Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, gražūs vaizdai ir tyla :).

Ristina, ne Nitei čia kartais numezgei? Kažkaip labai ją matau su ta bliuske :). Tai jeigu iš 5 kamuoliukų (200g) tokia nemaža ir dar su rankovėmis, tai man 4 (160 g) turimų turėtų užtekti berankovei nuleistais pečiais :victory2: .

Megzti tai nėra kada. Tik pasivežiojau mezginius :). Laisvadieniais sodas valdo :).

Kiek nervinausi, tai dabar visai džiaugiuosi, kad turime svečią namuose. Visi džiaugiamės tvarkingais namais, visi pasitempę, didysis sūnus visai prie kompo nebūna, vis su svečiu, visokios ekskursijos, pamokos ir pan., bendras valgymas prie stalo, bet net ne 7-iese, o jau 2 vakarus - 8-iese - vis kaimynų mergaitė alkana kaip tik ant vakarienės prisistato :D. Vaikinukas aukštas, beveik, kaip ir maniškis, toks pats nekalbus ir panašiai besimaitinantis :D. Žodžiu, visos mano baimės nepasiteisino, nors ir jaučiu, kad jam neįprasta tokioj govėdoj gyventi (pats jis gyvena vienas, nes tėvai Vokietijoj dirba, tik savaitgaliais pas senelius važiuoja ir prie ūkio padeda), bet sąlygos nėra tokios jau ir prastos. Galėtų biškį geriau angliškai kalbėti, tai daugiau paklausinėčiau :). Netgi mūsų vyresnėlė visai džiaugiasi miegodama ant sofos. Katinas gauna dar daugiau dėmesio :D. Žodžiu, mano avantiūra absoliučiai pasiteisino, dičkis nebepyksta ant manęs, o ir  dienyne mačiau, kad už projektines veiklas jau 2 anglų dešimtukus gavo :). Vieni privalumai.

Tik tolesnių stojimų rezultatų laukimas mano nervus krapšto pamažu, taip sunku išlaukt....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 gegužės 2018 - 14:25

Restar, smagu, kad jūsų avantiūra pasiteisino ir kad duoda gerų vaisių. Ir suprantu to laukimo sunkumą...

Atsakyti

Ristina, ne Nitei čia kartais numezgei? Kažkaip labai ją matau su ta bliuske :)

Neeaa :D

Megsiu kažkada mažesnę bliuskelę, tai jei nepamiršiu - pasidalinsiu, kiek gr. susimezgė.

Virbalais to siūlo nemegsčiau. (Bet čia mano asmeninė opinija.) Iš vieno siūlo, kokiu 1,5nr, virbalu reiktų megzt :D nes kitaip jau lb kiauroka gautųsi. O jei dvigubas siūlas, kaip ir neekonomiška "žeurei" .

Spalvitetas siūlo nuostabus :wub: bet sakyčiau "nešilkiškas" siūlas. Man asmeniškai linas geriau  :rolleyes: 

Po gydymo įstaigas valkiojuos :huh2: :oh:gerai, kad nieko blogo.
Pirmd. didžiajam sukilo temperatūra  virš 39. Kitą rytą neaiškiai išbėrė, tai ekstra varėm į priimamąjį. Temperatūra nukrito. Ir galų gale, greičiausiai tai alerginis bėrimas. Bet labai keistas tas bėrimas. Pasinervyjom atsakančiai. Įtarimas buvo link meningokoko :blink: :oh:

Atsakyti

Ojej Ristina, tikiu kad išsigandot :4u: 

Labai fainas bliuzelės materiolas :wub:  Bet kažkas sakė, kad nelabai kaip tas šilkas nešiojasi :hmm: 

Restar, nu šaunuilė, kad avantiūrai pasirašei :4u:  Man tai svetimas žmogus namuose labai didelį diskomfortą kelia. Turėjom švogerį per remontus, tai kaip nesavuos namuos buvau. Na aišku ir bardakai namie prie to prisidėjo. Labai mane erzina apkrauti namai. 

Sėdžiu kirpykloj po lempa :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet kažkas sakė, kad nelabai kaip tas šilkas nešiojasi :hmm:

Visko gali būti :) nes pats siūlo paviršius yra tarsi matinis . Kažkaip nešilkiškai atrodo :D 

Atsakyti

Biuzelė labai gražiai atrodo, o siūlas tai gal kaip tas "laukinis" šilkas?

Atsakyti

Biuzelė labai gražiai atrodo, o siūlas tai gal kaip tas "laukinis" šilkas?

žinok labai panašus į tą,kur Šiauliuos čiupinom.tik čia spalvos užburia  :wub:​ 

Atsakyti

Taip, čia manau ir yra tas "laukinis" šilkas.

Patį gamybos procesą aprašo prie siūlo.

Man seilėtekį kelia garstyčių spalvos siūlas :wub:

Atsakyti

žinok labai panašus į tą,kur Šiauliuos čiupinom.tik čia spalvos užburia  :wub:​ 

aš vis galvoju, kaip jis nešiotis turėtų....kažkaip man atrodo, kad labai greit nusiskalbti į skuduriuką turėtų...

Atsakyti

aš vis galvoju, kaip jis nešiotis turėtų....kažkaip man atrodo, kad labai greit nusiskalbti į skuduriuką turėtų...

tai šilkus reik labai atsargiai ir ypatingai skalbti

aišku, visai ne tas pats, bet.

turiu vieną megztuką, kuriame 55 proc kaip įtariu, to laukinio būtent šilko. rankytėm megztas. kaip nuliovas, jokių ten  menkiausių burbuliukų. jau kokie 5 ar daugiau metų.

ir turiu bliuzelę, kurioje per pusę maišytas šilkas, ne laukinis, su linu. nu tai nežinau kuris ten "lievas" iš jų, bet vaizdelis ne koks.

labas dienas,

sunkoka man su mezgimu vis dar.

kankinu pusvilnes rankoves. tai iš tos kančios labai greit gimė miegelis :D

Atsakyti

Labas rytas, aš jau namie. 

Prabudus buvo jausmas kad pramerksiu akis pamatysiu palmes ir vandenyną  :( 

Atsakyti

Kaip suprantu, kelionė patiko, ingriga?

Atsakyti