Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

taip,aš dažiau,viriau ir actu užtvirtinau spalvą

Atsakyti

Nite tavo gražuoliai gal Vinčio  :bigsmile: 

Atsakyti

Nite tavo gražuoliai gal Vinčio  :bigsmile:

Taip, čia tie, kur rodžiau sruogas :wub:

Atsakyti

Aš dažiau kamuliukuose, kad gautųsi pereinama spalva.

Rasyte, o nesmirda dažant? Nes tie dažai, kuriuos naudojau, baisiai smirdėjo. Dėl to ir mečiau :B​ 

Atsakyti

Oi moteriškės, paguodėt, kad ne aš viena tokia bėdžius su tuo maistu ...o vakarienei pamačiau pradėje brokolį ir prisiminiau Olaiva salotas, dar nupirkau grilinio sūrio ir gabaliuką rūkytos žuvies, o iš tikrųjų net neaišku kas visa tai valgys, nes su maže nusipirkom ledų ir sėdim sau ant lieptuko😃

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 09 gegužės 2018 - 19:04

Oi moteriškės, paguodėt, kad ne aš viena tokia bėdžius su tuo maistu ...o vakarienei pamačiau pradėje brokolį ir prisiminiau Olaiva salotas, dar nupirkau grilinio sūrio ir gabaliuką rūkytos žuvies, o iš tikrųjų net neaišku kas visa tai valgys, nes su maže nusipirkom ledų ir sėdim sau ant lieptuko😃

attachicon.gifIMG_20180509_181427.jpg

oj,kaip mielai dabar ledų suvalgyčiau...bet sugebėjau labai peršilusi savaitgalį vėlų vakarą peršalti.tai toooooks sinusitas,kad jau galva turbūt tuoj sprogs ...

kampukai,tikiuosi bus sveikatos pafotkinti kokioj obely,kol dar žydi :) medvilnė,gavau dovanų per gimtadienį babinaitę,o megztukas iš paskutiniųjų aprašymų pirktas,labai jis man dailus susirodė  :wub: 

dar neskalbtas vaizdelis:

DSC_5111_medium2.JPG

DSC_5095_medium2.JPG

DSC_5112_medium2.JPG

DSC_5107_medium2.JPG

DSC_5102_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva labai gražu  :wub: 

Liniukai, Olaivai sveikatos  :4u: 

Atsakyti

Sergančioms🍋🥦🥝

Olaiva, kaip gražu  tokia labai įsivaizduoju trumpomis rankovėmis  ir net labai gražios medvilnės turiu... Vienai nemezgančiai draugei vyras stebuklingais keliais partempė pusę kilogramo, tai nusėdo pas mane😊

Atsakyti

Aš dažiau kamuliukuose, kad gautųsi pereinama spalva.

Rasyte, o nesmirda dažant? Nes tie dažai, kuriuos naudojau, baisiai smirdėjo. Dėl to ir mečiau :B​ 

Buvo kvapas, bet jauciu labiau slapios vilnos, nei koks erzinantis dazu. Dabar siulai nesmirda :hmm:

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar nugrimzdau į visišką komą nuo darbo... tai grįžus pamiegojau ir išėjau vakare pasivaikščiot su fotiku, kaip kvepia viskas ir žaliuoja :wub:  nors ir baigia nužydėt...

Olaiva labai dailu  :wub:  Nors man vis dar ratu nuo kaklo megzti mezginiai per daug nevylioja...

Tikiuosi šiandien ramesnės dienos, nors galvoje sukasi šimtai minčių.... :huh2: 

IMG_7863_cr_medium2.jpg

IMG_7864_cr_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, labai dailus, net neskalbtas gražiai atrodo :wub:

Nites "normalios spalvos" man gal kiek per daug margos. Bet tai kaip tu kraštą tokios nelabai normalios spalvos numezgei? :rolleyes:

Atsakyti

Nites "normalios spalvos" man gal kiek per daug margos. Bet tai kaip tu kraštą tokios nelabai normalios spalvos numezgei? :rolleyes:

Gyvai atrodo labai maloniai margas :rolleyes: o atnarą su Vinciu tokią išrinkom - pati neutraliausia, šviesiai pilka, šiek tiek netolygi  :wub: aš norėjau jūrbangės, bet Vincis "neleido", kad margumo grožio "neužmuštų". Nu ir ne sau gi mezgu  :mirksiukas: 

Atsinešiu antradienį :ax:

Atsakyti