Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, laimingos kelionės!

Žuviuk, labai graži drakoniška striukė, taip viskas suderinta. Man tik  dar kapišono norėtųsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 balandžio 2018 - 10:06

Labas

beveik nebesilankau ir neberasau. Supratau kad ta pirmine ideja grazaus bendravimo jau senai sioje temoje nebeegzistuoja. O atvirauti, dalintis kazkuo kad kazkas poto turetu apie ka pavaryti neturiu nei noro nei laiko. Zuviuko postas istrauke. Labai patiko kad atejo ir sudejo taskus ant i.

taip ta ponia O labai jau teigiamai save pristato, taciau tiesa yra kitokia. Vienintelis kas ten veikia liezuvis varymui ant visu is eiles. Ir aisku tiesa viena jos. Jei tiesa ne jos tada viskas amen. Pries isileisdami zmogu i namus pamastykit ar tas zmogus to vertas. 

Gal sis mano postas ir paskutinis sioje temoje, bet manau kad jis reikalingas. 

Atsakyti

Restar- puikiai pasakyta- diskusija lygioj vietoj ir vandenu drumstimas vien paskaicius mano kitokia negu poniu nuomone- su argumentais ir pavyzdziais, bei irodymais, kad kai nori - tai ir dirbdama gali buti rupestinga ir viska daugiau maziau spejanti mama :) 

Sarange- labai aiskiai ir paprastai situacija savo surasei- buna ur mman pasvarstymu apie poilsi... kai pavargsti nuo rutinos, o bet taciau grafika pasiderini, atostogas pasiorganizuoji- ir vel viskas vaziuoja :)

Freke, tik nereikia hiperbolizuoti :) as visos savo vaiko spintos tikrai nerodau :) siuvu dug daugiau, nei cia kartais ikeliu :) 

Kerpena :) kadangi striukes klausimas buvo labai degantis :) tai striuke jau yra, o kapusonui truksta tik uztrauktuko kad butu prisegtas prie striukes :) manau siandien ir kapisonas bus pabaigtas ;) jei tik nereiks neiko ardyti ;) o tuo tarpu dinozauriukai jau darziuky :) ir mazis nei perkaites nei susales :) 

As nesu tokia kategotiska kai Faraway..., todel del vienos ponios zaidziancios lenininke ir naudojancios kitas nares kaip marionetes is temos trauktis nesiruosiu. Nes o gi ne man turetu buti geda vaziuojant i mytus ar susitinkant su kitom virbalu draugem. :) ne man nesmagu i akis ziureti pries tai legendas paskleidus. As tai tiesiog stebiuosi kiek kai kurie zmogus nes neturi skrupulu, o vietojju naglumo ir nepagarbos kitiems pilni.

but this is life. Todel labai renkuosi su kuo bendrauti.

grazios dienos ir skaniu pietu :)

Atsakyti

Sveikos, Jurgite sveikinu kad nepabijojai pokyčių  :4u: 

o pas mane kelioves nuotaikos, rūbų deliojimas iš vienos krūvelės į kitą. Nervas kad mezginio negaliu pasiimti, gal knygą dėtis?

:oh:  Bendraukime draugiškai  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 23 balandžio 2018 - 10:56

Man vis atrodė, kad visai gražiai bendraujam, net jei kartais pasipykstam dėl ko nors. :) Gi žmonės esam.

Matyt kažko nežinau, ar tiesiog per savo kvailumą nepastebiu. Nes visiškai nesupratau tokių paaštrintų emocijų. Skaitant pasisakymus, atrodė, kaip ir Restar, kad lygioj vietoj viskas kilo. Na viena galvoja vienaip, kita kitaip, bet tai ko gi čia pyktis?

Gal nėra taip blogai? Gal neišsiskirstykim dabar? Man tai būtų gaila.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 balandžio 2018 - 11:00

Laba :4u:

Vakar po darbo paskaiciau diskusija..bet neturejau jegu isiterpt, o snd jau nebenoriu :B

Viena galiu apie save pasakyt, kad galeciau daugiau laiko skirt vaikams, bet as tuo klausimu nevykusi mama, man geriau pamegzti :D

Ingriga, bambukinius virbalus tikrai turetu ileist i lektuva, esu nekarta macius, kaip norveges mezga kelioniu metu.

Atsakyti

Rasyte apie bambukinius žinau, bet kad nelabai jie man patinka  :oh: pradėjus jau reikės su jais ir pabaigt, nes matysis skirtumas  :oh: turiu ploniausius 2,75 su projektu problema, o ir siūlų neturiu, dr. taip staigiai negaus  :oh: 

Atsakyti

Labos

atgijo tema, tik kad aštrokai  :unsure: 

Jurgite, jei pokyčiai džiuginantys - sveikinimai  :4u: 

Žuviuk, žaviuos tavim  :wub: Labai artima viskas, ką rašai. Tik aš vakarais sraigtasparnių nestatau ir drabužių nesiuvu. Kaip tu taip sugebi? Aš ir noriu, kai užaugsiu  :D Todėl karts nuo karto ir pasiguodžiu ar užklausiu patarimų čia. Nes stengiuos keist kas netenkina, rast priežastis ir sprendimus. Tikiu, kad mažais užtikrintais žingsniukais tapenu į vis geresnę šiandieną  :rolleyes: 

Striukė labai faina!  :wub: 

Atsakyti

Labas dienas :D

Aš tai gal prie tinginių, tai man visa diena darbo ir darbas po darbo kol kas tikrai sutrumpino parą, savaitę ir pan. vaikų/šeimos/namų atžvilgiu, o labiausiai tai trūksta laiko sau pačiai. Liūdniausia, kad sporto niekur neįpaišau.. nes jau tingiu vakarais :D

Bet vis dar moku mokestį už nieką. Gal už viltį :D

Ir labai pritariu, kad kiekvienam savas pasirinkimas :)

O bet tačiau vien tik mamos darbas pas mus tikrai turi neigiamą požiūrį, nesvarbu, kad tai asmeninis sprendimas ir pasirinkimas su didesniu laimės pojūčiu (jei iš tikro taip). Nes šiaip jau niekas neklausia, ką rinkdamasis esi laimingesnis. Lyg užimamos pareigos parodytų žmogaus laimės indeksą. Arba vertę. 

O šiaip tai, ką turi, tą ir gini. 

Arba pateisini, arba ieškai išeities. 

Visi labai skirtingi, kiekvienam savaip. Ir man labai patinka, kad mes visos čia skirtingos, patirtys skirtingos, savi kompleksai, todėl ir reakcijos savos. Ir niekada neįlįsi į kito žmogaus vidų, kad visiškai jį suprast.

Bet tos vyraujančios visuomenės normos vis bando įspraust į rėmus, lyg gyventumėm dėl kitų nuomonės, kaip ką reik daryti ir net kaip atrodyti. 

Būti sėkmingu dabar didžiausia mada. 

Žinot, labai juokinga. Kai kurie žmonės mane visą laiką pažinojo kaip kaSiulų pardavėją :D Tokių visokių įdomių situacijų apturėjau per beveik du mėn. su kai kuriais iš jų :D Su etiketėm gyvenam vis tik. 

——————

Restar, kaip tavo vyrukui sekėsi? Kaip jis jaučias?

Apie mezgimą neturiu ką pasakyt. Vakar sukroviau siūlus į dėžes. Pasilikau nebaigtukus su didele viltim pabaigt. Ir viltim, kad dar sukirbės tas kirminas mezgimo iš vidaus :D 

O šiaip, jaučiuos, kaip Kerpena :D matyt, kažkokią alternatyvią temą skaitau  :D 

Tai va, po ilgo laiko koks žodžių srautas :D 

Atsakyti

Restar, grazios keliones!!!!

Zuvele mano nei vienam poste nebuvo menkinimo dirbancioms mamoms, taciau tu leidi sau menkinti kitas mamas, gyvenancias kitaip. As iskart parasiau toleruokim kita nuomone. Bet pastebejau kad skaitai ka nori matai irgi. 

Atsakyti

Nu, sorry, kad mano padėka Olaivai, įplieskė tokius pasisakymus.

Šarange, gal gali pasidalinti rekomenduotų knygų pavadinimais?

Mezgu. Darbo dienos viduryje. Taip neįprasta. Daug įpročių reikės pakeist.

Atsakyti

Nite, nu :B  nesigirk, bo nes pavydas gali užgraužt.

Nepavydėk, katuk :D negali spręst apie darbą vien iš teigiamų jo savybių  :mirksiukas: o neigiamų juk nieks neviešina  :lol: 

Atsakyti