Siulu miška paziurek
Aciu. Nes kai nemezgu tai puses pardziu ir nezinau.
Jeigu kuriam mieste lankysis Marius Čepulis-būtinai nueikit.Nerealus susitikimas, nuostabios foto.Buvo jis ir Nojaus klasėje,ten kiek kitokia programa vaikams.O pernai pristatė pirmą savo knygą,dabar antrąją-su virtualia programėle,kurią vaikai tuoj susiinstaliavo ir vartė puslapius ji skirta priviliot prie knygos mažiau skaitančius. kadangi visur gastroliavom su šuniu,tai į kadrą papuolė ir ji
foto bibliotekos,nes mano fotikas buvo vyro mašinoj,vyras klaipėdoj,o raktas jo švarko kišenėj
30167195_1642917642496247_6712051316943795228_o.jpg 181,21KB
0 Parsiųsta kartų
30171897_1642917895829555_7405053092626580977_o.jpg 168,13KB
0 Parsiųsta kartų
30425074_1642919145829430_6631492040879385141_o.jpg 138,04KB
0 Parsiųsta kartų
30425074_1642918922496119_3165954002456512066_o.jpg 128,27KB
0 Parsiųsta kartų
Restar- na tikrai, vakar labai pasidziaugiau tavovaikais. Zinau ta virpuli, kai paciai netiketai nustembi, supranti kad saunuoliai
kad rezultatas grazesnis nei drisai pagalvoti
lietuti- man rodos maciau tave prie molo kuria diena bet kazkur lekiau tai neturejau laiko listi i akis, kad isitikinciai jog tai tu. Reik matyt myto
ingriga- pasirodo tavo atostogo jau dabar!! Gero poilsio!!
Labai faina siena bibliotekoje ♥. O tai su šuniu įleidžia į tokias vietas?
Apsishopinau. Be galo netikėtai, bet tiek energijos priplūdo po to . Jau visiems vaikasm turiu lauktuvių, matyt, atėjo pasiilgimas, kad galvoju, kaip jie džiaugsis viskuo. Sau net pora suknelių vasarai pirkau - viena lininė, tinkama ir įžmones, kita šiaip trikotažinė, bus kasdienai ir į sodą, bet labai patogi ir paprasta pilkutė už gerą kainą. Ryt bandysiu su lagaminu iki jūros Larnakoj nusigaut
.
Labai faina siena bibliotekoje ♥. O tai su šuniu įleidžia į tokias vietas?
Apsishopinau. Be galo netikėtai, bet tiek energijos priplūdo po to
. Jau visiems vaikasm turiu lauktuvių, matyt, atėjo pasiilgimas, kad galvoju, kaip jie džiaugsis viskuo. Sau net pora suknelių vasarai pirkau - viena lininė, tinkama ir įžmones, kita šiaip trikotažinė, bus kasdienai ir į sodą, bet labai patogi ir paprasta pilkutė už gerą kainą. Ryt bandysiu su lagaminu iki jūros Larnakoj nusigaut
.
taaaip,siena ten laaabai daili,reiks kokio crazy mezginio prie jos
ši biblioteka visada įsileidžia su šunimis.aš prieš savaitę atsiklausiau,tai vakar atėjus jau pasitiko su savo etatiniu bibliotekos ciuciku
baigiau pelenų rožės sp. bliuskelę,kišu skalbt
Restar, dabar daug biblioteku tampa draugiskos gyvunams. 🐈🐕Turi zalia letenele baltame fone uzsiklijave. 😊😉 as kaime dar juokavau. Jei karve atsivesiu ar priims. Sake jei karve mandagi kodel ne 😂😂😂
Visas, o gal ir ne, sarasas https://draugiskigyvunams.lt/vietos/
Restar, dabar daug biblioteku tampa draugiskos gyvunams. 🐈🐕Turi zalia letenele baltame fone uzsiklijave. 😊😉 as kaime dar juokavau. Jei karve atsivesiu ar priims. Sake jei karve mandagi kodel ne 😂😂😂
Visas, o gal ir ne, sarasas https://draugiskigyvunams.lt/vietos/
Anykščiuos tik į veterinarinę su gyvūnu galima
Jonavoj kaip tik Čičinų biblioteka,viešoji bibl ir ta kavinukė,kur stalo žaidimai?
Kaune jau šiek tiek daugiau vietelių...
Sveikos,
karvė į biblioteką - visiškai OK, gi Mamulė Mū irgi ten eidavo - pirmojo mintis paskaičius Frekės postą 🙈vargeli , vergeli kas darosi, kai persiskaitai vaikiškų knygų 😂
O šiaip turiu ir aš savąją džiugią naujieną - susiuvau savo mocheriuką ir net namie radau visai fainas sagas, liko tik skalbimas... Mažoji dar atkakliau pareikalavo, kad ir jai tokio reikia... O aš ir pati dar vieno tokio noriu, o ir siūlų turiu, dar užpraeitais metais gautos prabangybines mocheros nuo draugutės gimtadienio proga dovanų. Kažkaip skarai vis gailėjau, kai tų skarų tiek tenešioju...