Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai  :wub: ,

oras tai pas jūs karštesnis  :lol: dvi pask. dienas tai labai didelis ten vėjas  :oh: 

Lekiu tėvukui pasirodyti

Atsakyti

Labai  :wub: ,

oras tai pas jūs karštesnis  :lol: dvi pask. dienas tai labai didelis ten vėjas  :oh:

Lekiu tėvukui pasirodyti

lauksim vaizdų ;)

Atsakyti

Laba  :4u: 

Nu ir tustuma  :unsure: 

Ingriga, laukiam ispudziu  :4u: 

Ristinos silkus fb nuziurejau  :4u: 

O pas mane Kaledos  :yahoo: 

Ristina, aciuuuuu  :wub: 

Reik kokia suvestine siulu sudeties pasidaryt, o tai jau nebezinau ka as cia uzsisakius buvau  :D 

a5e5e617bcf4.jpg

Atsakyti

Uoj Rasytes drakius kad siauteja 😅

O maniskis pavydi

Atsakyti

Rasyte vau!!! Na ir paleidai antsnuki :) na bet mums vaizdu yra:)

o as o as:) turiu mezgejos staliuka :)

Atsakyti

Aha..ilga laika drakius buvo tooooks kudas, kad uz sluotos koto galejo sleptis :D  alia brolio deka, storeja vos ne kas menesi :oh:

Atsakyti

rasyte, gražu žiūrėti  į tavo pirkinius, akys taip pasigano.

O aš jaučiuosi kiaura, kaip rėtis. Negana, kad jokie geri dalykai, geri apsisprendimai ar suvokimai manyje nesilaiko, tai dar ir atmintis visai prakiuro. Velkuosi šiandien iš darbo, sunkiai, nieko nenorėdama. Jau einu iš stotelės per savo tiltą, žiūriu - mano vyras pravažiavo. Iš namų. Parsivelku į namus, nusiaunu batus, sūnus iš karto išlindo, tai ir klausiu, kur tėtis išvažiavo. Tas sako - nežinau, nesakė, lyg kažką apie koncertą kalbėjo. :oh:  :scare: Susiėmiau už galvos - taigi šiandien koncertas man. Mažoji dukra jau seniai sakė, kad šiandien muzikos mokykloj fortepijono koncertas mamytėms. Dar vakar priminė ir dar aš vyrą įkalbinėjau ateiti, nes pernai analogiškas koncertas buvo labai gražus.   Pažiūriu į laikrodį - lygiai tiek minučių likę, kiek reikia iki muzikos nueit. Tai apsimoviau vėl batus ir išėjau, net rankinuko nespėjau nuo peties nusiimti. :) O vyras tai pasirodo visai ne į koncertą išvažiavo, kaip vėliau paaiškėjo. Bet jei sūnus nebūtų kažko ne taip supratęs, tai būčiau tikrai pamiršus. Ot mama. :mad2:

Žydi mano gražieji medžiai prie Kiaušinio. Nežinau, kas jie tokie. Bet kelintą pavasarį grožiuosi.

Priedas  IMG_20180503_170725.jpg   228,78KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180503_170909.jpg   287,08KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180503_170901.jpg   187,92KB   0 Parsiųsta kartų

Galvodavau, kad ten jie žydi tokių smulkių žiedų kekėmis. Būna tokie baltais ir rožiniais žiedais žydintys medžiai, irgi nežinau kaip vadina. O pasirodo, kad ne, - žiedai panašūs į obelų ar kriaušių. Aišku telefoninės nuotraukos neduoda tokio gero aiškumo, o dar ir fotografė nekokia.

Priedas  IMG_20180503_170813.jpg   202,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 gegužės 2018 - 20:10

O mano drakius šoke  :cry2: dar gyvenime nebuvo matęs, kad siūlas taip skersintų :blink: o taip norėjo tos juodos medvilnės, taip norėjo  :lol: vienžo, pavyzdėlis, kuris turėjo būt kvadratukas 10×10 cm, yra tikslus rombas  :lol:​ 

Atsakyti

Nite, megzk enterlac'ą, kad jau ir taip rombai išeina. :hihihi:

Atsakyti

Sveikos,

Kerpena, kiaušinis Stepono gatvės skvere?

Rasyte, kokios sudėties tas avietinis siūlas?

Atsakyti

Ten sueina šv. Stepono, Raygyklos, Pylimo gatvės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 gegužės 2018 - 20:18

Rasyte, kokios sudėties tas avietinis siūlas?

Medvilne su akrilanu :)

kerpena, grazios foto :4u:

As irgi siuo metu pravaziuodama pro kaimynu trioba megaujuosi magnolijos ziedais.. lb grazus ziedai. Gaila, kad trumpai zydi.. nukrenta ziedai, tada jau zaliuoja, dabar nera nei vieno zalio lapo.

Atsakyti