o aš dievinu pelėdas kaip tik
man jaučiu būt gražiau kai visa nugara raštu
o dėl širdies tabalavimų tai...mano skydliaukė puikioj formoj o širdis vistiek pasitabaluoja
bet griebiau panangino lyg mažiau tabaluoja...lyg geryn
priekis tai žinoma,kad įveikiamas,bet nugarą geriau iš schemos megzti
ai ne,
modifikuočiau nepatynk nugaros tas blynas
Jungiuosi prie tabaluojančių širdžių... Vakar kaip tik pas kardiologę buvau. Kardiograma ok, echoskopiškai viskas ok. Kalis per didelis, bet tas atvirkščiai turėtų veikt Šiandien vaikštau kaip robokopas laidais apsikarsčius su Holteriu monitorina visą parą. Kitą savaitę garantuotai bus rezultatas - viskas su tavim gerai, priežasties nenustatyta Tik laikas bus sugaištas po grybą tampantis
Katuk, nu buvau sausio lyg mėn, dozė buvo atitaikyta, gana didelė, dabar tik birželį pasirodyti liepė. Tai ką aš žinau, ką daryt. Nervus į konservus... Bet kaip? Viskas buvo gerai, kol neatėjo pavasaris su savo beprotišku maratonu.
Laba
Ingriga, kaip faina..kelione i Maroka
Olaivos skaitove - gerule matyt straipsniai nepatiko
Baigiau puost zirgiska torta, vel galima prisest prie brolio.. nu dar pietus reik suorganizuot, o tyngiu
Sveikata.. mane pastaruoju metu vargina naktinis prakaitavimas.. kai atsigulu rodos ir vesoka buna, o nakti prabundu visa slapia.. kazi kurioj vietoj cia reik ieskot bedu
Laba
Ingriga smagios keliones !!!!!
Restar ramybes, Ristinai poilsio.
Vakar visa diena galvojau apie paisyma ant medziagos. Tai sugalvojau tokia versija. Tos senosios siuvejos turi ismoke pagrindinius taskus kur kiek atidet. Ir tiek. Mintinai ismoksti sijona konstruot. mintinai kelnes ir varai. Tarkim sijonas. Gi pagrindas yra klubai. Atsidedi klubu apimti nuo klubu iki juosmens paklaida nera didele. Ir t.t. o galiausiai koks skirtumas kur tu piesi ant lapo ar ant medziagos. 😊
o šitos besitabaluojančiom širdimis - nenorite magnio pasitkrinti?
Freke, kai nepatyrus, tai rankom drebančiom kreivai nubrėžti yr tikimybė kai du kart perpieši, yra galimybė pasitaisyt
Olaivos skaitove - gerule matyt straipsniai nepatiko
Čia kaip buvo toks filmas "Aštuonkojai iš antro aukšto", gal prisimenat, kaip jie skaitė.
Čia kaip buvo toks filmas "Aštuonkojai iš antro aukšto", gal prisimenat, kaip jie skaitė.
neseniai vaikam paėmiau iš bibliotekos tuos filmus,tai visi žiūrėjom.klasika
bet kodėl ji "pasirinko"vienintelį su šuniu buvusį viršelį
Gal konkurentą įžvelgė, ar kaip tik pažaist kvietė
Ar jums veikia SM? Man per pc error, o per tel.veikia