Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, reik su ar be? Vakar sodinau, tai reik dabar žinot ką apkaltint jei neužderės. :D

be be reikia,palaidais :D

Atsakyti

Oi tai bus cibulių! :D

Atsakyti

be be reikia,palaidais :D

Tai gal reik begt visus istraukt, is be paponesio vel susodint, kol Stasines nesibaige :lol: :happy:

Atsakyti

Sakai antras kartas nemeluos? 😂🤣😂🤣

Atsakyti

Oi, kol pagavau apie ką jūs čia su tais cibuliais.. :lol:

Ristina, greitos reabilitacijos tavo rankai. :4u:

Ai dar, kur rasytė parašė, kad atneša vaišių prie kavos. Kadangi rašė be lietuvybių, tai aš taip ir perskaičiau, kaip parašyta - "vaisių". Ir žiūriu į tas nuotraukas - kurgi tie vaisiai, vien kremas, bent jau vizualiai, tik kelios uogos užbertos?. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gegužės 2018 - 21:37

Oi, kol pagavau apie ką jūs čia su tais cibuliais.. :lol:

Ristina, greitos reabilitacijos tavo rankai. :4u:

Ai dar, kur rasytė parašė, kad atneša vaišių prie kavos. Kadangi rašė be lietuvybių, tai aš taip ir perskaičiau, kaip parašyta - "vaisių". Ir žiūriu į tas nuotraukas - kurgi tie vaisiai, vien kremas, bent jau vizualiai, tik kelios uogos užbertos?. :lol:

tai man viena užsienin išvažiavus padrūškė,retokai pabendraujam,rašo: "mes turim suneli". tai aš: kokios veislės? atrašė,kad 3.5 kg ir 55 cm :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kerpena, nu jo.. gaunasi kartais smagus nesusipratimai be lietuvisku raidziu :D

Isleidom dickius i mokykla, nors vienas mokykloj nebus, dalyvaus begimo estafeteje. Parnese is mokyklos rasteli, kad tokia tokia diena vyks begimas .. tiems kas bega - turet dvirati ir salma :lol: Skaiciau kelis kartus kol pagavau kampa kam tas dviratis ir salmas begantiems :lol: pasirodo, butina kaip transporto priemone nukakti iki kitos mokyklos :lol: 

Atejo pagaliau grazus orai ir pas mus..tai vis i laukia traukia..uztat mezginys verkia :oh:nu gal siandien, jei vel nesugalvosiu sukinetis po virtuve, pasistumesiu i prieki. O vakare gi dar ir eurovizija :ax:

Atsakyti

labas rytas :)

o aš o aš...planuoju drakiui šventę šiandien :D

reikia minkštos medvilnės keliem mezginiam tai jau planuoju pirkt visai vasarai

nes gi...turiu tokios rausvai alyviškos medvilnės su viskoze

kokius 3 kartus mėginau heywarda is jos pradet savaitgalį, galvojau kas gausis tas, sumegsiu visą ar suknelė ar megztukas

aha, skersuoja bjaurybė ir nervuoja

nei viena iš prieš tai turėtų iš ten neskersavo, tiesa mezgiau pora ripsu, vieną su linu maišiau o iš vienos užmestuką

jei mezgu pirmyn atgal neskersuoja

išardžiau, pasidėjau..galvosiu ką iš jos dar...400 gr turiu

bet noriu norėt megzt

daba po truputį krapštau pernai pradėtą ripsinę bliuzelę..eina sau nėr nuobodžiau už ripsą

Atsakyti

qqte, bet užtat kaip gražus ripsas. :)

Mano mezginys labai lėtai juda.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kerpena, nu jo.. gaunasi kartais smagus nesusipratimai be lietuvisku raidziu :D

Isleidom dickius i mokykla, nors vienas mokykloj nebus, dalyvaus begimo estafeteje. Parnese is mokyklos rasteli, kad tokia tokia diena vyks begimas .. tiems kas bega - turet dvirati ir salma :lol: Skaiciau kelis kartus kol pagavau kampa kam tas dviratis ir salmas begantiems :lol: pasirodo, butina kaip transporto priemone nukakti iki kitos mokyklos :lol: 

Atejo pagaliau grazus orai ir pas mus..tai vis i laukia traukia..uztat mezginys verkia :oh:nu gal siandien, jei vel nesugalvosiu sukinetis po virtuve, pasistumesiu i prieki. O vakare gi dar ir eurovizija :ax:

vat per ją aš ir tikiuosi savo avietinį užbaigti,likę atnaros ir biseriu pasiuvinėti  :lietuva:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien nuo ryto tiek laiškų parašiau, kad pagal apimtį turbūt jau  gera romano įžanga gautusi :D

Vakar turėjau susitikimą su merginom, entuziastingom, kurios nori įtraukt mane į savo veiklas, tai truputį atsigavau, bet ir darbo gavau  :oh: 

Seniai norėjau apyrankės, ir pakabuoklio, tai susiruošiau tik penktadienį karoliukų nusipirkt, praleidau visus pietus bederindama ir galvodama, sumokėjau beveik 10eur ir pasirodo, kad nieko gero neišsirinkau, vėriau gal 5 skirtingus variantus ir vis ne tas ir ne tas... Vakar pagaliau pasidariau nuotaikai pasikelt, karoliukų dar liko ir kitai, bet net nežinau ar iki galo man ji patinka, nu nors LUknei labai patiko, tai jeigu ką, žinosiu kur dėt :D

Tuo pačiu suderinau su mezginiu ir pafotkinau. :)

IMG_4879_medium2.JPG

IMG_4907_medium2.JPG

IMG_4898_medium2.JPG

Tiesa, Abelo, sveika sugrįžus, dėl taiGtų tavo tiesa, bet kaip jie kaupiasi savaime.... :dry2: O tą džininį švarkelį padovanojau mamai - patiko jai labai :)

Atsakyti

Eurovizija kažkaip nebesidomiu, turbūt išgirdus atsitiktinai, net lietuvių dainos neatpažinčiau, jei nebūtų pasakyta. :blush-anim-cl:

Šarange, labai gražu - ir apyrankė, ir mezginys. O kur pakabuoklis?

Aš paskutiniu metu irgi noriu kažkokio papuošalo, bet net nežinau kokio, vis pavaikštau po akmenėlių parduotuves ir išeinu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 gegužės 2018 - 08:57