Bet tai kaip skirtingai monitoriai spalvą rodo. Vakar namuose tą Ristinos babinaitę mačiau tokią labiau tamsiai smėlinę. Na kaip būna tokia pakulinė virvutė . O šiandien darbe tokia beveik samaninė. Kai tik atsidariau, galvoju - o, dar kažkas tokių pačių siūlų babinaitę įkėlė, tik kitos spalvos.
mėginukas iš geltonos medvilnės buvo bet rankos į žalsvą cotton meriną tiesiasi
Pranašauja vėsią vasarą
Nite nu vat aš jau Šarangei sakiau kodėl taip ilgai pavasaris neatėjo-nebuvau spėjus visų planuotų vilnonių megztinių numegzti.
Kai tik mečiau tuos reikalus ir atėjo..negaliu gi aš jum ir vasaros dar sugadint teks iki rudens kentėt
man Ristinos babinaitę rodo garstyčių spalvos (gelsvai žalsvą)
O gal turi medvilnės su viskoze normalios spalvos
Normali, tai - juoda? turiu nedidelį kiekį juodos, reik pakuist.
Normali, tai - juoda?
turiu nedidelį kiekį juodos, reik pakuist.
juoda, pilka, mėlyna arba bet koks jų miksas
pilkai melsva, melsvai pilka, tamsiai mėlyna ir t.t.
color-range-steelblue-stahlblau.jpg 18,4KB
0 Parsiųsta kartų
čia dar ir baltą matau
iškilo didis noras sriubai vakarinei tarkim kitą savaitę
čia dar ir baltą matau
iškilo didis noras sriubai vakarinei tarkim kitą savaitę
Balta - mėlynai pašviesint
Nu noras gražus, aš prisijungčiau
Aš sriubinčiausi kitą savaitę nebent penktadienį, nes iki ketvirtadienio baisiai busy, o ketvirtadienį lemiama diena ir pavakarė. Bet prie manęs nebūtina derintis...
Laba
Qqte, drakiaus grobis man po tokio kiekio babinu jau keista ziuret i siulus matkeliuose
Uzmerkiau maudytis kasmyreli dazuose..kazi kas gausi Labiausiai tai bijau, kad susipainios man ten tos visos sruogos
Kokie ispudziai po eurovizijos ? As kiek kartu klausaus, tiek akys sudreksta
Patiko dar Austrija ir Airija
Man belgų daina patiko,bet nepapuolė į šeštadienio koncertą...
Aš Eurovizijos nežiūrėjau, tai nieko pasakyt negaliu, tik šįryt Lietuvos pasirodymą peržiūrėjau internete, kai jau kolegė kalbėt pradėjo.
Vakarinei sriubai man tikrai netinka trečiadieniai, o dėl kitomis dienomis , gal ir išeitų prisijungt.
Restar, kaip tavo sūnaus stojamųjų rezultatai - gal jau paskelbė? Kiek prisimenu, dažnai trečiadieniais būdavo.
Sveikos,
Man kolkas tinka antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis