Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na va,mezgiau šitą,bet nenorėjau rankovyčių montuoti,man labiau tinka žemiau pažasties paplatintos,tai pasinaudojau Ristinos konstantom,priekį virbaluojant platinau ir pečius nulaidžiau,o nugarą mašina bandžiau tokią pat detalę išgauti :D kol kas ant bobos,bet ant manęs,tikiuosi,bus po savaitgalio.jau turiu numačiusi vietą,kur pozuoti :D

0_13a73a_915bbd38_XL_medium.jpg

DSC_46211_medium2.JPG

DSC_4630_medium2.JPG

DSC_4628_medium2.JPG

DSC_4627_medium2.JPG

DSC_4639_medium2.JPG

DSC_4647_medium2.JPG

DSC_4654_medium2.JPG

DSC_4624_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 26 balandžio 2018 - 07:45

Olaiva, ir negaila buvo vyšnios.....

gražu, ypač pirmoj foto.

siūlas - linas? žinau, kad rodei, senatvė man-primiršau

nu kodėl taip atšalo.....

ir miegot norėčiau.... buvo rytinis savęs prievartavimas. vos ne rankom reikėjo kojas perstatinėt ir užpakalį sau pasispardyt, kad pajudėčiau

Atsakyti

Olaiva, ir negaila buvo vyšnios.....

gražu, ypač pirmoj foto.

siūlas - linas? žinau, kad rodei, senatvė man-primiršau

nu kodėl taip atšalo.....

ir miegot norėčiau.... buvo rytinis savęs prievartavimas. vos ne rankom reikėjo kojas perstatinėt ir užpakalį sau pasispardyt, kad pajudėčiau

negaila,nes laukinė vyšnia ;)

viskozė su medvilne iš Šiaulių taško.žiauriai sunki bliuskelė...

Atsakyti

Olaiva nu žiauriaiii faina  :wub:​ 

Atsakyti

Olaiva, labai gražu. Nuotraukoj to sunkumo nesimato :)

Restar, dar prisiminiau, kad tik mintyse pasidžiaugiau ir neparašiau - kokie tavo vaikai šaunuoliai. :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 balandžio 2018 - 09:44

Olaiva, labai gražu. Nuotraukoj to sunkumo nesimato :)

Nesimato :blink: Ir dar kaip matosi :rolleyes: pažiūrėk, koks raporto dydis apačioj ir koks viršuj  :rolleyes:

Atsakyti

kad būtų a la kimono nuleisti pečiai,tai platinimą dariau tik tarpuose,tai vietoj 3 akių gavosi tarpuose po 9 akis ir keičiau i viršų virbalus,didinau,kad kuo daugiau praplatėtų ;)

Atsakyti

kad būtų a la kimono nuleisti pečiai,tai platinimą dariau tik tarpuose,tai vietoj 3 akių gavosi tarpuose po 9 akis ir keičiau i viršų virbalus,didinau,kad kuo daugiau praplatėtų ;)

Aš ne apie plotį, o apie "burbulo" aukštį.

Atsakyti

tai du kartus virbalo dydį keičiau,motyvas ir prailgėjo.nugaroj tai baika buvo su mašina iš šonų kas antroj eilėj platinti

susiknisau visus vasarinius siūlus babinaitėse,ir kažkaip nežinau,kurio čia griebtis...

Priedas  DSC_4658.JPG   139,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai griebčiau tą viršutinį iš gulim\nčių, jei spalva tokia, kokią mano kompas rodo. :)

O dėl motyvo dydžio, tai aš pagalvojau, kad ten fotografavimo iliuzija.

Nes gulintis toks vienodais motyvais atrodo. :)

Atsakyti

oj ta zalia ir ryza melanzinės babinaites kokios :wub:

Atsakyti

Kafuoju nuo spalvos ir faktūros :wub:

Priedas  008.JPG   289,09KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  šilkas.jpg   276,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti