Nite kišenėtos recepte nėr po pažastim akių...nežinau kaip Soli sol mezgė, aš tai dadedu ten savarankiškai
Nite kišenėtos recepte nėr po pažastim akių...nežinau kaip Soli sol mezgė, aš tai dadedu ten savarankiškai
Koks seubas aš jos nemezgiau ir dabar tai jau tikrai nemegsiu
tai galima ne pagal receptą megzt gi recepte ir kaklas kažkaip nei šiaip nei taip, platus ir daug išbliautas plius per pažastis siaura nu žodžiu ne tobulas tikrai..o va mes kaip nutobulinom
Labas rytas
sugundėt su tuo megztuku qqte o tu darei kaip ir rekomenduoja klubų plotis + po 10cm
iš akies dariau, bet jo panašiai taip ir gavosi
Labas rytas
Nuziurejau vakar ir as ta Olgos megztuka, reik ir man tokio
Vakar priziurejus medvilniu, visa nakti sapnavau siulus ir naujus projektus
Dabar susirasiau su berniuku tasku, nu kokie fainuoliai, atsuks man plonybes ir mazesnius kiekius, kad paciai vyniojant netektu ziemos sulaukt Ir visas nuziuretas spalvas turi
sveikos gyvos ;)
šiandien šuns diena,skaičiau,kad siūlo šunis darban ir kitur viešumon vestis. Pamenu,kaip katukas rašė apie šunis jos darbe. Šiandien šunų kabinete turi ?
maniškė ryte papuošė namus-ritinėlis tualetinio popieriaus ir viena kempinėlė pasmulkinta,pabarstyta kambaryje
Kokia graužikė pasidarė.
Džiaugiuosi, kad mūsų Luna praktiškai nieko negraužė. Nors palikdavom išeidami, koridorių ir virtuvę jos valdoms, o koridorius pilnas batų...
TIk kartą didelę pakuotę tualetinio popieriaus palikau koridoriui, tai buvo pradraskius ir pritąsius.
O tai būtų dar didesnė nelaimė man buvus.
Mes darbe šunų neturim šiandien, net nežinojau nieko.
Prisimenu vaikų mokykloj buvo kažkada diena, kai daug kas vedėsi gyvūnus, bet nežinau ar ką bendro su šita diena turėjo, ar tik šiaip buvo sugalvoję. Čia dar kai pradinukai buvo.
labas rytas,
kabinete neturim nė vieno šuniuko, bet dideliam pastate yra nemažai. vienas tikrai už sienos. rami, juoda kalytė. bet pasimetus šiek tiek
lojant urzgiant nesigirdi. balučių nėr. manau, kad šeimininkai pažįsta savo augintinius, ir stresuojančių nesiveda į tokias gausiai apsėstas vietas
Kokia graužikė pasidarė.
Džiaugiuosi, kad mūsų Luna praktiškai nieko negraužė. Nors palikdavom išeidami, koridorių ir virtuvę jos valdoms, o koridorius pilnas batų...
TIk kartą didelę pakuotę tualetinio popieriaus palikau koridoriui, tai buvo pradraskius ir pritąsius.
O tai būtų dar didesnė nelaimė man buvus.
mūsiškė šiaip batų negraužia(tfu tfu tfu). ir kempinėlių bei popieriaus neėstų,jeigu katinas jai nepamėtėtų nuo spintelės. vos vakare išjungiam šviesas ir lipam viršun gulti,prasideda tūsas. su trumpom kojom šuo nieko nepasiekia,bet turi pagalbininką katinas nedrasko,tik padavinėja
mano Mija sugalvojo nagus galast i putplascio plokste, palikta balkone, is po baldu ispakavimo. paskui issivolioja tuose baltuose rutuliukuose ir vaiksto laiminga. kambariuose "sniego" atsiranda
vakar gavau dovanu, nuo vienos mielos sektantes . aciu jai tai kibau iskart dukrai megztuka megzt. Alpakele plonybine palauks dar stalciuje
qqte o iš linas tam megztukui tiktu, ar reiktu tvirtesnio