Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

oaja, kokia pacankė. Čia ta plytinė? nu grožis :)

Užrašiau vaikus į baseiną. 

Būsiu Viliaus draugė, nes viedoj dviejų krpešinio treniruočių bus du baseinai. Jis nenori krepšinio lankyt. Beveik išgelbėjau. :D Liks du krepšiniai, du baseinai ir viena gitara.

Atsakyti

aham Niuma ta plytinė :)

Atsakyti

oaja, kokia pacankė. Čia ta plytinė? nu grožis :)

Užrašiau vaikus į baseiną. 

Būsiu Viliaus draugė, nes viedoj dviejų krpešinio treniruočių bus du baseinai. Jis nenori krepšinio lankyt. Beveik išgelbėjau. :D Liks du krepšiniai, du baseinai ir viena gitara.

tai krepšinį lankys Gytis ir tu :hmm:

Atsakyti

:D nea, viliaus treniruočių grafiką surašiau. Laisvas tik antradienis. Ir sekmadienis.

Atsakyti

:D nea, viliaus treniruočių grafiką surašiau. Laisvas tik antradienis. Ir sekmadienis.

tai nenori lankyt, bet vistiek palikai net dvi treniruotes?

Atsakyti

Qqte, nu labai taviška sukienka :wub:​ 

Atsakyti

Qqutė labai žavi mergička ♥ ir tinka jai visos suknelės. O šita dar ir čiupinėta, tikrai daili ir spalva gyvai puiki.

Žinot, ką darau? Be darbo dar bandau palaidoti viltį ir susitaikyti, kad man iš tiesų ir nebesvarbu :B ... Žinau, kad ilgainiui tas pavyksta natūraliai....

Atsakyti

Katuk, pasirodyk  :4u: Tas siūlas ir mano norų sąrašuos.

Ingriduškai atskiras apkabinimas  :4u: Pažįstama situacija. Su paichologe pasišnekėt nenori? O šiaip kaip ir pati sakei - viskas praeina. Tiesiog judėk į priekį ir išlįs vėl saulutė.

Atsakyti

qqte, saulės zuikis tu  :wub: 

Restar, kas nesvarbu....?  :unsure: 

O aš o aš... tipo atostogauju, tai sulaksčiau iki darbo :oh: , iki muzikalkes :oh:  (pasirodo, Luknė susimaišė laike ir tokia paniką sukėlė, kad nuvežiau ant smūgio ir net pati nesusigaudžiau, kad val.per anksti )  :oh:   :D ir mezgu, t.y. bruolis mezga  "just a little white dress"  :rolleyes: 

Atsakyti

nu gerai, gerai, būna, kad paalpstu dėl kokio mezginio ir atimti paužsimanau, nu bet šįkart net šukuosenos užsireikė su visa suknele  :D  Qqute, tu žavus  paukšteli, komplimentai....

Ristina, ir tavo diddarbį mačiau, labai gražu, ir vis ta pati mintis, nu kaip tau įtaisius kokį gyvą manekeną, kad va taip imtų ir suskambėtų visu garsu tavo mezginiai  :D vaizduotė jau piešia, piešia...

apie paveikslavimą - užtikau nuostabią vietą, namas, aplinka, viskas taip autentiška, kad kur pasisuku ten matau kadrą, bijau, kad susikaupsiu ir įsiprašysiu su fotiku, o gal ir su kokiu mezginiu  :rolleyes: 

Ingriduška, smagu, kad užsukai, tol kol pati suvoki, kad kažkas negerai ir kol jauti, kad reikia, kažką keisti, manau viskas gerai, tiesiog būna visokių dienų, dabar tos ne kokios, bet tai laikina, labai tikiu :4u: 

Atsakyti

Labas.

Qqte grazi suknele ir tau tinka :4u: 

Atsakyti

As galvoju galvoju apie Ingriduska..o nebus tau tiesiog istustejusio lizdo sindromas?nu sako buna kai vaikai is namu iseina...

Atsakyti