Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sako kad viskas tinka :) žiūrint kokio efekto nori

Atsakyti

Ot sukeliau diskusiją ir norą megzt :D :D.

Kišenėtai uždėjau tik kūne musiau kelias akeles, beeeet taaip seniai ją mezgiau :D . Dabar tą tetos Olgos mezgu iš tų pačių jūrbanginių siūlų kur drebėjau ar kišenėtai užteks, išardžiau be gailesčio, pridėjau lino marytės plaukų, žiūrėsiu kas gausis :D.

Atsakyti

Soliuk tu man papasakok kokiu būdu tu uždėjai tik kūne?ta prasme atskyrei rankoves, paskui sujungei kūna ir tik tada uždėjai?

Atsakyti

Oi radau pas dr. nuo caro laikų plungės lino, kur bliuskutę nėriau, net neatsiminiau kad yra  :yahoo:  jis storesnis ir tvirtesnis, nieko kad zelionka dažo  :lol: 

Atsakyti

Oi radau pas dr. nuo caro laikų plungės lino, kur bliuskutę nėriau, net neatsiminiau kad yra  :yahoo:  jis storesnis ir tvirtesnis, nieko kad zelionka dažo  :lol:

dar tavo drakiaus bordo medvilnė mano drakiaus guolyje,jeiguką :D

Atsakyti

Tegu saugo  :D  

Einu mėginuką pamegzt, akim pasiskaičiuot. Kaip man jie nepatinka,  tikiuosi nenugrybausiu  :oh: 

Atsakyti

qqte o iš linas tam megztukui tiktu, ar reiktu tvirtesnio  :hmm:

Aš mezgiau iš lino :D vienas siūlas gryno lino lino ir vienas lino (30) su viskoze (70). Tai rezultate maždaug gavosi linas su viskoze per pusę  :mirksiukas: 

Atsakyti

Qqt, aš daba toj stadijoj kad vakar tik grįžau į ratą :D t.y. megziau aplink, formavau iškirpę ir nuo šiandien turėčiau megzt ratu kas 3 arba kas 2 eilėj darydama reglano takelius :bigsmile: iki atskyrimo daaaa toooli, nuorėjau aiškumo :ax:.

O kišenėtą kai mezgiau tai pabaigus reglaną, suvėrus rankoves ant siūlo, pradėjau megzt kūnelį pridėjus papildomai šonuose po kokias 3-4 akis ir psio, tada jau ratu ir ratu :D, kode taip dariau nepamenu :rolleyes: gal siaurokas kūnas pasirodė :rolleyes:.

Atsakyti

Nu tai čia nėra pridėjimas tik kūne, čia ir rankovėm prisideda gi :)

Atsakyti

Soli tai tu tik vakar pradėjai, aš galvojau kad jau kūną atskyrei   :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 24 balandžio 2018 - 14:44

YOUHOO  - esmi truputį euforijoj  - dvynė priimta į vieną gimnaziją (dar norės patekti aukščiau), dvynys - pakviestas į pokalbį į VJG.  Nebesitikėjau, tiesą sakant... Ale 29-tas š 190 berniukų - tai kad pradėjo širdis per meeting'ą daužytis, netilpdama kūne... Dabar kažkaip reikia tikėtis, kad po pokalbio neprames gal...

Atsakyti

Restar geros naujienos  :super:  o kaip kelionė 

Atsakyti