Atsinesu ekleru, kavos pacios organizuokit
O dabar tikrai einu megzt
Kerpena, liuks procesas spalvos
Mūsų planas išvykt žlugo apsirgo vienas iš leliukų
Tai su kitu vietoj pasiblaškėm po apylinkes ir
Bliuskė didelė bet negi praleist progą pasifotkyt apsivyniojus šilkais
Kimono rankovės. Yra siūlės nugaroj ir prieky.
004.JPG 122,43KB
0 Parsiųsta kartų
002.JPG 214,77KB
0 Parsiųsta kartų
2.jpg 453,1KB
0 Parsiųsta kartų
1.jpg 464,09KB
0 Parsiųsta kartų
5.jpg 397,29KB
0 Parsiųsta kartų
Ristina, šaunuolė, kojamezgė. Įsivaizduoju, kad norisi šilkais pasimėgaut.
Pas mus jau kokia savaitė palengva kažkoks vidurių virusas praėjo. Visiems po truputėlį kliuvo. Net Luna vieną ryta vėmė. Negaliu skųstis, daugumai, tai tai tik toks nežymus sunkumas pilve ir apetito nebuvimas. O vakar kalbėjau su drauge, kurios turi nedidelių vaikų, tai sakė pora vaikų net ligoninėj pabuvo.
hi,
gražiais vaizdais džiuginat akis
man irgi nesimezga.... nuo užvakar kažkokia spygliuota viela gerklėj. be perstojo. tfu tfu tfu, nors temperatūros nėr. pasikuičiau vistiek šiltnamy. jau kaip ir viskas surikiuota, beliko pomidorų daigų susišaudyt ir sukišt.
o kiek varlių turiu kaip jos tam šiltnamy neiškepa. ir nervuoja, nes vis turiu žiūrėt, kad nesutraiškyčiau
o vat su mezgimu....
tieisog nežinau šiuo momentu, ko noriu. netgi nėra taip, kaip būna, kad nori visko ir išsirinkt negali. visi norai kažkur išsilakstė.
nebaigtas pusvilnės švarkelis iš bėdos, bet karštoka kažkaip
dukra nori nertos suknės pagal Zarą, bet tam reik siūlų....
tai vat kaip
O man mano lininis mezginys toks begalinis atrodo. Be galo ilgai vyniojau siūlus, o dabar toks jausmas, be galo ilgai mezgu. Per šitas prailgintas išeigines pusė šeimos buvo išvykusi, tai aš kažkaip visai atsipalaidavau ir atrodo nemažai mezgiau, bet vis tiek mezginys nedaug pailgėjo. Be to prisižiūrėjau visokių filmų megzdama - ir kvailų, kur prasukinėt reikėjo, ir visai nieko. Net paskui sapnai visokie sapnavosi.