Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, o tu tikrai Kaune pozavai, nes vienoj nuotraukoj Vilnių matau :)

Vakar buvo šokių konkursas M. Dalyvių keli šimtai kolektyvų, viskas taip užsitęsė, kad mūsiškiai šoko 1.45 :blink:  Nakties :blink:  Ir dar buvo nepaskutiniai. Buvau pikta iki pamėlynavimo už tokį vaikų kankinimą :B  Tai šiandien slampinėju tokia nedamiegojus ir nesimezga visai :B​ 

5-toj nuo viršaus man už nugaros? :)

braškės žydi,ąžuolai nesprogsta,bus šalnų negi dar... nusiravėjau levandų pusę,eina sau,kaip varputis karaliauja pakeltų lysvių šonuose,prie lentų...

Atsakyti

5-toj nuo viršaus man už nugaros? :)

Aha :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Keista šiandien vieniša darbo diena. Darbe šalta, kaip kokiame šaldytuve, o atėjau plonai apsirengusi, nes sinoptikai žada šiandien karštą vasarą. Gerai, kad turiu skarų ir megztinių darbe. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 balandžio 2018 - 07:27

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas :) kaip smagu yra mamadienoai :) prasivartem su mazuoju lovoj ikisotoes ;)

Siandien rimtu reikalu diena :) eisim apziuret naujo darzelio, su nekantrumu laukiam kada tetis pavezins dieele masina :)  nes musu mazajam mechanikui svarbu vaziuoti :) 

dar manau pamegzti irgi išdegs - vaksr iš didelio ilgesio pradejau nerti :) 2 einami projektai cisad smagiai nei vienas :)

Atsakyti

Sveikos,

Olaivos bliuskutė mane jaudina :). Bet ne tiek, kad norėčiau megzti :).

Šįryt pabudom 7-iese jau, naktį atvažiavo bulgaras berniukas. Oi, oi, kol kas tai man tenka užimti eterį, nes mano šeimyna ne prie kalbiųjų...Man tai po KIpro šnekėjimo kad atsirišęs liežuvis, ale kad jis kalba prastokai, ir, panašiai šnekus, kaip ir mūsiškis :). Teigiamausias viso šito dalykas kol kas - namai norint nenorint pasiblizgino :).

LIniuka, kai prisimenu tavo merginos šokių konkursą irgi siutas apima vien nuo minties. O jau ten būdama turbūt būčiau užvirus, o gal ir vaiką namo parsivežus. Absurdų absurdas ir nemokėjimas organizuoti...

Maniškė vakar turėjo stojamuosius į ČMM visą dieną. Jaučiasi tai gerai, bet konkursas didelis, belieka tikėtis stebuklo...Na, bet kuriuo atveju yra įstojusi kitur bent jau.

Šiltnamyje vyro tetulės ankstyvi pomidorai jau su pomidoriukas ♥, dar  10 vakar įkišau, ryt turbūt reiks dar daugiau nuvežti. Pirmiejinridikėliai su špinatais valgyti ♥. Vakar hamake iš malonumo net nusnūdau, kol maniškiai buvo nuvažiavę iki šaltinio vandens.

Gerai, reikia dirbti, nros iš namų, bet yra ką nuveikti.

Atsakyti

Labas rytas,

Liniuka, na nieko sau jūsų renginiai :blink:

Kas ten tokie neorganizuoti?

Olaivos foto irgi Vilnių aptikau :D

Bliuzelė ta vandeninė labai faina :4u:

Vakar taip gražiai snigo slyvos žiedlapiais ir oras nuostabus. Tos vietinės "sakuros" pačios gražiausios dabar soduose :wub: Gaila, kad taip trumpai.

Šiandien atvažiavau į darbą, kaip per išeiginę :D anei vieno kamščio net susigrūdimo kokio nebuvo :bigsmile: Tiesiog atvykimo į darbą greičio rekordas :D

O ir kabinete kol kas viena. Keistas jausmas :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 30 balandžio 2018 - 08:39

Labas rytas,

Savaitgalis pralėkė kaip vėjas, pagastroliavom net iki Alytaus. Rašiau net Kacumotai vakar panegiriką, kokiam gražiam mieste ji gyvena, Tiek parkų, takų, miškų, žalumos, gėlynų pačiam mieste nesu mačius. Nors buvau ne pirmą kartą, bet vakar turbūt prasiėjom gražiausiu metų laiku  :wub: 

Gerai, kad dar dvi išeigines turim atsigaut :D Nors apie darbą bijau net pagalvot, didelių nemalonumų turim... Turbūt tai dar viena priežastis mūzos pabėgimui...  :unsure: 

Lendu iš pogrindžio su nevykusiais megztiniais... ilgai megzti ir pabaigti, bet... :D 

Abu per dideli, abiejų modelis netinka man, akivaizdu, atrodau, kaip spinta su antrasolėm :D Reiks padovanot kažkam... Nors siūlai ir procesas be galo malonus buvo. Bent tiek :)

DSC_4739_medium2.JPG

DSC_4910_medium2.JPG

DSC_4816_medium2.JPG

DSC_4812_medium2.JPG

DSC_4692_medium2.JPG

DSC_4679_medium2.JPG

DSC_4715_medium2.JPG

Atsakyti

LImti - tai ko tu mamadienio kokio nepasiėmei?

Šarange - turbūt kiekvienas miestas dabar gyvena savo gražiausią laiką. Apskritai, Lietuva yra nuostabi ♥. Nors ir keista po KIpro matyti tiek žalumos ir vandens kieme :D. Bet ta žaluma pakerinti, tai didelis gėris, kurio nemažai šalių nerasi. Pamenu po savo pirmosios išvykos į Turkiją (antros nebuvo :D ir nežinau, ko žmonės ten važiuoja) tiesiog įsimylėjau LIetuvą, kitom akim pažvelgiau į ją.

Abu megztukai gražūs, mėlynas tai man atrodo, kad tau labai netgi tinka, gi reikia ir tokių užmetamų paltesnių turėti. Norėčiau net pasimatuoti :). Nors man tai reikia ilgų rankovių ir ne plačių, kad šaltis nesibrautų arti kūno :).  Baltas labai dailus, bet nežinau, gal  ir ne pats tobuliausias derinys su tavim :).

Atsakyti

Limit, Modus Dance organizatoriai. Aišku visą kaltę suvertė Compensai, nes per juos turėjo 2 valandoms stabdyti renginį dėl garso problemų. Bet net ir be to sudėliotas tvarkaraštis iki 23.30 buvo :blink:  Visiškas konvejeris...

Šarange, tas mėlynas koks :wub: 

Aš šiandien atostogauju ir tinginiauju. Mirkstu internete ir ant savęs pykstu :B​ Reikia eit į daržą pasidarbuot...

Atsakyti

Šarange, tas džinsinis labai net fainas :wub:  Toks laisvas, patogus, smagus atrodo.

O tas baltas, gal ir kažkas ne taip :hmm:  Bet o siūlas vienoj FB foto tai oj oj kokio mielumo :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Restar, man mamadieniai nebepriklauso, taip niekada jais ir pasinaudot ir neteko :D

Atsakyti