Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nesutinka gert?

Kai reikėjo po daug gert, tai sudėtinga buvo. Bet kai tik profilaktiškai, be problemų. O mažajam, tai galiu bele kokius vaistus girdyt :D labai patinka. Vienu momentu graudu buvo, tai valerijonų tabletę duodavau. Čiulpdavo kaip saldainį :D :oh:skanu jam. 

Nesutinka - čia labai švelniai pasakyta  :lol: jokių "nevalgomų" daiktų net neima į burną  :oh: nevalgomi - tai visokios tabletės, kapsulės, guminukai, čiulpinukai ir t.t. Tai tik džiaugiuosi, kad beveik neserga, nes gydymo procesas man sveikatą suėda  :lol: 

Atsakyti

vat as irgi girdejusi,kad kalcio preparatus,zuvu taukus geriau atsisiusti,musu vaistinese ner kazko kokybisko...

Atsakyti

vat as irgi girdejusi,kad kalcio preparatus,zuvu taukus geriau atsisiusti,musu vaistinese ner kazko kokybisko...

Šitų, kur mes su Ristina aptarinėjam, yra mūsų tėvynėj,  alebettačiau kainaaaa  :blink: kažkoks kosmosas  :blink: toks jausmas, kad vieną buteliuką pardavę, nori metų pelną uždirbt  :huh2: 

Atsakyti

Šitų, kur mes su Ristina aptarinėjam, yra mūsų tėvynėj,  alebettačiau kainaaaa  :blink: kažkoks kosmosas  :blink: toks jausmas, kad vieną buteliuką pardavę, nori metų pelną uždirbt  :huh2:

na taip,del kainos sutinku...bet ir del to,kokiai rinkai gaminama,turbut irgi kokybe labai skiriasi...

Atsakyti

O aš girdėjau, kad žuvų taukai išvis yra mitas, nieko jie neveikia :D

Turim visokių šaldytuve, ir Lysi (atseit, prastesni, sakė), ir Molerio ir dar kažkokius kapsulėm. Kai neužmirštu, geriam kokį kartą per mėn. :D

Gydymo procesas, aha, Nite, įsivaizduoju, kartais irgi patiriu, su paaugliais  :rolleyes: 

Atsakyti

Tuos equazen visa šeima geriam jau keli metai, siunčiuosi iš Anglijos. Man kažkada kelių skirtingų žmonių, kurių nuomone pasitikiu, rekomenduoti kaip vieni geriausių. Aš kadangi esu labai jautri net menkiausiam žuvų taukų kvapui, tai man labai tinka bekvapės lengvai praryjamos kapsulės.

Dabar kaip tik baigiau, reiks užsakinėti artimiausiu metu.... Restar, galiu ir tave prijungti, jei nori  :4u: 

Atsakyti

tai va,nieko ner doro,viskas mitas.tik va kai obstrukcija viena po kitos,tai jau bile ka pirkciau,girdyciau,kad tik tie plaučiai negrotų...mėgstu muziką,bet ne tokią.....

Atsakyti

Jurgitei ir jos mažylei   :4u: 

Apie žuvų taukus šnekat, tai aš bevei puse m. vieną ryklio taukų buteliuką geriu  :oh: jeigu po nosim nera, rai ir pamirštu  :oh: 

Atsakyti

Jurgitei ir jos mažylei   :4u:

Apie žuvų taukus šnekat, tai aš bevei puse m. vieną ryklio taukų buteliuką geriu  :oh: jeigu po nosim nera, rai ir pamirštu  :oh:

butu ryklio dydzio,tai pamatytum ta buteliuka :D

pas mus irgi buna,kad saldytuve uzsibuna kokie skysti vitaminai...

Atsakyti

Mūsiškas linų sėmenų aliejus yra visai geras daiktas :)

Atsakyti

Net nuėjau pažiūrėt, kokias mes kapsules turim. Na ir akurat, pasirodo, tos Equazen :D Dabar net vertę šitiek išrekomenduotos įgavo :D reiks vėl duot šeimynai. Gal kaip nors išbaigsim buteliuką  :rolleyes: 

Dar prisiminiau, kad gyd. mūsų sakė, kad jei koks peršalimas, kosulys, kur gleivės, tai geriau taukų nenaudot  :rolleyes: Bet reik gal giliau pasidomėt

Atsakyti

Pirmiausia, tai trumpai apie kalcio preparatus. Prasčiausi, kurie yra kartu su magniu, nes organizme apskritai Ca ir Mg yra antagonistai :) taip taip, firmos teigia, kad ten jie vienas nuo kito apsaugoti ir bla bla, bet.... Esant per dideliam Ca kiekiui kraujyje skiriami Mg preparatai ir puikiai tą Ca išvaro (išsiusiojam).

Geriausiai Ca įsisavinamas geriat kartu su vit. D3. Nuo rudens prižiūriu labai sudėtingą pacientę, kuriai buvo žiauriai maži Ca kiekiai kraujyje. Ir nepaisant vienų iš pigiausių Ca papildų gydomosiomis dozėmis, kartu su diiiidele doze vit. D3 (nes buvo beveik 0 vit. D3), per keletą mėnesių Ca kiekis kraujyje normalizavosi :) Taip kad šitoj vietoj, nemanau, kad didelis skirtumas, kurioj šaly ar firmoj ta kreida (Ca yra beveik kreida :) ) sutrinta. Esmė gerti tarp maisto, antroj dienos pusėj ir su vit. D3.

Apie žuvų taukus tai nieko nesu girdėjus ir objektyviai nevertinus. Jei užsakinėsit tų mandresnių, norėčiau ir aš paimt  :ax:​ 

Atsakyti