Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka mažai aš tikrojo Maroko mačiau. Agadiras su savo paplūdimiais ir promenadom nuostabus. :wub:  Jaučiausi labai saugiai, net saugiau negu Tenerifėje, niekas įkyriai nesikabinėjo. Oras fantastinis, labai man tinkamas  :wub: tik  paskutines dienas labai vėjas didelis  :oh: Vaizdai  :wub: žiūri į priekį vandenynas, pasuki žvilgsnį - kalnai  :vacation1:  Noriu atgal  :cray: Labai tikiuosi dar sugrįžti ir į Agadira su jo paplūdimių ir pakeliauti po šalį.

Buvau tik Medina "Coco Polizzi", Taroundant

Atsakyti

Sveikos,

Tupiu po lapais, nes negaliu nei nuo dūšios jūsų mezginiais ar kelionėm pasidžiaugt, nei pati kažkuo pasigirt ar  pasidžiaugt. Savaitgalis intensyvus ir gana neblogas, sakyčiau, o bet tačiau visą laiką galvoje sukosi problemos ir jų sprendimo būdai, dar turėjau pora dalykų pasiguodimui, bet šįryt taip sunervino,kad ir jie išnyko. ... :oh:  Tiesiog juodas dryžis... 

Nors, tiesa, mezgu ir gan gražokai :D  o bet tačiau nedžiugina  per daug tai, o  įvertinimas ir pasiūlymai megzti netgi erzina... Dar šį savaitgalį prasideda taip lauktas paskutinis kursų etapas Anykščiuose. :unsure: 

Restar gabūs tavo vaikai, šaunuoliai. :4u:  :4u: 

Lace, atostogos tai per daug pavydo nekelia, išskyrus kalnų vaizdus  :rolleyes:  Gal nuotaika ne ta, bet gal ir ne mano stiliaus :)

Megztukas fainas, prisidedu prie klausimo dėl siūlų?

Ristina, ramiai tik džiaukis, kad nereiktų gražint gipso, bet šiaip tikiu, kokia tai smaguma :super: 

Atsakyti

Telefonas su planšete nedraugauja, telefonas SM varto  :oh: reiks vakare pasikankint. Į darbą tai laidą pamiršau paimt  :oh:​ 

Atsakyti

daigus pirkau.

nedaug man tereikėjo, tai pirmoj vietoj užėjus Kalvarijų turguj ir ėmiau. daug man moteriškė pripasakojo ir apie veisles ir apie priežiūrą. negali žinot, tiesa ar melas :D  nes ant mano kaktos buvo parašyta, kad šitai galima makaronus kabint - viskuo patikės

tai va, pasirodo, aukštaūgiai pomidorai drąsiai gali augintis tris šakas - viršūnes. o pirkau būtent tokius.

ir mėgsta mulčiavimą, bet jei žole, tai geriau sausa, nes šviežia pūdama pavagia azotą, reik papildomai tada karbamido

tręšti kas savaitę kompleksinėm trąšom.

a jo - sodint giliai, apskabyt aukštaūgius iki pusės metro visiškai.

nu vat ir tiek - daugiau nepamenu :D

Atsakyti

O, Lace, kaip gražiai tavo dukra atrodo. :super: Bet tai kaip tu čia iš tokių storų siūlų galėjai megzti? :rolleyes:

Gi moku aš ir iš storų siūlų megzti  :B Ir net visai smagu buvo  :) 

Paltukas gerulis, man irgi smalsu, koks čia siūlas, nepatįso? Nes matosi, kad sveria. O dukra gražuolė, kaip visada ♥.

Siūlas kažkoks iš MG, nebepamenu tiksliai sudėties, lyg kažkiek alpakos ar vilnos, gal pusė poliamido, reiks namie pažiūrėti, gal ant babinos parašyta. Siūlas gana skalsus, turėjau gal 1,5 kg nusipirkus, bijojau, kad ripsiniam gali daug reikėti, bet sumezgiau maždaug pusę kiekio, turbūt dar vienas paltukas išeitų. Reiks paprašyti Rūtos, kad pasvertų įdomumo dėlei. Mezgiau gana puriai, tai kažkiek patįso  į ilgį, galvojau, kad teks trumpinti, bet tiko ir toks.

Labai man patinka tas modelis (Hvide) - labai protingai pečių nuleidimas sugalvotas, jau trečią megztinį pagal tą patį receptą mezgu ir dar noriu  :rolleyes: 

Restar, džiaugiuosi kartu su tavim  :4u: 

Ristina, ir tavo džiugesį ranką atgavus labai suprantu  :D​ 

Atsakyti

Labiausiai džiaugiuosi, kad galiu žmoniškai nusipraust :D

Mano berną vėl išbėrė :oh: šiemet viskas žydi urmu. Neaišku, maistas ar aplinka. Savaitę buvau "ant" dietos pasodinusi. Vakar leidau pasmaguriaut :huh2:

Atsakyti

Laba  :4u: 

Restar, dziaugiuos kartu del tavo vaiku  :4u: 

Lace dukros megztinis  :blink:  tikrai nuvilkciau ir begciau kiek kojos nesa  :wub: 

Ristina, smagu del rankos, db reabilitacija ar tiesiog laukimas?

Kerpena, jauciu ardysiu megztini, bus mazesnis variantas, kur ir rankovei uztektu  :D 

As snd po savo darza irgi pasikapsciau (1.2x1.2)  :D sukisau svogunus, nuo senu laiku prisimenu, kad per Stasines reik sodint. Tai pasveikinau teva ir ejau i darza  :D 

O dabar atnesu vaisiu kas kavinasi  :4u: 

777c1f1f9aa7.jpg

0f99e1d005e1.jpg

Atsakyti

Ristina, smagu del rankos, db reabilitacija ar tiesiog laukimas?

Reabilitacija. Reik atstatyt į buvusį pirštų paslankumą/lankstumą. Išrašė "pratimų" bet juos pasiimt galiu tik daugiau nei po savaitės :D tiek man ir tereik, kad parodytų ką daryt.

Tėvo dienai jau turiu grot. Nėr kada laukt tų jų pratimų.

Kažkiek gydytojas parodė, ką daryt. Ieškosiu info gūgle ir "treniruosiuos" :showoff:

Atsakyti

Rasyte, desertai tavo ar šiai iš interneto platybių? Jei tavo, kokį eklerų kremą darai? (Anksčiau buvai foto įkėlusi)

Lace, vau kaip tu paprasto megztuko modelį pavertei į paltuką!

Atsakyti

Jurgitak,  desertai mano :4u:

Eklerams plakiau mascarpone, grietinele ir rududu kavos skonio, galima ir paprasta rududu.

Atsakyti

Rasyte, o su papneseliu sodinai? Dar vienas prietaras  :D

Lace atostogos hobiai ir mezginiai fantastiski

Ristina greitos reabilitacijos!

Restar smagu, kad issipilde svajones!!!!

Laba 😠

Atsakyti

Freke, reik su ar be? Vakar sodinau, tai reik dabar žinot ką apkaltint jei neužderės. :D

Atsakyti