Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai kaip skirtingai monitoriai spalvą rodo. :blink: Vakar namuose tą Ristinos babinaitę mačiau tokią  labiau tamsiai smėlinę. Na kaip būna tokia pakulinė virvutė . O šiandien darbe tokia beveik samaninė. Kai tik atsidariau, galvoju - o, dar kažkas tokių pačių siūlų babinaitę įkėlė, tik kitos spalvos.

Atsakyti

mėginukas iš geltonos medvilnės buvo bet rankos į žalsvą cotton meriną tiesiasi :D

Pranašauja vėsią vasarą :lol:

Atsakyti

Nite nu vat aš jau Šarangei sakiau kodėl taip ilgai pavasaris neatėjo-nebuvau spėjus visų planuotų vilnonių megztinių numegzti.

Kai tik mečiau tuos reikalus ir atėjo..negaliu gi aš jum ir vasaros dar sugadint :D teks iki rudens kentėt

man Ristinos babinaitę rodo garstyčių spalvos (gelsvai žalsvą)

Atsakyti

O gal turi medvilnės su viskoze normalios spalvos :ax:

Normali, tai - juoda? :D turiu nedidelį kiekį juodos, reik pakuist.

Atsakyti

Normali, tai - juoda? :D turiu nedidelį kiekį juodos, reik pakuist.

:D juoda, pilka, mėlyna arba bet koks jų miksas  :rolleyes: pilkai melsva, melsvai pilka, tamsiai mėlyna ir t.t. 

Priedas  color-range-steelblue-stahlblau.jpg   18,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

čia dar ir baltą matau :)

iškilo didis noras sriubai vakarinei tarkim kitą savaitę :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 gegužės 2018 - 09:38

čia dar ir baltą matau :)

iškilo didis noras sriubai vakarinei tarkim kitą savaitę :)

Balta - mėlynai pašviesint :D

Nu noras gražus, aš prisijungčiau :rolleyes:

Atsakyti

Aš sriubinčiausi kitą savaitę nebent penktadienį, nes iki ketvirtadienio baisiai busy, o ketvirtadienį lemiama diena ir pavakarė. Bet prie manęs nebūtina derintis...

Atsakyti

Laba :4u:

Qqte, drakiaus grobis :wub:  man po tokio kiekio babinu jau keista ziuret i siulus matkeliuose :D

Uzmerkiau maudytis kasmyreli dazuose..kazi kas gausi :hmm: Labiausiai tai bijau, kad susipainios man ten tos visos sruogos :blink: 

Kokie ispudziai po eurovizijos :D ? As kiek kartu klausaus, tiek akys sudreksta :rolleyes:

Patiko dar Austrija ir Airija :wub:

Atsakyti

Man belgų daina patiko,bet nepapuolė į šeštadienio koncertą...

Atsakyti

Aš Eurovizijos nežiūrėjau, tai nieko pasakyt negaliu, tik šįryt Lietuvos pasirodymą peržiūrėjau internete, kai jau kolegė kalbėt pradėjo.

Vakarinei sriubai man tikrai netinka trečiadieniai, o dėl kitomis dienomis , gal ir išeitų prisijungt.

Restar, kaip tavo sūnaus stojamųjų rezultatai - gal jau paskelbė? Kiek prisimenu, dažnai trečiadieniais būdavo.

Atsakyti

Sveikos,

Man kolkas tinka antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis  :D 

Atsakyti