Aš nieko nebespėju, tempas smarkiai suletėjo kelionėje Šiandien į koncertą
Rytoj reikės į darbą truputi, tai ten nuotraukas pasitvarkysiu, o tai telefonu nervina
Kokios skanios apelsinų mangų sultys
Pridėta:
Guldo foto
dar nesupuvo?
mes saviškes šiemet jau ardom,per 6 metus supuvo,nors ir impregnuotos,bet ne giluminiu būdu
Manau, kad 6 metų neištemps. Bet kol kas dar tfu tfu-tvirtai stovi
ligoniukams ir jų mamoms - daug
tos medinės lysvės gerai, bet , jei už ŽS kainą pirkti keliems metams, tai
VilmaK - nagi dar vienas užslėptas talentas atsiskleidė
. Ką tu bendro su augalais turi, kad iki lotyniškų pavadinimų išmanai???
Kerpena - normalu, kai daug visko (vaikų), kad kažką užmiršti. Svarbiausia, kad gerai gi baigėsi ir muzikos mokykla netoli. Neturim būti tobulos. Dičkiui nupirkau džemperį su užrašu "I am bor to be real, nor perfect"
. ir sau prisitaikau
labai geras užrašas...
ne joks ne talentas, ir nieko bendro, nei su botanka,nei su dendrologija...Gamtą aš myliu, tas tiesa- užaugus vienkiemyje iki mokyklos, tarp pievų ir miškelių, prie per kiemą tekančio upelio...
O kai nusipirkome namą, tai tiek praleista laiko internee benagrinėjant augalus, medžius , jų kultivarus.... nes nu visko norėjosi, viskas gražu, visko, reikia, ūmiai, šiandien...
...visų medelynų asortimentas išnagrinėtas buvo, tad ir pavadinimai įstrigo...Pirkta nedaug, išgyveno dar mažiau
Dabar jau labai mažai ko benoriu, tiksliau beveik nieko nebenoriu, naikinu gėlynus, mažinu...nu nes nei laiko nėra, nei sveikata nebeleidžia..va , vaikštau r..rą atkišus, radikulitas... o pavasarinių darbų...
Vilmak tai va... kad ZS kaina nelabai draugiska susirode pirkt dar bent dvi. Tai gerai tas nusvitimas. Turesiu daugiau uz maziau.😊
Vilmak - suprantu tą visko norą. Ale mano tingėjimas tiek domėtis neišneštų. Greičiau spontaniškai šį tą nuspirkčiau, ką ir darau dažniausiai... Gerai, kad nelabai kas betelpa pas mus į sodą, nes bųūtų bankrotas . Neseniai gavusi algą, laikinai iš jo išbridau
, drakius pas Voverės siūlus šio to įsidėjęs tupi krepšelyje ir vizgina uodegą
.
Freke, džiugu, kai pavyksta tą patį už daug pigiau įsigyti .
Kerpena, širdele, neprogramuok savęs neigiamai , labai lengva susitapatinti, radus kokį panašumą. Bet tu visada gali rinktis, kaip nori gyventi, kaip mąstyti. Nu vis tiek normalu šį tą kartais užmiršti. Senatvės požymis, ir tiek
. O tos būsenos, kai nieko nesinori kažką signalizuoja, tu pati geriau žinai, ir tik pati gali pakeisti...
Labas vakaras
Restar, grįžus aš, grįžus, tik kažkaip atsikvėpt neturiu kada, nors pas jus įlendu gerai,kad nedaug rašot, o tai nepavyčiau
Mezginių neturiu (vis dar bambukinę suknelytę bandau numegzt ), tai tik kažką papasakot biški galiu
Grįžus ir įėjus į taip lauktus namus pro duris patyriau "daiktų šoką" nu KIEK pas mus jų daug namie!
ir namai visai ne jaukūs pasirodė, o kaip koks sandėlis
kitą dieną grįžo vyras ir vakare susėdę kalbam, kad jam toks pat įspūdis... tai dvi dienas bandžiau kažką išmest. Perrinkau pirmiausia rūbus ir batus (pusė balkono prikroviau dėžių, vyras pakraupo, kur tiek tilpt galėjo
), po to bandžiau derybas vest dėl vaikų žaislų (kai kurių jau tikrai nereikia, bet kol kas nepasiduoda), tai tik mažą dalį pavyko išplėšt iš visko norinčių akių
tada išmečiau vieną kaktusą, zamiokulko neleido vyras, bet atrodo kad jis ir taip neilgai betrauks. Dabar knygų inventorizacijos eilė atrodo bus. Nors su jom man skirtis sunku kaip ir su siūlais....
dar pavyko surūšiuot visą chemiją namie ir kol kas esu nusprendus naujų pirkt minimaliai ir tik kai pabaigsiu viską, ko turiu. Nes kaip parodė 3 paskutiniai mėnesiai, švariems namams užtenka vieno (max 2) valiklių ir vandens
Žodžiu, dabar tokios nuotaikos namie
Darbe visokius popierius reikėjo paruošt priduot, dar laukia atsiskaitymas ir prasidėjo darbas kitam skyriuj, kurio nuo studijų laikų labai nemėgstu tai biški nemalonu eit į darbą...
nu bet tik mėnesis, gal kaip nors
Savaitgaliui grįžom tėvam pasirodyt, kad sveiki gyvi ir mamos dieną pašvest
Tiek tų naujienų
Kerpena, tikrai pritariu Restar, kad nesiprogramuok ir nesitapatink atminčiai pagerint visada galima pradėt naudot užrašų knygutę ir tušinuką
o beje ten galėtų gal nugult ir kokie nors tavo dienų įspūdžiai, nes skaityt tavo postus visada labai įdomu
Mačiau Žuviuko dinozaurus ir lapelių megztuko paruoštukus
gražiai darbuojies
siūt mokėt gerai, greičiau rezultatas gaunasi, bet kol kas ne man
Restar vaikais pasidžiaugiau kaip savais! ir smagu kad pradžioj atrodžius avantiūra su užsieniečiu išėjo visiems į naudą
Daržininkėms po už rastus kainos ir kokybės sprendimus, apsodintus daržus, augalų pavadinimus ir visokius rūpesčius
nu netraukia kol kas manes prie žemės
Sergantiems ir jų mamoms irgi kantrybės, ramybės ir sveikatos!
Rasytės siūlai ir idėja apie turgelį liuks!
net neabejoju,kad grįši tuščiomis ir su užsakymų sąrašu
Dar gi mačiau kaip visada gražių Olaivos ir Šarangės foto ačiū, kad džiuginat akis
tiesa, Šarangėl, kaip baigės su tuo mėlynu švarkeliu-megztuku? Nes man nuotraukose irgi pasirodė viskas su juo gerai ant tavęs ir net labai tiko
Nu ir pribloškė Ristinos gebėjimai megzt ir mezginius siūt viena ranka
ir dar fotkėse taip gerai ir natūraliai sužalotą užmaskuot,kad pradžioj net pamiršus buvau,kad sulūžai!
Abelo, 04 Geg 2018 - 22:54, parašė: Kerpena , tikrai pritariu Restar, kad nesiprogramuok ir nesitapatinkManau šituo atveju, tai ir į knygutę buciau pamiršus pažiūrėt, nes gi tik iš vakaro žinojau, kalbėjomatminčiai pagerint visada galima pradėt naudot užrašų knygutę ir tušinuką
o beje ten galėtų gal nugult ir kokie nors tavo dienų įspūdžiai, nes skaityt tavo postus visada labai įdomu
![:)](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Utenos rajone pavasaris atsilieka pora savaičių. Jei Vilniuj jau obelys pačiame žydėjime, tai čia tik slyvos ir vyšnios dabar žydi, o obelų tik pumpurai raudonuoja.