Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kaip man nepatinka mano tokia busena... Vakar pvz pakeliui i darba, svajojau kaip galeciau megzti, modeliu galvoj milijonas, snd i darba nereikia, viskas isgaravo, siulai visi vilnos.. nervas sueme :B Puoliau ieskot medvilniu, nors dar neplanavau siuntos is lt, alia reik.. Ilendu i euru kapseli, o ten tik porai babinaiciu  :hmm: dabar teks laukt 2 d.d kol ikris pinigai.. nu vnz.. vieni nervai  :D 

Restar, geros keliones :D

Praleidau Zuviuko striukyte -  labai miela :4u: :wub:

Atsakyti

Ingriga kada tu varai kaulu sildyt? 😁

Trečiadieni  :yahoo:  Restar nesusitiksim

Labos :4u:

As apie virbalus, jei dar nepavelavau. Krabonus veztis gaaaalima, pati esu su jais vaziavus keleta kartu, sekmingai :ok: .

Soli tu rankiniame bagaže karbonzus turėjai  :bigsmile:   gal rizikuot  :hmm: 

Vai vai tai reikia greitai kažką galvot  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos, 

Keliauninkėms linkiu gero kelio, smagių įspūdžių, grįžkite pasiilgusios virbalų ir mezginių😊

Nemezgiau... 

Savaitgalį miegojau, saulutėje šildziausi...

Prisiskyniau špinatų, svogūnų laiškų... 

Diskusijoje sunku būt sudalyvauti, nes panašu, kad butą povandeninių srovių, kas ir tam tikras emocijas iššaukia matomai... Aš gan retas svečias, bet visad labai smagu užsukti, tad neišsilakstykim 😉

Atsakyti

Va, kada pasigedau jau mezginio :D

Gi sėdžiu su avariniu pakely ir laukiu pagalbos. Tai labai praverstų nenuobodžiaut :)

Zuviuk, labai tavo striukytė faina! 😉

Ir Frekės striuke buvau sužavėta :) Kosmosas man kažkoks. Labai liuks! 

Atostogautojoms kiautojoms gero laiko 😉🎈

Atsakyti

Nuo pat Vilniaus iki Kijevo saulutė švietė, gaila, kad ne prie lango sėdėjau. Laukiam tolesnio skrydžio. 

Karbonzų ir išvis nieko mezgamo nepasiėmiau, bus laisvas laikas KITAIP :). Radau pora gerų žurnalų neskaitytų dar - Verslo klasė ir Tapati, dar mezgiminį romaniūkštį įsimečiau apie siūlų krautuvėlę Gėlių g. Senokai skaitytas ir lengvas :)

Atsakyti

Rasyte, kad myli mezgima- neteiskia kad esi bloga mama :) zmoguz yra laisvas pasirinkti hobius, ne tik seimos modelius.

Freke, nepamirsk kad as pati buvau mama auginanti vaikus 3 metus sumoje. Kai tik namais, vaikais tegyvenau. Nereikejo sukti galvos apie sarbus. Ir kalbejau is asmenines patirties apie savo mamyste ir kodel ji ilgalaike MAN nepriimtina. Pasikaryosiu, kad jei tai tau pasirode izeidimas, tai griztam prie punkto- toleruokime kitokia nuomone nei tavo.

be to labai artimam rate yra moteris, kuri yra mama ir namu seimininke- ir ji puiki tu ir gerbiu jos sprendima. Nes matau kaip jos seimoje jis puikiai veikia. as taip nemokeciau ir negaleciau- del jau isakytu priezasciu. Ir kircia nepagarba???? Ir kur menkinimas???

kalba veliau pakrypo apie apie dirbancius tevus ir tik pusvalandi skiriama jei eisi dirbantis... ir apie tai kad nedirbancios mamos jau to laiko  tai oi kiek skiria/ kai paklausiau taves kuo uziimi savo vaikus- jokio atsakymo negavau. Kazkaip i vienus vartus... kitas dalykas- viesai kurimas ponios O ivaizdis ir realybe. Buvau pakankamai arti- vaikai net viena klase lanke, bet kai perpratau kas tai per ponia- pasikeite jos elgesys labai:) 

ir manau kad mano zinute suprato ir ji ir kitos, kurios ja priimdavi ir tebe priima i svecius. Ir nereikia cia kaltinti pilnaties. Tiesiog cia yra kaip yra- zmogus, kuris juodina kitus pas juos apsilanles, ir praso kitu sektanciu parasyticia zinutes, kad jos ivaizdis liktu nesuteptas- vertas tik akistatos ir toesos. Nes jau man ganau surezisuotu siuaciju ir manipuloaciju kitais, tebetikinciaias grazia deaugyste :) nes ir as ja tikrjai. su daugeliu ji ir yra grazi, bet deguto saukstas ir skaniausia medu pagadina. Ir ponia O, nekaltink cia pilnaties :) geriau paziurek i veidrodi ir i salia esancias mazas degancias akis- paklausk bent karta ko noti jos o ne pacios didelis ego!

Atsakyti

Lietuti, as neesu ideali mama ar zmona ar zmogus. Bet mokausi. Matomai reiktu ir savitvardos pasimokinti, bet tevai auklejo nebuti abejongai mulkinimui ir kitu zmoniu menkinimui, bei apkalboms. Si karta sukeliau daug drumzliu bet jauciuosi tam tikras bertybes apgynusi.

Atsakyti

Išsitraukiau karbonzus ir nebemoku po Chiaogoo su jais megzt  :lol: 

Atsakyti

Ingrig, jooooo veziaus rankiniam, nusukus galiukus ir saugiai susidejus i rankines kisenele, kita karta i pinigine :D paskui tik lektuve prisisukau ir vuolia!!!!!

Nite, Ristin, Qqsk, aliooooo ar esat kuri nors!!!!!! Mezgu pagal teta Olga ten toki megzteli prailgintu reglanu, gal kuri klauset jos video, nelabai suprantu ka ji ten apie tas pazastis kalba :unsure: . Dabar prasimezgiau kakla, uzbaigiau rata ir pradesiu mezgt ratu, kas ketvirtoj eilej didindama akiu skaiciu iki 30 cm reglano, o ka paskui reik daryt? Ar gerai suprantu kad reik uzdet kazkiek akiu pazastim kune ar rankovej? Gal galit kuri pavertejaut :ax: .

Atsakyti

Soliuk jei gerai supratau tu heywarda mezgi?nu tai uzdek po pazastim kelias akeles ir junk rata, kaip paprastam reglane.esme tik tame kad kuo zemiau ta reglano linija baigiasi tuo maziau tu akeliu pririnkt reikia, as gal po 5 pririnkau

Atsakyti

Soli  :wub: 

tik dabar reikia greitai raštą susirast  :oh: 

Atsakyti

Qqsk, jooooo sita mezgu. Tu jau turi toki nuvarius :bigsmile: pasirodyk!!!!! Busiu praleidus. Tu reglano akis kas ketvirta eile didinai? Aaaa tai reik pridet kune, as kazkaip susimatonijau kad lyg rankoveje, nes ji akcentavo kad rankoves lyg siaurokos gaunas, tad kazkaip ir pradejau abejot. Aciuuuu uz aiskuma :4u: .

Atsakyti