Ingriga kada tu varai kaulu sildyt? 😁
pf,
atsakiau, pakomentavau, papreištaravau ir sutikau.
visą tą padariau mintyse
ir tuo labai džiaugiuosi
temos apleist neplanuoju artimiausiu metu.
kartais būna liūdna, kai tave supranta ne taip. t.y. sakai/rašai vieną, perskaito kitą... bandai paaiškinti, įžvelgia kažką panašaus į netoleranciją, įžeidimus ar panašiai
taigi.
aš čia prieš dvi savaites buvau tokiuose mokymuose. žiauriai patiko. šiaip komandos stirpinimas, bet daug gerų minčių išgirdau ir daug ką suvokiau ir asmeniškai. ką mes galvojame, kaip elgiamės ir kokius mus mato aplinkiniai. beveik niekada negalima dėti lygybės tarp šių trijų dalykų
Restar gal žinoti tą dėstytoją - Kęstutis Vingilis.
ką apie mezgimą nieko naujo
Sveikos, Jurgite sveikinu kad nepabijojai pokyčių
o pas mane kelioves nuotaikos, rūbų deliojimas iš vienos krūvelės į kitą. Nervas kad mezginio negaliu pasiimti, gal knygą dėtis?
Bendraukime draugiškai
Ingriga, tai kada tavo kelionė? Nesusitiksim šiandien oro uoste?
Aš mezginio nesugalvoju, kojinėms siūlai guli ant lovos, virbalų dar nepažiūrėjua ar 6 mediniai yra . Kažin, karbonzus įleistų ar ne?
LImit - fantastiškai surašei . AŠ tingėjau plėstis . Tai va - spėjam iš tiesų, ką norim. Ir kada norim. Ir nuolat renkamės.
Po egzamino paskambinau vyrui, pašnekėjau su berniuku, tai sakė, kad daugiau mažiau normaliai, o grįžęs, kad puolė raudot - labai netikėta buvo reakcija... Sakė, kad klausimai buvo visai ne iš tos tikybos knygos (iš jos pasiruošęs buvo lyg neblogai su tėčiu), tai nežinia, ko ten prifantazavo. Ne viską spėjo. Matematika buvo sunku, ne viską padarė. Viliamės, kad lietuvių ir vokiečių gal apynormaliai bus. Na, bet aš jau spėjau susitaikyti, kad neįstos ir net privalumus to matau, Jeigu įstos - bus malonus siuprizas. Kaip bebūtų - bus taip, kaip turi būti . Filosofiškai aš nusiteikus arba stengiuosi nusiteikti.
Reikai eiti kokį sumuštinuką susitepti dar, paskutiniai susidėliojimai...
Katuk - žinau tik teoriškai . T.y. girdėtas teigiamai, bet pati nebuvau sutikusi dar. Aš irgi dažnai pasikalbu mintyse, bet ... arba patingiu, arba .. imu ir patyliu dėl šventos ramybės. Šiaip nesu naivuolė, o itin jautri ir supratinga, bet kartais geriau tokia nebūti arba tiesigo susitarti su savim, kad ne viską imi į širdį, kad bet koks kategoriškumas - ne į naudą sau pačiai . Iš teisų tai man svarbi tik man svarbių žmonių nuomonė, o visi kiti - nu juokas.
Kai karbonzai atsirado, lyg ir buvo kažkur kalba, kad jie tinkami lėktuvui, nes ne iš metalo, o iš anglies. Bet nesu bandžius ir negirdėjau, kas konkrečiai būtų išbandęs. Kai skridau pati su mezginiu, tai nusipirkau bambukinius, nes pagalvojau, kad jei karbonzus atimtų būtų gaila, nes brangūs gi jie.
Kad mamos, tik auginančios vaikus, neigiamai vertinamos, pati patyriai gana stipriai. Net mano mama, kuri iš vienos pusės nuolat kalbėdavo, kad išprotėsiu nuo tų vaikų, kam čia taip dažnai gimdau, bet iš kitos pusės žiūrėjo į mano mamystę, kaip į nieko neveikimą. Kai buvo dar tik vienas vaikas, parvažiavę pas tėvus nakvodavom mūsų vaikystės kambary, kur buvo dvi kampu sustatytos lovos. Aš vienoje lovoje su vaiku atsiguldavau,o vyras kitoje. Kartą parvažiavom, kai aš jau laukiausi antro ir jau pilvas buvo nemažas, pati visa sau nepatogi. nebeįsivaizdavau, kaip susitalpinti dar ir su sūnum į tą lovą. Tai mamos paprašiau, kad vyrui kitame kambaryje paklotų, o aš mes su vaiku per abi lovas atsigulsim. Tai mama ir sako: gerai, gerai, tavo vyras pailsės geriau.
oho,koks priešpilnis
turiu laiko,kol Nojus groja,lekiu gėlių sėklų į žalią stotelę
bet tai karbonzais irgi ramiai gali neblogą skylę kur nors kūne pagaminti
o kažin kaip į rozetę įkišus jie reaguoja kas čia pas mus fizikas
Katuk, o mediniais, negalima? turiu galvoje, skylės padaryt...
Nu nereik karbonzų į rozetę labai brangu gali būt nu galiukai tai metaliniai. Ir šiaip nereik nieko kišt į rozetę, kas tam nepritaikyta. Tu ką, darbo saugos žurnale šiaip sau pasirašinėji
Katuk, o mediniais, negalima? turiu galvoje, skylės padaryt...
Labai pasistengus, galima ir nagais skylę prarakt arba dantim prakąst
Šarange, gal gali pasidalinti rekomenduotų knygų pavadinimais?
Dėstytojos rekomenduota
https://www.knygos.l...tas-ir-ugdymas/
Merginų rekomenduota iš kitų mokymų
http://www.almalitte...-galimybes.html
Aš esu buvus mokymuos apie komandinį darbą Mindaugo Žebrausko, taigi nerealiai patiko
Nu nereik karbonzų į rozetę labai brangu gali būt nu galiukai tai metaliniai. Ir šiaip nereik nieko kišt į rozetę, kas tam nepritaikyta. Tu ką, darbo saugos žurnale šiaip sau pasirašinėji
aha.
va jums ir atsakymas.
aš sakyčiau tada negalima tokių neštis į lėktuvą. nes jais galima padaryti kažką, kas sutrikdytų lėktuvo technikos darbą. su mediniais taip lengvai nepavyktų. ir skylę kūne padaryt sunkaiu, nu nes gali beduriant lūžti
Labos
As apie virbalus, jei dar nepavelavau. Krabonus veztis gaaaalima, pati esu su jais vaziavus keleta kartu, sekmingai .