Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pas man pilni kampai siulu. tai aisku irgi noreciau megzt is to , ko yra . nu ... bet... taciau ...

vakare mezgu dukrai megztuka . ir kaifuoju .  nors kai toks oras lauke, tai galeciau dar   alpakint . vakar merininis megztukas  po odinuke buvo pats tas  vaiksciot .

mezgiminiu planu aisku dabar daug visokiu. ale kai    mezginys uzsibaigia, tada lomkes, katra pirmiausia  griebt .

Atsakyti

Šituos turiu nusipirkus sąmaninius :wub:​ 

žaliausi tai tie olive.ar tu kitus? mezgei jau ?

Atsakyti

Lanade ir siuludama.kaina skirias 0.7€ jei ziuret andes. Kitu netikrinau😊

Atsakyti

Siulu miška paziurek :)

Atsakyti

žaliausi tai tie olive.ar tu kitus? mezgei jau ?

Nežinau ar tiksliai tie. Pirkau iš šilto siūlo, kodai ten kitokie, o spalva lietuviškai pavadinta sąmanų žalia. Bet gal ir tie :hmm: 

Bandinuką prasimezgiau, tai su 2.75 virbalais fainas mezginys gaunasi.

Atsakyti

nekietas?aš vis bijau kad tas medvilnės ir lino derinys bus kietas ir šiugždantis :)

Atsakyti

Kokua gėda :B​  Samanos tai be nosinės rašoma...

Atsakyti

Nekietas :unsure:​ 

Atsakyti

Viskas parikras praejau, virbalų neatėmė

Atsakyti

ingriga, kokius vežiesi? gal karbonzus?

Atsakyti

Gero skrydžio ir puikių atostogų, Ingriga! Aš suprantu, kad irgi labiau norėčiau atostogauti čia :). ir turbūt norėčiau kur nors arba be šeimos, arba su dalim šeimos paskristi. Nes su visa, tai savos problemos, vien pavalgyt visiems :wacko:.

Vasariniais siūlais gundot... Bet jei sumegsiu pora šilkų ir kokį liną, tai bus daugiau nei tobulai įvykdytas planas vasarai.

Vis pagalvoju apie Vasaros lietų - užjūriuose daugiau turėjo laiko ir megzti, ir užsukti čia. Ar čia mes Lietuvoje kokie bepročiai, kad prisikuriam ir darbo, ir streso daugiau negu reikia? Ar išties, kitas produktyvumas? Dabar jau gali palyginti, tai kur čia šuo pakastas? Kaip dukrytė - priprato, neserga? Tau pačiai migrena tiek nekankina? Ar tiesiog nelieka tam laiko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 balandžio 2018 - 10:52

Labos

Restar iš pakabukų ištraukė :)

Paskaitau jus per pietų pertrauką kol valgau.

Restar, lygini skirtingus dalykus. US aš dirbau gerokai per žemą savo kvalifikacijai darbą, todėl persidirbdavau tik nuo politinių nesąmonių ir naktinių diegimų. Ir ten dar vyras buvo, dabar visa buitis, dukros darželis ir pan. ant manęs vienos. Net ir tėčiui skambinimai, susitikimų planavimai man prideda krūvio, o ne nuima jo. Tai ir gaunas, kad mezgu po kelias eilutes ir SM tik per pietus :) Gyvenimo kokybė čia geresnė. Aišku, galima ją susikurti ir US, bet tikrai ne per pirmus porą emigracijos metų. Su galva geriau, vaistų geriu mažiau, bet tikslas išsikeltas, kad gal kartais tik per mm galvos skausmu pasiskųsčiau. Yra dar kur tobulėt  :B 

Apie maistą ką parašei, tai tip top ir pas anytą tas pats. Ar į kavinę nueisi, ar namie vakarienę valgysi - milijonas lėkštučių su viskuo ir be galo skanu. Maisto kokybė gera, mažai tikėtina apsinuodyt. Tikiuos dar ištaikysit laiko bent pamatyt kažką, kada nors ir aš norėčiau ten apsidairyt :) Aišku, darbo kelionė ir atostogos savo grafiku stipriai skiriasi.

Ingrigai puikių atostogų, gero laiko su kompanione :) Gundausi ir aš “lėktuvinius” virbalus nusipirkt, nors bambukinių nemėgstu.

Atsakyti