Sveikos, gražūs vaizdai ir tyla .
Ristina, ne Nitei čia kartais numezgei? Kažkaip labai ją matau su ta bliuske . Tai jeigu iš 5 kamuoliukų (200g) tokia nemaža ir dar su rankovėmis, tai man 4 (160 g) turimų turėtų užtekti berankovei nuleistais pečiais .
Megzti tai nėra kada. Tik pasivežiojau mezginius . Laisvadieniais sodas valdo .
Kiek nervinausi, tai dabar visai džiaugiuosi, kad turime svečią namuose. Visi džiaugiamės tvarkingais namais, visi pasitempę, didysis sūnus visai prie kompo nebūna, vis su svečiu, visokios ekskursijos, pamokos ir pan., bendras valgymas prie stalo, bet net ne 7-iese, o jau 2 vakarus - 8-iese - vis kaimynų mergaitė alkana kaip tik ant vakarienės prisistato . Vaikinukas aukštas, beveik, kaip ir maniškis, toks pats nekalbus ir panašiai besimaitinantis . Žodžiu, visos mano baimės nepasiteisino, nors ir jaučiu, kad jam neįprasta tokioj govėdoj gyventi (pats jis gyvena vienas, nes tėvai Vokietijoj dirba, tik savaitgaliais pas senelius važiuoja ir prie ūkio padeda), bet sąlygos nėra tokios jau ir prastos. Galėtų biškį geriau angliškai kalbėti, tai daugiau paklausinėčiau . Netgi mūsų vyresnėlė visai džiaugiasi miegodama ant sofos. Katinas gauna dar daugiau dėmesio . Žodžiu, mano avantiūra absoliučiai pasiteisino, dičkis nebepyksta ant manęs, o ir dienyne mačiau, kad už projektines veiklas jau 2 anglų dešimtukus gavo . Vieni privalumai.
Tik tolesnių stojimų rezultatų laukimas mano nervus krapšto pamažu, taip sunku išlaukt....