Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar jums veikia SM? Man per pc error, o per tel.veikia  :hmm:​ 

Veikia :hmm:

Atsakyti

Man irgi veikia šiuo metu. Bet labai dažnai netikrinau.

Atsakyti

o šitos besitabaluojančiom širdimis - nenorite magnio pasitkrinti?

Freke, kai nepatyrus, tai rankom drebančiom kreivai nubrėžti yr tikimybė :D  kai du kart perpieši, yra galimybė pasitaisyt

Viena karta nukreivalioji. O kita tik apibraizai. Kreivai arba ne 😁😂

Atsakyti

Viena karta nukreivalioji. O kita tik apibraizai. Kreivai arba ne 😁😂

o nežinai siuvėjų patarlės :D  9 kartus pamatuok, 10-tą kirpk

Atsakyti

Zinau... zinau... zinau.... kur nezinosi 😂 kai savo kailiu isbandziau

Atsakyti

Labos

Ristinai pavėluoti sveikinimai  :birthday2: Sveikatos rankai, leisk jai pailsėt  :4u: 

Ingrida, super atostogos turėtų būt. Tai vis dėlto viena važiuosi ar su nauja pažįstama?

Olaiva, pasidalink pirmo receptu, a? Kiek kur pervest? Labai reik  :B 

Restar ramybės kibiras  :4u: Kažkaip viskas susitvarkys. 

Aš ir prie tų per greit bėgančių voveriukų. Jau pradedu daug kompleksuoti, kad nesugebu  :oh: Kaip jūs suvaldot viską? Kokių paslaptingų planavimo triukų aš nemoku?  :huh2: Atostogų ir man jau žiauriai reik, o gyvenimo nepaliksi kokiam pavaduojančiam  :B 

Atsakyti

Vilioja mane babinaites pusvilnes is kauno tasko, gal esat bandziusios tuos Dinamo siuliukus :rolleyes: :hmm:

Spalvynas toks didelis, kad net nezinau ko norer :D  nors reiketu gal kokiu medvilniu uzsipirkt, o as vis i vilnas ziuriu :B

Atsakyti

Vilioja mane babinaites pusvilnes is kauno tasko, gal esat bandziusios tuos Dinamo siuliukus :rolleyes: :hmm:

Spalvynas toks didelis, kad net nezinau ko norer :D  nors reiketu gal kokiu medvilniu uzsipirkt, o as vis i vilnas ziuriu :B

Manes jos nežavi :rolleyes: gražios spalvos, švelnu.

Neaišku kaip nešiojasi  :rolleyes: turiu įtarimą, kad idealiai turėtų burbuliuotis. Bet gal ir nusišneku :D

Dar gerai tuom, kad iš vieno siūlo galima megzt. Nereik kamuoliukintis.

Atsakyti

Lietuti ne viena į Maroką nedrįsčiau  :B 

Dabar didžiausias galvos skausmas susikrauti lagamina, nes tik rankinis  :oh: 

Atsakyti

Sveikos,

Visoms save atiduodančioms darbui, susimąstykit. Nuo vakar aš bedarbė. Taip, kolegų, kurie liko gaila, nes jiems reikės viską išmokti, patiems ieškot atsakymų, bet užtat man taip gera, taip lengva. Sūnaus vakar nuėjau pėstute pasiimti iš darželio, pamačiau ir užuodžiau žydinčias vyšnias, o nelėkiau kaip akis išdegusi prieš pat darželio uždarymą, kad tik suspėčiau. Reikia rūpintis savim ir šeima. Olaiva, tu buvai tas įkvėpimas, kai papasakojai, kaip tu gyveni ir dirbi. Ačiū!

Atsakyti

Jurgitak, sveikinu su permainom :4u: kartais jų labai reikia. Svarbu neskausmingos permainos būtų  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos sekmadieny,

Ko nesupratai? kai žinosi, kas neaišku, tada galėsiu padėt ir papasakot :mirksiukas:

Nesupratau kaip pečius trumpintom eilėm formuoti, bet kai jau imsiuosi (jei imsiuosi) , klausiu, dėkui 😉

Ech, Kapseika....  Pas jus turbūt daug šilčiau jau, kad sud aržais užsėmus. Aš tik rpaeitą savaitę žirnius supyukaiu į dirvą lauke, kitką tik šilnamyje dar. Ar tu pati daigelių pasiauginai šilnamiui? Aš šiemet pasiubagavau :blush-anim-cl: . O iš vieną įkvėptą savaitgalį sėtų dalykų,tai sudygo tik bazilikai ir astros. Dar šiandien lyg mačiau, kad lobelijos kiša savo smulkybes.

Karšta pas mus♨️visą praeitą savaitę virš 20,net iki 29. O tie daržai pas mane minimalūs, čia aš tokia neužtikrinta daržininkė, tupčioju apie viską per daug... O daigiukų jo, prisiauginau, dar ir pusei kaimo užteks🤭 šiemet drąsi aš, jau prieš dvi savaites išnešiau į šiltnamį, laikiau pakeltus nuo žemės, o šiandien pusę jau ir žemę sukišau . Agurkų keletą taip pat. Aplinkiniai gąsdina gegužio šalnomis, pagyvensim pamatysim.

Atsakyti