Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange jau pasiseilėjau į tavo mezginį FB :) gražu ir spalva ir raštų derinys :wub:

man tik apskritai jokiam mezginy nesižiūri tie persuktų akių stulpeliai, bet čia mano bėdos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 gegužės 2018 - 08:55

Nu kaip skaniai šiandien susižiūrėjo šiandien Rasytės vaišiai :D

Ristinai reik ramybės palinkėt :D

norit parodysiu, kokios suknės motyvais mano kūdikis užsimanė mano darbo?

va

Priedas  1381001330_1_1_1.jpg   69,24KB   0 Parsiųsta kartų

tik modifikacijos bus atliekamos: ilgis iki kelių, iškirptė gerokai mažesnė :D

Atsakyti

Ar tik ne garsieji ananasai?

Atsakyti

Ristinai reik ramybės palinkėt :D

Ačiū :aciuks:

Priedas  S.jpg   162,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ar tik ne garsieji ananasai?

nea, ne visai

Priedas  1381001330_2_6_1.jpg   104,28KB   0 Parsiųsta kartų

Ristina :wub:

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1525772025600.jpg   51,38KB   1 Parsiųsta kartų

😁

Atsakyti

Ristina, kokio man gražumo ir norimumo šitas žalumas ♥. Šilko kablys pas tavo klientes?

Qqute, kur čia taip greit gyvai apsiprekinai?

Aš tai ne medvilnių, o moheros į Siūlų mišką turiu nuvažiuot, nes geriausia kaina ever kokią esu mačius. Turiu bent porą dovaninių šalių nubrūžint.

Man tai tie persuktų akių stulpeliai kai tik labiausiai :). O apyrankė - ką aš žinau, kai nenešioju, bet ne mano stiliaus turbūt.

O vaikyti, kokį užsakymą Katuks turės išpildyti :blink: , galiu tik sėkmės palinkėti ir kad užsakovė pabaigoj nepasakytų, jog truputį neatitiko lūkesčių, tai nereik :D.

Atsakyti

Restar, nu nieko čia blatno, paprasta suknė, o jei dėl didumo, tai rašiau, kad iki kelių pageidavimas, tai kaip ir atkrenta daugiau nei pusė darbo :D

juodo siūlo turiu - pradėjau sijoninę dalį, jeigu eigos vaizdelis nepatiks klientei, tai bus galima kitų spalvų siūlų net ir nepirkti :D

o viskas čia iš to nenoro megzti to, ką turiu. tai bent jau kažkoks susidomėjimas mano fronte, smagiai pakabliavau net tris eilutes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 08 gegužės 2018 - 12:19

Restar nugi siūlų mišką aplankiau :)

tai dabar noriu namo megzt, o šiandien neišeis

ir ryt ir poryt neišeis :(

ir dar vienos spalvos negavau ir būtinai noriu kokio vasarinio chaki spalvos medvilnes, ar su linu kažko...lyg mačiau šiltas siūlas turi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 gegužės 2018 - 12:21

qqte, įspūdingas tavo drakiaus grobis.

Ristinos mezginio spalva tokia visiškai ne mano. O katuko dukros pageidavimo suknelė man baisaus spalvų derinio viršuje.

Kažkokia bambeklė pasijaučiau.:)

Atsakyti

Kerpena :D  nugi žinai, kaip ten su tuo skoniu būna. mano dukrą būtent tas derinys ir patraukė. ir neleido niekur nukrypti

Atsakyti
Kerpena aš su tavim pabambėsiu :) man nuo to spalvų derinio akis pasikasyt norisi :D bet turbūt nuo mano spalvų kam nors iš viso dantis skauda :D tik kad aš jas visas po vieną megsiu nekrausiu krūvon :)
Atsakyti