Džinsinis šiaip man irgi fainas, bet kad kubatūros prideda
Mano mamadienių era irgi artėja į pabaigą,.... nebent padarytų, kaip kalba ir vienam vaikui...
hi,
po turiningo savaitgalio
turėjau du renginius. vieną itin pramoginį, o kitą tokį visai rimtą.
sesers 50metį atšvenčiau puikioj sodyboj su muzikantais, ir palydėjau krikštasūnį prie pirmos komunijos,
esu pavargus ir labai laukiu laisvos rytdienos
ir dar finansinis krachas gresia
neskaitant šitų renginių, dar reikėjo pagerbti ir brolį, kuris su sese kartu gimęs, tada dar sesers vyrą, prieš keletą dienų šventusį. tada dar susimokėt už visokais ten vinjetes kūdikiams, dovaną auklėtojai ir išliestuves būsimas neskaitan mėnesio pradžioj MB išvykos pas kinus, kuriai kaip visad maniškis neturėjo nei ką apsirengt nei ką apsiaut nu ir aišku, manieji aprėdai visoms toms šventėms bo nes sugėbjau netilpti į pernykštes tinkamas sukneles
ir dar mano kūdikiai pradėjo egzaminų sesiją. paskutinis egzas gegužės 17 d. šią savaitę visos dienos užkaltos. tfu tfu tfu, tikiuosi sveikata nesušlubuos
Šarange, aš visai atimčiau tavo abu megztainius. manęs spintizmas negąsdina
kol kas mezginiai ramiai ilsisi. gal kada ir ištrauksiu kokį. rei kjau kažkaip daržus apsėti apsodinti
ahoj,
Šarange,gal tu tais abiem antrasoliniais pasidalink su kažkuom,ne tavo fasono jie... ir labai sunku su jais buvo gražiai kūdinančiai nufotkinti va tavo naujas mezginys bus savam stiliuj ;)
Nojus apsirgo,vakar lėkėm į vaistinę.Sakau vardink negalavimus.Tai jis-sausėja rankos ir kelnės kažkodėl ankštos o iš tikrųjų skauda gerklę ir kosti
išplovėm terasą,pasidarėm palapinę,nes jau karšta nuo pat ryto.Šuo du sykius jau ir praplaukė
Oi, nugi tikrai, su tais mamadieniais. Aš irgi nelabai imu iš esmės, vasarą mažiau dirbu tiesiog pagal susitarimą. Pamiršau, kad vaikams iki 12 m. turi būti. Maniškiams iki kitų metų pradžios teliko...
Katuk - tai tu turi brolį ir sesę dvynius???? Ar kažką ne taip supratau? Nes apie brolį lyg niekada nesi minėjusi... Mane finansinis krachas jau išitko, tai labai tave suprantu... Pamenu, kai aš rašiau apie tai, kas manęs laukia, tai su kiekveina diena vis mažiau lieka, vsi lengviau, to ir tau linkiu Nuvažiavusi į KIprą nuo saulės ir puikaus oro pamiršau, kiek turėjau sąskaitoj išvažiuodama. Nusipirkau šį tą sau, vaikams. Tada grįžus namo maisto papirkau, rankšluosčius ir patalynę svečiui. Noriu susimokėti už mažės muzikos mokyklą - sąskaitoj matau 1,77 eur . Dar tiek nebuvau nusigyvenus.... Aišku, yra kaupiamojoj ir yra kreditinėj šiek tiek, bet jų nenoriu judinti. Reikia laukti algos tuoj .
Ristina,o pakruojo dvare buvę? ten teatralizuotos dienos būna http://pakruojo-dvaras.ltryt nieko nevyks,bet šeštadienį Jurginės.Visai dienai ten pramogos. Mes vieną kartą netyčia į alaus festivalį ten pataikėm,tai mano vyrui patiko daug veiklų vaikams,įsimetus užkąsti ir dekutį,ten faina
Mums svarbu, kad būtų plotas palakstyt, pažvygaut (vaikams, aišku ).
Tiek daug yra vietų LT, apie kurias net nežinom.
Katukui su brolaiis ir seserim kaip ir man kažkuriai iš sektančių prasitariau, kad turiu dar 2 vyresnius brolius, tai giliai nustebo
O mano gimtam mieste nelabai, kas žino, jog aš tokie prie šeimos dar esu
Ristina,o pakruojo dvare buvę? ten teatralizuotos dienos būna http://pakruojo-dvaras.ltryt nieko nevyks,bet šeštadienį Jurginės.Visai dienai ten pramogos. Mes vieną kartą netyčia į alaus festivalį ten pataikėm,tai mano vyrui patiko daug veiklų vaikams,įsimetus užkąsti ir dekutį,ten faina
kaip tik apie Pakruojo dvaro edukacines programas savaitgalį diskutavom
tai ta kuri buvo su įmone, sakė tiek pošlybių per gyvenimą nėr girdėjusi žodžiu, alus ir nešvankūs anekdotai
bet sakė, buvo smagu
tikriausia galima tas edukacines pagal amžiaus cenzą išrūšiuot
a jo Restar, turiu aš sesę ir brolį dvynius.
mano visa giminė apdvyniuota mano mama irgi buvo iš dvynių-brolį turi.
tai aš visada jauna būdama galvojau, kad pagal tokią tradiciją mano sesuo turi turėti dvynių porelę. ir kadangi mes su sese maždaug kartu apnėštėjom, tai kai sužinojau, jog mano du, pirmu numeriu sesei skambinau su isterija, kad čia jos turėjo būt, o ne mano
o apie brolį ką ten minėt, nu turiu ir tiek. gyvena tolokai, bendraujam retokai, nors jis mane vaikystėj tai labai mylėjo, labiau net nei sesuo.