Rasyte, kad myli mezgima- neteiskia kad esi bloga mama zmoguz yra laisvas pasirinkti hobius, ne tik seimos modelius.
Freke, nepamirsk kad as pati buvau mama auginanti vaikus 3 metus sumoje. Kai tik namais, vaikais tegyvenau. Nereikejo sukti galvos apie sarbus. Ir kalbejau is asmenines patirties apie savo mamyste ir kodel ji ilgalaike MAN nepriimtina. Pasikaryosiu, kad jei tai tau pasirode izeidimas, tai griztam prie punkto- toleruokime kitokia nuomone nei tavo.
be to labai artimam rate yra moteris, kuri yra mama ir namu seimininke- ir ji puiki tu ir gerbiu jos sprendima. Nes matau kaip jos seimoje jis puikiai veikia. as taip nemokeciau ir negaleciau- del jau isakytu priezasciu. Ir kircia nepagarba???? Ir kur menkinimas???
kalba veliau pakrypo apie apie dirbancius tevus ir tik pusvalandi skiriama jei eisi dirbantis... ir apie tai kad nedirbancios mamos jau to laiko tai oi kiek skiria/ kai paklausiau taves kuo uziimi savo vaikus- jokio atsakymo negavau. Kazkaip i vienus vartus... kitas dalykas- viesai kurimas ponios O ivaizdis ir realybe. Buvau pakankamai arti- vaikai net viena klase lanke, bet kai perpratau kas tai per ponia- pasikeite jos elgesys labai:)
ir manau kad mano zinute suprato ir ji ir kitos, kurios ja priimdavi ir tebe priima i svecius. Ir nereikia cia kaltinti pilnaties. Tiesiog cia yra kaip yra- zmogus, kuris juodina kitus pas juos apsilanles, ir praso kitu sektanciu parasyticia zinutes, kad jos ivaizdis liktu nesuteptas- vertas tik akistatos ir toesos. Nes jau man ganau surezisuotu siuaciju ir manipuloaciju kitais, tebetikinciaias grazia deaugyste nes ir as ja tikrjai. su daugeliu ji ir yra grazi, bet deguto saukstas ir skaniausia medu pagadina. Ir ponia O, nekaltink cia pilnaties geriau paziurek i veidrodi ir i salia esancias mazas degancias akis- paklausk bent karta ko noti jos o ne pacios didelis ego!