Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, megzk enterlac'ą, kad jau ir taip rombai išeina. :hihihi:

Nu jau neee  :P  kam man toks "hemorojus"  :lol: ir kas iš to juodo entrelako  :oh: Garaže dar vietos yr - nukišiu tolimiausian kampan ir tiek. Galės drakius iš naujo juodos medvilnės norėt  :lol: 

Aš irgi vakar tuos medžius fotkinau  :bigsmile: kaip toj pasakoj - ir aš ten buvau, kiaušinį mačiau, medelius fotkinau  :D 

Atsakyti

Kerpena,manau ,kad tas gražus medelis -grauželinė gudobelė Paul Scarlet

O tavo nuotraukoje, manau išties obelis, kad ir purpurinė obelis (Malus x purpurea

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 03 gegužės 2018 - 21:34

Nite, čia šiaip, juokas buvo apie enterlaką, nes kai parašei, kad rombas išėjo, tai iš karto enterlako vaizdas iškilo. :)

Bet šiaip gi kokiu kad ir perliuku gali megzt, kad neskersuotų, ar kokį smulkų gerų-blogų akių raštelį pasirinkti, kam jau taip  iš karto į garažą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 gegužės 2018 - 21:58

Labas rytas,

Gerai, kad trumpa savaitė... Gerai, kad jau penktadienis... Nors ir labai niūrus ir tamsus.

Nite, čia ta Anykščių medvilnė skersuoja?  :huh2:  Pirmą kart girdžiu, kad medvilnė išvis skersuotų....  Kaip gaila... Gal kokį raštą priderinsi, gerai Kerpena sako.

Aš vakarais šiek tiek judinu virbalus ir visai neblogai gaunasi, spalva graži, o galutinis rezultatas dar migloj... :D

Atsakyti

Nite, čia šiaip, juokas buvo apie enterlaką, nes kai parašei, kad rombas išėjo, tai iš karto enterlako vaizdas iškilo. :)

Bet šiaip gi kokiu kad ir perliuku gali megzt, kad neskersuotų, ar kokį smulkų gerų-blogų akių raštelį pasirinkti, kam jau taip  iš karto į garažą.

Tai aš supratau, kad juokas :D

Į garažą ir tik į garažą, bent jau kol kas :B

Nite, čia ta Anykščių medvilnė skersuoja?  :huh2:  Pirmą kart girdžiu, kad medvilnė išvis skersuotų....  Kaip gaila... Gal kokį raštą priderinsi, gerai Kerpena sako.

Taip taip. Ir skersuoja žžžiauriai :huh2:

Raštą tai aš priderinsiu, bet pirminis sumanymas buvo be jokių raštų, t.y. lygiai ir su spalvotom (pilkom :mirksiukas:) juostelėm. Tai dabar va :frusty: nes norėjau dar vieną juodą numegzt per vasarą  :mad2:

O darar spalvų :D

Priedas  20180502_160035.jpg   125KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Va, Nites nuotraukoje bent aiškiai matosi, kas per žiedai. :super:

Atsakyti

labas

nu net susipergyvenau, o jei mano tamsiai melyna skersuosuos..o ten raštai jokie netinkami nes vaikio mokyklinis bus

Atsakyti

Labas rytas

Ieskau skaros ideju pereinanciu spalvu siului.Help  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Ieskau skaros ideju pereinanciu spalvu siului.Help  :4u:​ 

https://schachenmayr...chaltuch-s10266

https://schachenmayr...iecktuch-s10154

Atsakyti

Sveikos,

Rasyte - turi atskirą kambarį siūlams? :) Ar pavyksta parduoti norvegėms?

Nitė tai garažą siūlams turi :). Apmaudu, kai planas sugriūna.

VilmaK - nagi  dar vienas užslėptas talentas atsiskleidė :bigsmile:. Ką tu bendro su augalais turi, kad iki lotyniškų pavadinimų išmanai???

Tuo pačiu ir Abelo prisiminiau- ar jau LT? Pradingusi...

Ristina - gerai, kad baimės nepasiteisino :super: . Aš dičkę pas gydytoją šiandien vedu... Ant nosies visokie koncertai - ir pianino, ir choro, o ji jau taip kriokia, kosėja, apsunkintas kvėpavimas, galvojau teisiog praeis, dabar bijau, kad nebūtų koks plaučių uždegimas...

Žuviuk - kas yra mezgėjos staliukas, kuo ypatingas?

Ingridžiuk - parplauk pieno puta - nerandu baliono...

Kerpena - normalu, kai daug visko (vaikų), kad kažką užmiršti. Svarbiausia, kad gerai gi baigėsi ir muzikos mokykla netoli. Neturim būti tobulos. Dičkiui nupirkau džemperį su užrašu "I am bor to be real, nor perfect" :). ir sau prisitaikau, ir į vaikus taip lengviau žiūrėti.

Paskutinė diena ir naktis su svečiu, ryt kokią 5 ryto jau oro uoste turi būti. Belmone vakarieniaus, man reikia kokį pyragą desertui išsikepti. Didžioji mergina sako, kad pasiilgs, pripratom :). Vakar visą dieną po Anyščius bastėsi, duoną kepė, bet negana to dar paskui po Vilniaus senamiestį, mano vaikas atsivaikščios už visus metus :D. Ir dabar nukūrė pėsti per Užupį iki centro. Man reikėjo šito projekto, kad savo vaiką geroj šviesoj pamatyčiau vėl :).

Atsakyti

Laba ryta :4u:

reik eit tortu sklijuot, o as su babinom zaidziu :wub:  alia suvedziau galus su sudetim ir metrazais, nereikes klaidziot veliau.

Rasyte - turi atskirą kambarį siūlams? :) Ar pavyksta parduoti norvegėms?

Neturiu.. o noreciau, gal ne kambario, bet lentynos minimum :D

Nepardavineju dar, kaupiu. Susiradau info, kad sestadieniais vyksta alia turgelis senamiesti, kai prikaupsiu koki didesni kieki mezginiu - bandysiu laime

:rolleyes:

Smagu, skaityt apie vaikus :D

Atsakyti

Sveikos :4u:

Rasytė praturtėjo :bigsmile: :super:

Su mano bernu, tai istorija nesibaigė :oh: vakar temperatūra vėl pakilo į aukštumas  :oh: vėėėėėl po gydymo įstaigas. Bet neaišku kas ir dėl ko. Kaip ir virusas, įtariu kartu su alergija. Tikiuosi, šiandien bus rami diena ir bus galima ramiai kuistis kasdienybėje.

Atsakyti