Freke, reik su ar be? Vakar sodinau, tai reik dabar žinot ką apkaltint jei neužderės.
be be reikia,palaidais
Oi, kol pagavau apie ką jūs čia su tais cibuliais..
Ristina, greitos reabilitacijos tavo rankai.
Ai dar, kur rasytė parašė, kad atneša vaišių prie kavos. Kadangi rašė be lietuvybių, tai aš taip ir perskaičiau, kaip parašyta - "vaisių". Ir žiūriu į tas nuotraukas - kurgi tie vaisiai, vien kremas, bent jau vizualiai, tik kelios uogos užbertos?.
Oi, kol pagavau apie ką jūs čia su tais cibuliais..
Ristina, greitos reabilitacijos tavo rankai.
Ai dar, kur rasytė parašė, kad atneša vaišių prie kavos. Kadangi rašė be lietuvybių, tai aš taip ir perskaičiau, kaip parašyta - "vaisių". Ir žiūriu į tas nuotraukas - kurgi tie vaisiai, vien kremas, bent jau vizualiai, tik kelios uogos užbertos?.
tai man viena užsienin išvažiavus padrūškė,retokai pabendraujam,rašo: "mes turim suneli". tai aš: kokios veislės? atrašė,kad 3.5 kg ir 55 cm
Labas rytas
Kerpena, nu jo.. gaunasi kartais smagus nesusipratimai be lietuvisku raidziu
Isleidom dickius i mokykla, nors vienas mokykloj nebus, dalyvaus begimo estafeteje. Parnese is mokyklos rasteli, kad tokia tokia diena vyks begimas .. tiems kas bega - turet dvirati ir salma Skaiciau kelis kartus kol pagavau kampa kam tas dviratis ir salmas begantiems
pasirodo, butina kaip transporto priemone nukakti iki kitos mokyklos
Atejo pagaliau grazus orai ir pas mus..tai vis i laukia traukia..uztat mezginys verkia :oh:nu gal siandien, jei vel nesugalvosiu sukinetis po virtuve, pasistumesiu i prieki. O vakare gi dar ir eurovizija
labas rytas
o aš o aš...planuoju drakiui šventę šiandien
reikia minkštos medvilnės keliem mezginiam tai jau planuoju pirkt visai vasarai
nes gi...turiu tokios rausvai alyviškos medvilnės su viskoze
kokius 3 kartus mėginau heywarda is jos pradet savaitgalį, galvojau kas gausis tas, sumegsiu visą ar suknelė ar megztukas
aha, skersuoja bjaurybė ir nervuoja
nei viena iš prieš tai turėtų iš ten neskersavo, tiesa mezgiau pora ripsu, vieną su linu maišiau o iš vienos užmestuką
jei mezgu pirmyn atgal neskersuoja
išardžiau, pasidėjau..galvosiu ką iš jos dar...400 gr turiu
bet noriu norėt megzt
daba po truputį krapštau pernai pradėtą ripsinę bliuzelę..eina sau nėr nuobodžiau už ripsą
Labas rytas
Kerpena, nu jo.. gaunasi kartais smagus nesusipratimai be lietuvisku raidziu
Isleidom dickius i mokykla, nors vienas mokykloj nebus, dalyvaus begimo estafeteje. Parnese is mokyklos rasteli, kad tokia tokia diena vyks begimas .. tiems kas bega - turet dvirati ir salma
Skaiciau kelis kartus kol pagavau kampa kam tas dviratis ir salmas begantiems
pasirodo, butina kaip transporto priemone nukakti iki kitos mokyklos
![]()
Atejo pagaliau grazus orai ir pas mus..tai vis i laukia traukia..uztat mezginys verkia :oh:nu gal siandien, jei vel nesugalvosiu sukinetis po virtuve, pasistumesiu i prieki. O vakare gi dar ir eurovizija
vat per ją aš ir tikiuosi savo avietinį užbaigti,likę atnaros ir biseriu pasiuvinėti
Labas rytas,
Šiandien nuo ryto tiek laiškų parašiau, kad pagal apimtį turbūt jau gera romano įžanga gautusi
Vakar turėjau susitikimą su merginom, entuziastingom, kurios nori įtraukt mane į savo veiklas, tai truputį atsigavau, bet ir darbo gavau
Seniai norėjau apyrankės, ir pakabuoklio, tai susiruošiau tik penktadienį karoliukų nusipirkt, praleidau visus pietus bederindama ir galvodama, sumokėjau beveik 10eur ir pasirodo, kad nieko gero neišsirinkau, vėriau gal 5 skirtingus variantus ir vis ne tas ir ne tas... Vakar pagaliau pasidariau nuotaikai pasikelt, karoliukų dar liko ir kitai, bet net nežinau ar iki galo man ji patinka, nu nors LUknei labai patiko, tai jeigu ką, žinosiu kur dėt
Tuo pačiu suderinau su mezginiu ir pafotkinau.
Tiesa, Abelo, sveika sugrįžus, dėl taiGtų tavo tiesa, bet kaip jie kaupiasi savaime.... O tą džininį švarkelį padovanojau mamai - patiko jai labai
Eurovizija kažkaip nebesidomiu, turbūt išgirdus atsitiktinai, net lietuvių dainos neatpažinčiau, jei nebūtų pasakyta.
Šarange, labai gražu - ir apyrankė, ir mezginys. O kur pakabuoklis?
Aš paskutiniu metu irgi noriu kažkokio papuošalo, bet net nežinau kokio, vis pavaikštau po akmenėlių parduotuves ir išeinu...