Viskas ka surasei- telpa i mano kasdienine dienotvarke. Vaika ir veziojau i butelius, treniruotes, namo kol buvo tinkamas laikas ismokti kai ka padaryti ir pats. Kol dar tamsu- veziojam iki siol. Kai prasvieseja vakarai- daznai nuvyksta pats- mes pasiimam. Jei mes negali- visad kooperuojames su kitais trvais - nereikia siais laikas isdidumo- visi maloniai bendradarbiauja.
Kai mes sprendeme buto prapletimo klausima ir nesutilpima 2 kambariuose, turejom galimybe rinktis- ar uzmiestis ir mama / tetis/ aukle ar dar kas nors taxi, ar savarankiski, atsakingi vaikai, kurie ir patys ugteleje gali nubegti i treniruote ar bureli. Pasironkime ir vaiku ir savo labui likti mieste, nes norisi vaikams suteikti lavinima, uzimtuma ir draugus cia pat, o ne tada kai kazkas nuvez. Taip kad sitoj vietoj pradziai galvoji, o po to i prioritetus statai kaima kaip kliuti, o ne kaip privaluma
maistas pad mane kasdien arba kas antra diena gaminamas namuose- priklausomai nuo suvartojimo tempo ir kiekio. Plius silta maista gauna ir mokykloje, namo grizes dickis jei alkanas- pasisildo.
pasivaiksciojimai ir pasakos privaloma. Kai tik oras leidzia megaujames lauku ir kai tik issirenkam laiks nuo laiko skaitome su diziuoju vakarais knygas- kartu- jismas o as jam. Mazasis aplamai pro knygas nepraeina. Su juo aisku nepaskaitysi - kol kas tai pagal jo taisykles vyksta.
del to kad viska darai viena- vel gi pacios pasirinkimas jau minejau- samoningas. Beje negi vyras taip niekad negrizta? O grizes nieko nepadeda?
Man seima- partneryste- kur abu tevai augina, aukleja, slaugo vaikus, su jais zaidzia ir jais dziaugiasi. jus gal kiek kitaip manot- jusu teise. Jei gyvenimas verstu keisti sali- as tai daryciau kartu. Nebent tai buti laikinas iki metu sprendimas.
Taip kad zmogus guveni ir renkiesi- jei nori bekalbant kazka pabrezti, kad tau blogiau nei man- keisk i tai kad butu tau geriau nereik sau leisti buti auka- visada yra iseitis.