Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš vakar gaminau tų keistuolių veganų šaltibarščius :D

nu gavos visai skaniai ir greitai.

visai tiktų ir tiems,kas netoleruoja pieno baltymo.

prašom receptas

Agurkai,Svogūnų laiškai, burokėliai, krapai - susismulkinam

Pasidarome sojų kefyrą:
Pakelį sojų pieno (nesaldinto!, be kalcio ir panašiai) sumaišome su pusantros citrinos sultimis, išmaišome. dedam daržoves, dar įdėjau pora indeli sojų jogurto be priedų, druskos pipirų.

nu gavosi skaniai

anksčiau, t.y. pernai, gamindavau kefyrą su bakterijom, bet dabar neberandu jų Rimi

kaiušinių mes nevalgom, bet manau,eiliniams valgytojams jie čia netrukdytų

Atsakyti

Man irgi maistinė krizė. Jau taip sunkiai prisiverčiu paskutiniu metu, ir turbūt gaminu neišradingai, nes šeimoje tik daugėja ir daugėja nepatenkintų.

Atsakyti

Kerpena - atsakymai iki 05.11 turi ateiti, bet laukiu kiekvieną dieną... Baigiu pražilt belaukdama....

Dėl maisto - priminėt, kad nieko neturiu šiandien - nei maisto, nei idėjos jam.... O dar turiu kalną darbo ir iškart išlėksiu į susirinkimą darželyje dėl išleistuvių...

Atsakyti

Mano vakarienė - troškinys :D  kopūstas+morka+žirneliai+brokoliai+ryžiai+truputis mėsos.

Kas nevalgys - jų bėdos :B
Desertui - bananų kokteilis :rolleyes: pasukos plaktos su bananu.

Atsakyti

Skanus desertas Ristin :)

jo mano visa išmonė baigiasi troškiniais su kokia vištiena ar faršu ir šaldytom daržovėm (ir tą kopūstą reik pjaustyt -tingiu)

plius ryžiai ar grikiai ar bolivinė balanda, kartais bulvė

aš tai galėčiau kasdien taip, o MB burzgia kad tuoj nusinuodys tuo sveiku maistu

Atsakyti

o aš mintyju kaip dar galima daryt kišenėtos apdailą jei ne stulpeliu, ripsu ar icordu? akis apsiskaičiavau bet kaip pradėt nesugalvoju :D

Pradėk ant vąšelinės pynutės, o paskui sugalvosi kaip kaklą padaryt :rolleyes:

Atsakyti

gera mintis, bet tada negalėsiu mašinoj pradėt nes neturiu papildomo siūlo :D bet jau apsisprendziau darysiu ripsini kraštuką su kiauraraščio juostike :)

Atsakyti

Man antradienis tinka, tik vietą kokią humanišką vairuojantiems plyyyzzz :D 

Su maistu ir man bėda. Niekas nieko nebenori, viskas atsibodę :B 

Peršalau gerklę :unsure: Jaučiu nuo tų karščių ir kondiškių. Šiandien net iš darbo grįžau per pietus ir rytoj turbūt neisiu. Jaučiuosi kaip ežį prarijus :)​ 

Atsakyti

Liniuka, nenene,tai ne mano bacilos :B  nors pradžia buvo tokia pat

mano šeimyna su maistu taip pat analogiškai :B  pagamint jau iššūkis,  o pagaminus po trijų dienų keliauja šiukšlinėn.... tai vis retėja tie mano gaminimai retėja....

Atsakyti

Man antradienis tinka, tik vietą kokią humanišką vairuojantiems plyyyzzz :D

Tai CUP arba Panorama :D rinkis  :rolleyes: 

Atsakyti

Ale kaip čia taip visoms panašiai. Aš paskutiniu metu pagalvoju, kuo iš vis tie mano vaikai gyvi.

Liniuka,krapštyk tą ežį lauk, nėr ten ko jam gerklėj sėdėt :4u:

Atsakyti

mano šeimyna su maistu taip pat analogiškai :B  pagamint jau iššūkis,  o pagaminus po trijų dienų keliauja šiukšlinėn.... tai vis retėja tie mano gaminimai retėja....

O tai ką jie tas tris dienas valgo :hmm:

Atsakyti