Sveikos,
Rasyte - turi atskirą kambarį siūlams? Ar pavyksta parduoti norvegėms?
Nitė tai garažą siūlams turi . Apmaudu, kai planas sugriūna.
VilmaK - nagi dar vienas užslėptas talentas atsiskleidė . Ką tu bendro su augalais turi, kad iki lotyniškų pavadinimų išmanai???
Tuo pačiu ir Abelo prisiminiau- ar jau LT? Pradingusi...
Ristina - gerai, kad baimės nepasiteisino . Aš dičkę pas gydytoją šiandien vedu... Ant nosies visokie koncertai - ir pianino, ir choro, o ji jau taip kriokia, kosėja, apsunkintas kvėpavimas, galvojau teisiog praeis, dabar bijau, kad nebūtų koks plaučių uždegimas...
Žuviuk - kas yra mezgėjos staliukas, kuo ypatingas?
Ingridžiuk - parplauk pieno puta - nerandu baliono...
Kerpena - normalu, kai daug visko (vaikų), kad kažką užmiršti. Svarbiausia, kad gerai gi baigėsi ir muzikos mokykla netoli. Neturim būti tobulos. Dičkiui nupirkau džemperį su užrašu "I am bor to be real, nor perfect" . ir sau prisitaikau, ir į vaikus taip lengviau žiūrėti.
Paskutinė diena ir naktis su svečiu, ryt kokią 5 ryto jau oro uoste turi būti. Belmone vakarieniaus, man reikia kokį pyragą desertui išsikepti. Didžioji mergina sako, kad pasiilgs, pripratom . Vakar visą dieną po Anyščius bastėsi, duoną kepė, bet negana to dar paskui po Vilniaus senamiestį, mano vaikas atsivaikščios už visus metus . Ir dabar nukūrė pėsti per Užupį iki centro. Man reikėjo šito projekto, kad savo vaiką geroj šviesoj pamatyčiau vėl .