Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:D  nu jo. Taip ir yr. Prasvajoju pusę laiko

o ir miegu šiaip tikrai nemažai. Bet tai įeina į mano grafiką. Man reik pamiegot, kad turėčiau energijos

iš tikro tai ir sakau-reik tvarkos. Kai chaosas galvoj ir veikloj, tai ir laikas dingsta. 

Daug laiko suėda maisto gamyba. Nežinau kaip pas kitus, bet man tai tikrai. 

Šiandien pvz. Atsikėliau 9.30. Palyginus su Liniuka, tai ji tokiu laiku jau pusė dienos darbų nudirbusi :D 

Lėti pusryčiai iki 10.30. Rytinis tualetas iki 11. Tada pamezgiau iki 12.30. Čia įeina į darbus, nes šeštadienį tas daiktas jau turi būt supakuotas. Tada pasikinkiau dulkių siurblį, nes vakar to nepadariau. Visi vorai iš kampų surinkti. Iki 13.30. Greiti pietukai, šis bei tas. 15 val iščiuožėm į lauką, šiltnamy dar viena lysvė buvo nedaryta. Iki 18 val kuitėmės. Tada vakarienės gamyba iki 20 val. Pasodinau svogūnus. Va, 20.45. Dabar manikiūrs, tada skalbinių krūvos lyginimas, galvos skalbimas ir džiovinimas. Ir vsio- miegot. 

Nu tikrai -kur tas mano laikas dingsta :hmm:​ 

Atsakyti

katuk,daug laiko suėda lėta veikla ir šis bei tas :D

Atsakyti

Linuka o profesijos keist nebuvo minciu? Gal rastum ta kuri leistu namie dirbt. Ar laisvu grafiku. 

Namie dirbt nenoriu, esu per daug nedisciplinuota :B Va pvz. vyras visada penktadieniais dirba iš namų ir tikrai sąžiningai dar net daugiau pasidaro nei ofise. O kai aš dirbu iš namų tai mezginiai stipriai pasistūmėja į priekį :B  

O profesijos keist nesvarsčiau. Kol dirbu samdomą darbą visai man patinka dirbt su kokybe. Visiems knisu protą  :D​ 

Atsakyti

ryte pamatyti vaizdeliai buvo laaabai kvapnūs <3 jurgitak,linkiu tau,kai dabar laisvesnė, pamatyt to grožio už praėjusius metus,kai nematei ;)

DSC_4596_medium2.JPG

DSC_4565_medium2.JPG

DSC_4569_medium2.JPG

DSC_4564_medium2.JPG

Atsakyti

Na jo dirbant is namu labai svarbu disciplina. Nes degantys darbai ir š***a ner gyvenime gerai. Nei sveikatai, nei gyvenimo kokybei.

Na del katuku miego tai... manoji Gija miega 23h is 24 :D 

Atsakyti

katuk,daug laiko suėda lėta veikla ir šis bei tas :D

Dėl lėtos veiklos nu tai jau kaip yr.  Bandei kada flegmas paskubint? O cholerikus palėtint? 

Apie "daug laiko". aš matematikė. 2 val iš 13 yr tik grubiai 15 proc.  Dar galim jį priskaičiuot  prie laiko sau. Tada jau mažoka kaip ir. Norėčiau jo daugiau :B 

Iš pat pradžių paminėjau, kad žinau, kodėl man trūksta laiko. Bandau su tuo kažką daryt. Gal kada ir pavyks. Aš labai to tikiuosi.

Atsakyti

Dėl lėtos veiklos nu tai jau kaip yr.  Bandei kada flegmas paskubint? O cholerikus palėtint? 

Apie "daug laiko". aš matematikė. 2 val iš 13 yr tik grubiai 15 proc.  Dar galim jį priskaičiuot  prie laiko sau. Tada jau mažoka kaip ir. Norėčiau jo daugiau :B

Iš pat pradžių paminėjau, kad žinau, kodėl man trūksta laiko. Bandau su tuo kažką daryt. Gal kada ir pavyks. Aš labai to tikiuosi.

nebandžiau ir nė nenoriu ;) su flegmatikais iš viso neturiu kantrybės bendrauti :D gerai,kad jų mano kely mažuma :)

Atsakyti

Olaiva, tau labai gražiai pavyksta perteikti vaizdus. :wub:

Aš dažnai matau kažką, bet kai pabandau fotografuoti nieko neišeina.

Buvau savaitgalį pas uošvius. Ten pavasaris dar atsilieka, niekas nežydi dar iš medžių.

Bet kažkas namelyje galbūt jau gyvena:Priedas  IMG_20180421_190201.jpg   234,05KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 balandžio 2018 - 21:20

Laabas Hm Katuk o kam tau siandien pritruko laiko?mano akim tai visai nemazai nuveikei per diena

Kerpena o man labai patinka tavo pasaulio matymas. Ir zodinis apibudinimas to ka matai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 balandžio 2018 - 21:15

Priedas  20180421_203631(0).jpg   60,57KB   1 Parsiųsta kartų

Aš ir žiedelių radau 😁

Atsakyti

Dėkui, qqte. :blush-anim-cl:

Feke vaizdas, tai vos ne kaip iš mano uošvių kiemo. Ir namas iš pirmo žvilgsnio panašus, ir saulėlydžiai labai gražūs panašioje pusėje būna. Net pasimečiau - galvoju kėliau vienokią nuotrauką, o įkėliau kitokią, :hm: bet lyg niekas nežydėjo dar, oi lyg ir ne aš įkėliau. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 balandžio 2018 - 21:20

Panašūs tie kaimai labai ☺

Atsakyti