Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos Olaiva, labai gražu  :wub: 

Ristinai tai pavydžiu  :wub: Griebčiau ir bėgčiau...

Žuviuk, jei prie Molo, tai tikrai mane matei :) Pietauju ten kasdien. Tikrai meeto reik, aš tik su savo laiko planavimu bijau siūlyt :)

Restar vaikų net nepagyriau. Jūs man visi tokie šaunuoliai atrodot, kad net savaime suprantama atrodė, kad puikiai pasiseks :wub: Sveikinimai!

Sugalvojau, kad noriu vadovų kursų. Gal ką girdėjusios, kur verta? Restar, tu daugiau toj srity sukies, gal patartum?  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 26 balandžio 2018 - 19:29

Tadaam 

Nerini baigiau

Pasveriau...kazkur pateriojau 40 gr siulo...nu ne esme,sukne be rankoviu trumpulyte ant manes surijo 530 gr siulu

Gal is likucio 25 gr dirziuka nunert dar arba gal prireiks apacia pailgint kokiu krasteliu nes bijau kad jei nepailges isdziuvus tai islys pasukne

Atsakyti

Jau namie ♥, geras vaizdelis turėjo būti, kai tik išėjus 3 vaikai šoko ant kaklo :).  Euforiją keičia nuovargis... Bet užtat labai laiminga, kad pavyko nusipirkti maudymuką ir išsimaudyti Larnakoje. Nors šiaip grįžti ten atsotogauti nenorėčiau. Sako, kad į Pafosą verta, tai turėsiu omenyj, jeigu kada nusišypsos laimė pigių skrydžių :).  Sakyčiau, kad balandžio pabaiga-gegužė pats tas ten atsotogauti, tik ne vasara.

LIetuti, tikrai žinojau, bet tikrai neveikia galva... Gal prisiminsiu ką nors, kai sugrįš smegenys :).

Atsakyti

Labos :4u:

Qqt, lauksim vaizdų :bigsmile:.

Restar, kaip greit pralėkė tavo kelionė :bigsmile:. Iš žinučių supratau kad buvo turininga ir turtinga :wub: . Džiaugiuos už tave. Ir už tavo vaikų pasiekimus labai džiaugiuos, šaunuoliai jie. Mum tėvam tai geriausia dovana :wub:

Aš jau irgi po truputį gyvenu kelionės nuotaikom. Savaitei iškeliaujam į Gruziją. Laukiu vaizdų, skonių, žmonių...............

Atsakyti

O man Restar priminė kažkada seniai kaip Kipre buvom, mes tiesa birželio pradžio buvom bet labai patiko, nors viešbuty ir skruzdėlių buvo ir kainos maisto tada siaubingos buvo palygint su lietuviškom, bet ech..vienos geriausių atostogų...norėčiau sugrįžt kada nors

Atsakyti

Zalia balta zalia balta 😂😂😂 

Laba

Oi Soliuk smagi kelione! Papasakosi paskui placiau. Nes vyras labai nori i Gruzija, as kazkaip baidaus.

Atsakyti

labas rytas

Soliuk, vau vau vau <3 tikrai ir vaizdai ir skoniai turėtų būti įspūdingi :) Gero kelio !!!!!

Aš vakar baigiau antra siūlų matkutį - tai reiškiasi kad jau virš pažastų mano priekis :) ir jei tempas nelėtes tai kažkada gegužį turėsiu megztuką :) prienaujo sijonuko, kurio medžiaga paruošta siuvimui :) xi :)

Atsakyti

QQute - kokiam mieste buvot? Jo, skruzdėlių, bet tų mažyčių, pas mane irgi buvo. Dabar kainos tai manęs nestebino, netgi kažkaip įspūdis, kad pigiau susidarė iš tam tikrų dalykų. Aišku, daug nemačiau. Bet už tuos pačius daiktus gali rasti skirtingų kainų - ir mažesnių, ir dvigubai/trigubai didesnių. O maistas visai pakenčiamas. Už padėklą mėsos, daržovių, padažų, duonelės, sūrio, alyvuogių , iš kurio laisvai privalgo 3 žmonės 16 eur - sakyčiau, labai neblogai.

Soliuk - kada iškeliaujat? Gruzija ir mane labai domina. prašsyiu su detalėm :), kaip ir tu tu kad mėgsti išsiklausinėti :). Kur skrisit, už kiek, kur nakvosit, kur keliausit ir visų ypatumų :).

Paprasti tie mano vaikai, absoliučiai nestebuklingi... Šiuo metu nebežinau, kaip sukovoti su tekefonais, kuriuos gavo tik šiemet, nu atima laiką, kurio dar jiems lieka...

Atsakyti

Su kainom užsieniuose taip jau yra, kad su kiekvienais metais jos vis mažiau skiriasi nuo LT. Ir deja ne dėl to, kad pas juos viskas pinga :B 

Soliuk, kaip pavydžiu Gruzijos :wub:  Visi grįžta su įspūdžiais. Mes dar šiai vasarai nieko nesusiplanavę, tai Gruzija irgi yra tarp variantų.

Restar, nu smagu,kad ir trumpai :wub:​ 

Atsakyti

mes Larnakoj buvom, tiksliau kažkokiam mažesniam miestely šalia jos. Nebeatsimenu jau pavadinimo, bet buvom išsinuomavę mašiną 3 dienom ir apvažiavom  nemažą dalį salos, ir Afroditės įlankoj ir sostinėj buvom ir į Dzeuso kalną lipom ir kiprietiškoj nakty dalyvavom ant asiliuko jojom, ir Lefkaroj buvom...man tie jų kalnų keliukai su mažais kaimeliukais, apaugusiais vynuogėm taip ir liko

vienintelė šalis iš kurios išvykdama kildama žliumbiau... :D

Atsakyti

Gruzijoj yra buvę keletas gan artimai pažįstamų.

įspūdžiai geruliai. gamta ir maistas

nors čia biškį irgi toks mados reikalas, dabar labai daug kas svajoja ir važiuoja į tą pusę.

čia ankedotas toks buvo :D

žmogus vegetaras, bando klausti ar turi kažką, kas ne mėsa ir ne žuvis. tai padavėjas sakė :Dlieka tik vištiena

nors jų chačiapuriai tai žiauriai skanūs ir be mėsos :wub:

nors iš tikro, tai tie nacionaliai pateikalai iki mūsų atkeliauja gerokai modifikuoti. autentika visad nustebina.

pvz. mano vyriškis gi Pekine lankėsi. tai maistas visiškai neprimena mūsuose vartojamo kiniečių maisto. nu visiškai. kaip beje, ir arbata.

Atsakyti

Mano vyriausias sūnus prieš kokius 3 m buvo Gruzijoje, tai irgi labai patenkintas grįžo.

O viena pažįstamų šeima jau keletą metų važiuoja atostogauti į Kiprą. Beje, jie turi 6 vaikus, nors gal vyriausias jau paskutiniais metai ir nebevažiavo. Jei teisingai supratau, tai jie keliasi į kažkokią ten Kipro salą, ten nuomojasi namą ir gyvena.

Atsakyti