taip,aš dažiau,viriau ir actu užtvirtinau spalvą
Nite tavo gražuoliai gal Vinčio
Nite tavo gražuoliai gal Vinčio
Taip, čia tie, kur rodžiau sruogas
Aš dažiau kamuliukuose, kad gautųsi pereinama spalva.
Rasyte, o nesmirda dažant? Nes tie dažai, kuriuos naudojau, baisiai smirdėjo. Dėl to ir mečiau
Oi moteriškės, paguodėt, kad ne aš viena tokia bėdžius su tuo maistu ...o vakarienei pamačiau pradėje brokolį ir prisiminiau Olaiva salotas, dar nupirkau grilinio sūrio ir gabaliuką rūkytos žuvies, o iš tikrųjų net neaišku kas visa tai valgys, nes su maže nusipirkom ledų ir sėdim sau ant lieptuko😃
Pridėta:
Oi moteriškės, paguodėt, kad ne aš viena tokia bėdžius su tuo maistu ...o vakarienei pamačiau pradėje brokolį ir prisiminiau Olaiva salotas, dar nupirkau grilinio sūrio ir gabaliuką rūkytos žuvies, o iš tikrųjų net neaišku kas visa tai valgys, nes su maže nusipirkom ledų ir sėdim sau ant lieptuko😃
oj,kaip mielai dabar ledų suvalgyčiau...bet sugebėjau labai peršilusi savaitgalį vėlų vakarą peršalti.tai toooooks sinusitas,kad jau galva turbūt tuoj sprogs ...
kampukai,tikiuosi bus sveikatos pafotkinti kokioj obely,kol dar žydi medvilnė,gavau dovanų per gimtadienį babinaitę,o megztukas iš paskutiniųjų aprašymų pirktas,labai jis man dailus susirodė
dar neskalbtas vaizdelis:
Olaiva labai gražu
Liniukai, Olaivai sveikatos
Sergančioms🍋🥦🥝
Olaiva, kaip gražu tokia labai įsivaizduoju trumpomis rankovėmis ir net labai gražios medvilnės turiu... Vienai nemezgančiai draugei vyras stebuklingais keliais partempė pusę kilogramo, tai nusėdo pas mane😊
Aš dažiau kamuliukuose, kad gautųsi pereinama spalva.
Rasyte, o nesmirda dažant? Nes tie dažai, kuriuos naudojau, baisiai smirdėjo. Dėl to ir mečiau
Buvo kvapas, bet jauciu labiau slapios vilnos, nei koks erzinantis dazu. Dabar siulai nesmirda
Labas rytas,
Vakar nugrimzdau į visišką komą nuo darbo... tai grįžus pamiegojau ir išėjau vakare pasivaikščiot su fotiku, kaip kvepia viskas ir žaliuoja nors ir baigia nužydėt...
Olaiva labai dailu Nors man vis dar ratu nuo kaklo megzti mezginiai per daug nevylioja...
Tikiuosi šiandien ramesnės dienos, nors galvoje sukasi šimtai minčių....
Labas rytas,
Olaiva, labai dailus, net neskalbtas gražiai atrodo
Nites "normalios spalvos" man gal kiek per daug margos. Bet tai kaip tu kraštą tokios nelabai normalios spalvos numezgei?
Nites "normalios spalvos" man gal kiek per daug margos. Bet tai kaip tu kraštą tokios nelabai normalios spalvos numezgei?
Gyvai atrodo labai maloniai margas o atnarą su Vinciu tokią išrinkom - pati neutraliausia, šviesiai pilka, šiek tiek netolygi aš norėjau jūrbangės, bet Vincis "neleido", kad margumo grožio "neužmuštų". Nu ir ne sau gi mezgu
Atsinešiu antradienį