Ingriduska, atskubu su nuomone, nes man jau visai nebešiaip sau skaitosi tai, ką pasakoji ir girdžiu daug nerimą keliančių simptomų... Nori detaliau į až ar pasisakyt viešai?
Qqt, jei tavo dryžiukas bus per siaurias ir per ilgas, aš pasimatuosiu
gal pasipasakotumet,kokius žuvų taukus naudojat? vaikams reikia pastiprinimui,bet iš tos gausybės rago sunku pasirinkti,gal kuri jau išbandžiusi ne vieną sezoną ir tikrai stiprina,mažiau ligų? help
Mes pirmą sezoną vartojam Molers. Nieko nepastebėjau vartojam,nes rekomenduojama
Tokius žuvų taukus http://www.internati...psules-10057257
Kai reikėjo gydymo tikslais daviau. Nežinau ar čia gera kaina. Senokai pirkau.
Abelo...
Gali cia. Patirtis visom bus
As lysi perku citrininius, vaikis kitu nepripazista..nu ir kaina nebloga
Tokius žuvų taukus http://www.internati...psules-10057257
Kai reikėjo gydymo tikslais daviau. Nežinau ar čia gera kaina. Senokai pirkau.
Mes irgi šituos, arba kitus tos pačios firmos. Bet man dėl to tenka ir ant blakstienų pastovėt
gal pasipasakotumet,kokius žuvų taukus naudojat? vaikams reikia pastiprinimui,bet iš tos gausybės rago sunku pasirinkti,gal kuri jau išbandžiusi ne vieną sezoną ir tikrai stiprina,mažiau ligų? help
QQčiuk, tu kaip saulė nušvitai Kokia graži ir suknutė ir damutė
Žuvų taukus dabar nupirkau tokius (pasiūlė dabar naujai atsiradusius, man tos firmos labai patinka viskas)
Live well Kids Omega 3 (kramtomi tokie guminukai gero skonio)
Abelo ir man įdomu, nes dažnai taip jaučiuosi...
Sveikos,
Sergancioms
Šauniai, gražiai ir dailiai mezgate. Foto Qqutes suknelė faina, norų sąraše yra...
Šaranges pūga, šilta matosi, švelni
Man kažkada gydytoja sakė Lysi firmos normaliausi, nes ji pati buvo prisipikusi kelių rūšių žuvų taukus, ir šie buvo geriausi. Aš pati sau buvau nusipirkusi, bet nesugeriau. O miolers, masaziste buvo sakiusi ji gerai pasijaute, nuo parvežtu iš švedijos ar norvegijos.
Aš nieko nemezgu, susivyniojau siūlus dukros megztukui.
Vakar dukra darželyje susilaužė ranką, vargsiuke tris savaites namie bus. Kita savaite bandysiu slaugyti, gal pavyks pamegzti. Šią savaitę močiutė slaugo.
Restar
Mes irgi šituos, arba kitus tos pačios firmos. Bet man dėl to tenka ir ant blakstienų pastovėt
Nesutinka gert?
Kai reikėjo po daug gert, tai sudėtinga buvo. Bet kai tik profilaktiškai, be problemų. O mažajam, tai galiu bele kokius vaistus girdyt labai patinka. Vienu momentu graudu buvo, tai valerijonų tabletę duodavau. Čiulpdavo kaip saldainį :oh:skanu jam.
Jeigu kas pirktų tuos Equazen, tai gal pasikooperuotume, nes, jeigu teisingai supratau, tai perkant 2 - trečias nemokamai? Apie šituose esu girdėjus gero, o apie parduotuvinius - kad nieko gero .
Sorry, mano tema pernelyg skausminga, pati noriu tuo klausimu jau patylėt, kol nepratrūksiu vėl...
Tiesa, Ingridushka - man irgi tavo parašymas susiskaitė taip, kad daug galvojau, norisi kažką parašyti, pasakyti, nes realiai daug visko ir patyrus, ir žinau, bet tie žodžiai nesidėlioja, labai tikiuosi, kad išmintingoji Abelo parašys taikliai, įtaigiai ir būtent tai ko reikia.