Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Matai aš nelabai įsivaizduoju, kiek truks tavo gijimas. O ant takelio eit irgi negali? Aš per ligas irgi apleidau sportą. Bet poreikis yra, nuo kitos savaitės vėl pradėsiu tik jau kitam klube ir su metiniu abonementu.

gavai dovanų gal?

bet tai kokia motyvacija turi būt, kad metinį abonementą ryžtis įsigyt....

Atsakyti

Sveikos,

lietuti  :4u:  :4u: 

ingridushka  :4u:  :4u: 

brrr šaltoka... teks namie tupėt, o ne į kaimą ruoštis..

Nite, gražios apyrankės  :wub:  :wub: kokio ilgio neri jas? universalesnis variantas su grandinėle, tiks bet kokiai rankai  :B 

Ristinos sijonas  :wub:  :wub:  ir figūrą dailina labai  :clap_1: 

Olaiva, naktim nemiegi ane :D tempai nugriuviminiai...

pas mane vis dar karoliukomanija  :D matyt kol pusę biserio nepanaikinsiu - neapsiraminsiu  :unsure:​ 

Atsakyti
Katuk, ne neatnešė kalėdų senis abonemento. Kažkaip užsikabinau. Gal ir tiesa, kad kažkas organizme įvyksta ir atsiranda natūralus poreikis.
Atsakyti

Aš tai naktim nemiegot visai nebegaliu. Po naujų sutikimo kiek nusivėlino laikas, tai sekmadienį užmigt negalėjau ilgiau. Paskui pora vakarų šiaip nusivėlavau gult, užsiskaičiau. Tai vakar grįžau iš darbo ir nieko negalėjau daryt, akys tik merkiasi, nieko nesuvokiu. Devintą valandą pasiklojau lovą ir ėjau miegot, dar truputį dvejodama, kad nenutiktų taip, kad paskui 12  atsibusiu ir nebegalėsiu užmigt. Bet taip užmigau, kad negirdėjau kada kur kas vaikščiojo, kada vyras atėjo ir atsibudus nebuvau nei karto. Kai žadintuvas nuskambėjo net nustebau, kad taip tyliai rytas atėjo.

Atsakyti

sveikos, prasinesem su Mantu per miesta, liko vienas taskas nepasiektas :( reiks arba vakare arba ryt vaziuot, nu kaip nenoriu ryt, nes bus pusdienis prarastas, bet siandien tingesiu vakare.

Kur vejas nepucia oras visai smagus.

Atsakyti
Waidav, nu baik erzintis su tais karoliukomanijos priepuoliais smile.gif)
Atsakyti

Ingriduška,  tu nesierzink, o karoliukinkis, juk esi nėrėja iš prigimties, galėtum laisvai rast sau smagų užsiėmimą  :) 

Bet šaltis nekrenta nei gramo, kaip buvo -15, taip ir laikosi.

Atsakyti

Nite, gražios apyrankės  :wub:  :wub: kokio ilgio neri jas? universalesnis variantas su grandinėle, tiks bet kokiai rankai  :B

Matavau pagal savo apyrankę pirktinę, bet cm neprisimenu. Pamatuosiu, kai grįšiu namo. Saviškei dar galų nepritaisiau, tai bus kaip tik žguto cm

Atsakyti

Katuk, ne neatnešė kalėdų senis abonemento. Kažkaip užsikabinau. Gal ir tiesa, kad kažkas organizme įvyksta ir atsiranda natūralus poreikis.

pas mane organizme nieks neįvyko :D  nu bet turbūt pilateso ir negalima užskaityt kaip sporto

Bet šaltis nekrenta nei gramo, kaip buvo -15, taip ir laikosi.

kiap tai nekrenta :D ryte buvo -12, o  dabar jau -14. bet jausmas tai kaip -25... brrrr

Atsakyti

Waidav, nu baik erzintis su tais karoliukomanijos priepuoliais smile.gif)

o tu pabandyk, tikrai užveža :)  :wub:

reik man keliom spalvom jau bandyt, kiek galima vienspalvius nert :)

Matavau pagal savo apyrankę pirktinę, bet cm neprisimenu. Pamatuosiu, kai grįšiu namo. Saviškei dar galų nepritaisiau, tai bus kaip tik žguto cm

ačiū ;)

Prasiėjau lauke, pirmom minutėm visai faina, o ilgėliau  tai jau kanda  :huh2:

šuo išbėgo laimingas, kad lauke pasilakstys, pora min ir jau tempia namo  :D​ 

pas mus jau -14, vietoj -15 :D bet jutiminė -27 nekinta :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 05 sausio 2017 - 13:36

Labas sviesos saules ir saldumynu isiilgusios

Liniuka vau nu keista net is taves girdet apie sporta

As tai vis planuoju planuoju kada treniruoklius megint bet kol kas mane ir pilatesas tenkina

Mano temperatura isnyko arba as jos nejauciu, liko biski kosulio  nu bet profilaktiskai dar lovoj mezgu, kisenes atskyriau jau tikiuosi pabaigt per atostogas ta kiseneta...prisimatavau..nu jei sesei netiks ar nepatiks labai neverksiu turesiu biski oversaiza ir tiek

Gerai kad sese rankoviu nenori, maziau megzt..ale kiek planu sau prisplanavau..vienu atostogu mazoka

Atsakyti

Aš tai, matyt, nesu sutverta sportui, nes jeigu iš pradžių man ir patinka ir tinka, tai kuo toliau tuo labiau atsibosta ir užvaldo tingulys ir nuobodulys... Kol kas baseinas tikrai ir tinka ir patinka, bet ir tai trenoruotei persiritus į antrą pusę jau imu laukt pabaigos ir žvilgčiot į laikrodį... O dar mano sporto draugė mane paliko... :( O dar ir brangokas tas malonumas, nuo naujų metų dar pabrango. Aš dar vis svarsčiau derint su kažkuo kitu, tik nenusprendžiau su kuo, bet jau ir laiko ir finansų atžvilgiu,  turbūt tai ir liks svarstymuos, juolab, kad be masažų irgi neišsiverčiu ilgai, tam irgi geras pyrago gabalas turi būt paliktas...  Turbūt taip ir gyvensiu amžinai besikankindama tarp REIKIA ir nenoriu....  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 sausio 2017 - 14:24