Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi žinau, kaip su tų dukrų skoniais būna. :)

Atsakyti

Sakai, Katuk kablį pagavai? Tai ir valio. Aš amo netekčiau tokį užsakymą gavus :D. O labiausiai akis išpūčiau, nes maniau, o gal tu rašei, kad čia motyvinė suknia, taigi man susirodė, kad iš motyvų, atskirų gabaliukų. Bet jeigu ne, tai techniškai gal ir ne pernelyg baisu, bet praktiškai žinant tavo klientes, man vis tiek baisu. Čia gal ne išleistuvėm užsisakė?

Ai, apie pomidorus, ką tau bobulė prisakė, tai yra tiesos, nors ir ne viskas :), bet realiai, kuo mažiau žinai, tuo geriau gaunasi :).

Atsakyti

Sveikos, 

Paskaičius jus net nerti užsinorėjau,  o ir Katuko derinys toks visai fainas, nežinau ar iki tiek, kad norėti sau, bet žiūrisi smagiai. 

Katuk o tu nuo apačios į viršų neri? Iš manęs labai kūda nėrėja, pernai pabandžiau ir niekas nesigavo. Sijoninėje dalyje, neriant ratuku nesugebėjau dailiai stulpelių sujungti, susiformavo tokia beryšio drūžė. Taip ir guli nusviestas mano nėrinys... Gal kuri turit kokių minčių, kaip gražiai juos jungti...

Su mocheriniu megztinių fiasko, isskalbus patys, tai kaklo iškirptė per daug išsibliovė, sagos per sunkios, kažkaip nukaro... Turiu mintį visai išimti sagas ir palikti kaip užmestuką, nes ardyt tai jau tikrai neardysiu...

Restar, pasidžiaugiau ir aš su tavimi, tiek gabiais, žinančiais ko nori vaikais, tiek galimybėmis, pas mus jei vaikas ko ir norėtų nieko gero apylinkėse nėra, o į Hamburgą niekaip neprivažinėtume, tektų darbo atsisakyti...

Abelo pasisakymas apie daiktus, labai tinka man... Būtina reviziją, nors iki spintų reikia

desikapstyti. 

Atsakyti

kapseika, o kokiu raštu tu ten nėrei tą sijoną?

Atsakyti

Katuk o tu visų spalvų turi viršui?jei ką pas mane yra raudono amber ir neriamos vernito tokios ružavos :) galėsiu duot kažkiek jei tiks

Atsakyti

Kerpena aš su tavim pabambėsiu :) man nuo to spalvų derinio akis pasikasyt norisi :D bet turbūt nuo mano spalvų kam nors iš viso dantis skauda :D tik kad aš jas visas po vieną megsiu nekrausiu krūvon :)

man tas coton merino derinys tarpusavy :wub:

o vat ta geltona su ana riužava, nei kartu nei atskirai ... nono

Atsakyti

qqte, aš apskritai neriamos medvilnės ne itin turiu..... yra tos jūrbanginės tik. ai, dar gal geltonos likutis būt tinkamas nuo caro maro laikų.

tai turėsiu momeny apie riužavą ir raudoną :ax:

nert pradėjau nuo sijono juosmens žemyn. raštas gana dėkingas ir nedaryt jokių perėjimų nuo vienos eilės prie kitos, bet kadangi ten lankeliai jungime, tai irgi matyt nesigaus jokio stulpo/drūžio.

suknė ne išleistuvinė :D

tas teks siūti.....dvi......jomajo.... tiulines.... bet kol kas tik idėjos tokios plaukiojančios, nieko realaus. gal sakau, atostogas pasiimt tam siuvimui :D

Atsakyti

kapseika, o kokiu raštu tu ten nėrei tą sijoną?

Tiesiog stulpeliu su vienu užmetimu. Reiks paieškot kur tas nėrinys nugulęs, nupaveiksluočiau

Atsakyti

planuoju iš beveik visų sukneles regzt va :) geltona ir riuzava tai nusimato kišenėtom vasarinėm patapt, viena trumpom kita triju ketvirciu rankovėm

ta zalsva ko gero bus suknele pailginta reglano linija..kazkodel jai labiausiai nagai niezti nors vasarai ne itin gal aktualu su vilna, nors kas cia zino, dabar pvz laisvai nesiociau, darbe vėsoka palyginus

o va is tos violetinės plano neturiu bet seniai i ja seile varvinu

ir dar...bulgarisku uzsisakiau is silto siulo

drakius sprogs :D bet uztat noras megzt parsivilko

Atsakyti

kapseika nu yra būdas kaip stulpeli padaryt kuo panasesni, tik nezinau ar turiu kur nuoroda, salia būčiau parodyčiau..druze buna bet ne  tokia ryzki

va radau

http://tamica.ru/pag...zanii-krjuchkom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 gegužės 2018 - 14:22

Kapseika, išbliautas iškirptes puikiai sutvarko i-cordas :mirksiukas: 

Katuk aš irgi turiu riužavos neriamos. 

Atsakyti

ir dar...bulgarisku uzsisakiau is silto siulo

drakius sprogs :D bet uztat noras megzt parsivilko

dar neteko matyti sprogusio drakalaičio :D jie amžinai alkani :D

aš šiandien vieną užbaigsiu ir liksiu tik su šiltais mezginiais ant virbalų-paltu ir megztuku iš merino.ką daryt? :hmm:​ 

Atsakyti