Šarange jau pasiseilėjau į tavo mezginį FB gražu ir spalva ir raštų derinys
man tik apskritai jokiam mezginy nesižiūri tie persuktų akių stulpeliai, bet čia mano bėdos
Nu kaip skaniai šiandien susižiūrėjo šiandien Rasytės vaišiai
Ristinai reik ramybės palinkėt
norit parodysiu, kokios suknės motyvais mano kūdikis užsimanė mano darbo?
va
1381001330_1_1_1.jpg 69,24KB
0 Parsiųsta kartų
tik modifikacijos bus atliekamos: ilgis iki kelių, iškirptė gerokai mažesnė
FB_IMG_1525772025600.jpg 51,38KB
1 Parsiųsta kartų
😁
Ristina, kokio man gražumo ir norimumo šitas žalumas ♥. Šilko kablys pas tavo klientes?
Qqute, kur čia taip greit gyvai apsiprekinai?
Aš tai ne medvilnių, o moheros į Siūlų mišką turiu nuvažiuot, nes geriausia kaina ever kokią esu mačius. Turiu bent porą dovaninių šalių nubrūžint.
Man tai tie persuktų akių stulpeliai kai tik labiausiai . O apyrankė - ką aš žinau, kai nenešioju, bet ne mano stiliaus turbūt.
O vaikyti, kokį užsakymą Katuks turės išpildyti , galiu tik sėkmės palinkėti ir kad užsakovė pabaigoj nepasakytų, jog truputį neatitiko lūkesčių, tai nereik
.
Restar, nu nieko čia blatno, paprasta suknė, o jei dėl didumo, tai rašiau, kad iki kelių pageidavimas, tai kaip ir atkrenta daugiau nei pusė darbo
juodo siūlo turiu - pradėjau sijoninę dalį, jeigu eigos vaizdelis nepatiks klientei, tai bus galima kitų spalvų siūlų net ir nepirkti
o viskas čia iš to nenoro megzti to, ką turiu. tai bent jau kažkoks susidomėjimas mano fronte, smagiai pakabliavau net tris eilutes