Ai dar iki mazges gryzimo Arielei tiutikus reik pasiut 😂😂😂😂nes kaip cia ir vel lele be tiutiku.
Nu atsiprasau, bet ka reiskia tavo issireiskimas, kad man reikia lekti?
Man panasu kad tu kur kas daugiau lakstai ir blaskaisi tarp namu ir miesto
Ir kad jau taip- tai vadinkom daigtus ju vardais... ziu vienai bendrai pazistamai, tave ikvepianciai ir pakurstanciai personai, pavadinkim ja “ponia O” puse karingumo praradai. patarciau ta ponia O taip nepasikliauti, nes kiekvieni aplankyti namai po to nupinti legendomis ir neskaniais prieskoniais. KIEKVIENI. Visa Lietuva nupinta legendomis... net neabejoju kad ir apie mane jos sklando. Del to darau isvada, tokios “vaikams” duodancios mamos dazniau turi daugiau laiko liezuviu malti apievisus, net ir tuos, kurie driso jai namu duris svetingai atverti. Jei as pradeciau kalbeti- apie ta davima vaikams lyginant koks jis isties yra ir koki deklaruoja.... ir Kaip socialumo igudziai neskaniai yra naudojami.... abejoju ar atsirastu tai pateisinanti sektante
as net noreciau nezinoti ko ponia O man priabejus, nes skaitant tavo postus ima juokas.... nes jie nesutampa su legendomis apie tave
tad ima slekstys zinant kiek ponia O yra prijuodinus- ir kokia iraiga padarius...
kaip suprtai dar pries rasydama atsaka i mano pirma posta- tai ne apie tave ir mane- net ne apie mamas, kurios augina vaikus dirbdamos ar aktyviai dalyvaudamos namuose. Mano istestytos mintys nepatiko poniai O kurios nusaldinti pasisakymai - toli grazu nuo realybes
ir lai buna bent siek tiek susimastymo kitu galvose kiek jos zodziuose tiesos. Nes nieko nera tyriau ir stipriau uz tiesa
tuo tarpu gero ryto ir lokudios dienos
Tuo tarpu siek tiek vaizdu na ne triusikai lelei, net su visa meile savo maa dinozauru myletojui.. vakar ismucijau pirma striukyte
3EE5C108-D926-4FDC-83DB-5113A93A4E32.jpeg 289,55KB
1 Parsiųsta kartų
B37EFF53-7A22-4AE9-BED7-668261445251.jpeg 189,27KB
1 Parsiųsta kartų
Nu i tuscias diskusijas nebesivelsiu.
Tu matai ka tu nori matyt. Ir tiek.
Siuvu ne tik triusikus lelei. Cia buvo ekstra prasymas mano maziausios. Nerasau ir kiekvieno pasiuto daikto nerodau. O kam? Pradet savo ir vaiku spintas rodyt? Neturiu tam noro.
Labas rytas
Tas pratrukes karstis visai numuse man visus pojuciu rodiklius-pagal termometra kaip ir nera salta, betgi negali po ziemos iskart sokt i sortus.( kaip kad matau kartais )
Man vesu, reikia striukes.
O ir vejai siauteja kaip tikrai jurinej valstybej.
Kas turejot suskaudejusi riesa-ar uzteko kokiu tepalu?
labas rytas
Kacumota tai gal ziurint nuo ko tas riesas suskaudejo?
man neurorubino + kokių uzdegimą malšinančių yr tekę pagert kai užsitęsė, bet aš buvau patempus neatsisukantį stiklainio dangtelį mėgindama pati atsukt
o jei nuo mezgimo pervargsta ir skauda tai užtenka tiesiog pailsint nė tepalų nereikia
Labas rytas,
Savaitgalis įvairios veiklos pilnas, negaliu pasigirt kažkokiais ypatingais rezultatais ar poilsiu ir ramybe, bet ir nesiskundžiu.
Šeštadienį buvau mokymuos, tema buvo emocinis intelektas, žiauriai patiko, superinė lektorė ir tema, kaip užkabino... retai kada taip būna, kad norisi dar daugiau ir ilgiau.... bet žadu pati pasidomėt ta tema plačiau, pora knygų rekomenduotų užsiseivinau, reiks paieškot paskaitymui kol neišgaravo susidomėjimas
Darbo/nedarbo tema amžinai aktuali, man šiuo metu ypač, o bet tačiau gal per daug suasmeninta, nes nėra gyvenime taisyklių, kurios visiems tiktų ir nebūtų išimčių.
Aš tai nebūčiau svarstyklės, jei amžinai nesvyruočiau... Vienu periodu noriu nedirbti, nes darbe nuobodu, gaila laiko, išsisėmiau tipo, noriu bimbinėt po namus, noriu pamegzt, kai kablys būna, tuo pačiu noriu spėt pastportuot ir ir vakarienę ramiai pagamint, o ne iš serijos "kas greičiau ir paprasčiau"... Kitu periodu, lyg jaučiuos reikalinga darbe, nors ir užsiknisu, bet vis vanduo sujuda, tada nebėr kablio megzt, nes jaučiasi nuovargis, mintys plaukioja, o gal tai tik sutapimas, bet pasidaro gaila mest profesiją ir įdirbį, nors velniažin ar jis išvis yra Neseniai su sese diskutavom ta tema, tai jos vienas iš pasiūlymų man buvo persikvalifukuot, jei norisi pokyčių, o bet tačiau kur čia kaime labai persikvalifikuosi, nebent į maximos kasininkes
Nu žodžiu... Taip sėkmingai ir plaukiu pasroviui...
Apie laiką ir vaikus neturiu ką pasakyti nes jaučiuosi puikiai valdanti laiką ir tikrai spėju tiek, kiek noriu spėt, ar jis teisingai paskirstytas, tai kitas klausimas, bet negi gyvensi be problemų ir graužaties, kad galima geriau?
Iš mezgimo operos. Net ir atbulom rankom baigiu perlinį švarkelį, gavosi ne visai toks koks buvo užmanymas, bet negulės negaigtukas, o gal dar ir pasirengsiu kartą kitą...
Zuviuk, Freke, skaitau jus ir sazine grauzia, nugi galeciau dabar kazka su mazium veikt, naudingai, o seziu su vaiku ant keliu ir SM skaitineju. O dabar visai i tema, nepatinka mano neriama servetele, bet neriu, nors po eile/dvi kas antra diena, bet procesas vyksta. Pasiilgau to, smagumelis. I darzu tema - siemet sodinsiu zirnius, cukinijas, moliugus, arbuzus ir melionus. Pakaks, vis tiek darza tures vyras priziuret, leksiu pas mama pavasarot/padirbet.
Labas rytas,
Nu žodžiu... Taip sėkmingai ir plaukiu pasroviui...
Nu ir ne visiems skirta prieš srovę šokinėt
Aš irgi vingiuoju pasroviui, alebettačiau gi žiūriu, kad jau gyvenu Liniukos svajonių gyvenimą du mėnesiai be darbo (kasmet
), savarankiškas darbo planavimas, darbas iš namų, kai norisi
Gyvenk ir žvenk
Nite, nu nesigirk, bo nes pavydas gali užgraužt.
sėdžiu prie gyd. durų nu. Tokią ligą pasigavau, fui. Tik vat talonų extra nė velnio nėr.
Ir ryšium su tuo vėl chaosas. Kol kas tik darbe. Ale bet grandinėlė nusitys ir iki vakaro.
Nu sakau kad reik tvarkos visame kame. Noriu.
Katuk, "pasigautos" ligos tai tos kur is meiles . Gal cia kas paprasciau
Laba diena,
ale randat dėl ko lygioj vietoj diskutuot. Kiekvienas pasirenkam, kaip mums geriausia, arba kaip aplinkybės reikalauja. Jeigu netenkina - keičiam arba dejuojam. Va, tą dejavimą, jeigu jis ilgalaikis, tai sunku suprast. Jeigu trumpalaikis - visoms būna, ir trubūt reikia išisakyt. Man šiandien jau gerai . Niekas, aišku nepaiskeitė, bet pasimėgavau saulute, pagulėjau hamake, įkišau kelias naujas gėlės - ir laiminga. Močiutė pasisiūlė mažę paimt, kad vyrui lengviau būtų
, ta man laišką parašė visą pati, kad vežčiausi ♥. Važiuojam su 2 vaikais ir galvojam, kad pernelyg paprastas tas gyvenimas būtų tik tiek turint. Ne mums
.
O šiaip šiam gyvenimo etape, tai panašiai, kaip pas Nitę su darbu. Ir čia tas pats, kurio kažkada nekenčiau. Man gerumas darbe turbūt labiausiai priklauso nuo žmonų, su kuriais tenka dirbti. Blogiausia buvo, kai dirbau tik viena.
Na, iki, gal brūkštelėsiu iš KIpro, jeigu bus internetas pakenčiamas .