Olaiva, ir aš abiejų norėčiau.
Tą žalią tai jau galiu ir pirkti
jam jau siūlus matuoju
aš abu nusipirkau jau
Labas rytas
Grazu lauke iki negalejimo.Ir ta pauksciu simfonija...as labai dziaugiuosi, kad turiu suni kitaip ne puses to nematyciau ir negirdeciau.
Ir ne taip linksma kad mano sveikuolis vaikinas krito nelygioj kovoj su virusu.Tai dabar kaip amerikietiski kalneliai -kylam, leidziames.O serga kaip tikras vyras-pakentek nera, viskas mirtina.
Sveikos,
mano turbūt skydliaukė pabudo iš žiemos miego ir sudurniavo tratataliai... Pabundu anksti , širdis daužosi, spaudžia nerimas - dėl visko, absoliučiai neveikia sveikas protas. Jeigu ką, tai man nereikia nieko sakyti ir raminti, viską žinau ir pati sau sakau prootingus žodžius, bet kūnas veikia pats sau vienas - jaudinasi iki negalėjimo... Ir ta kelionė ant nosies, šeštadienį vaikio stojimas į VJG, tą pat dieną atbūt vyro sesės 50-metį (nu, kas čia tokio, bet visiems garderobu, dovana, gėlėm pasirūpint, o mes gi ne baliauninkai, nieko labai neturim pasipuošti...), spėt namus apliuobt ir paruošt priimti svečiui, tada tas nelemtas projektas, tada grįžus naktį iš pat ryto į svarbų posėdį, tada lieka pora dienų baigiamieji štrichai ir atvyksta Ivanas, tą pačią dieną mergičkos stojimas nuo pat ryto iki vakaro į ČMM -nu aš taip jiems linkiu laimės, ir taip jaudinuosi, nes nemanau, kad yra kokie ypatingi talentai, tai arba pasiseks, arba ne, o kol sulauksiu rezultatų - pražilsiu, o sulaukus - gal irgi, žodžiu... Dar visokie koncertai, testai, puppai, metinis darbinis renginys ir eiliniai svao ruožtu... O berniukas skundžiasi kelinta diena pažasties skausmu, ir išvis kai pradeda dejuot, kad jam viską skauda, gal nuo streso, o gal kas baisiau, čia jau irgi ima panika, nes pas gydytoją tik antradienį, kai manęs nebus....man atrodo, kad man visko perdaug. reikėtų kažkaip sugebėti imti ir pamedituoti, bet kad visus vidurius suka, galva sukasi, ausyse spengia... va, išsiliejau, dabar reikia pakvėpuot ir kibt į darbus....
Tas žalias ir mane sudominęs yra... Bet kada aš visus norus sumegsiu...
Labas rytas,
Šarange, kur tu taip ankstyva - dirbi taip nuo ryto? Kokia romantiška tavo kava...
Šalta šiandien
Ne, nedirbau, išėjau pasivaikščiot Vis pabundu anksti, megzt nenoriu, tai sakau reik kažkaip išnaudot tuos senatvės sindromus, bent pasportuot ar ką
Šalna buvo....
Reik man kablinio mezginio
labas rytas
oi Restar, te nu tikrai visko daug. o su skydliauke tai reik kažką daryt
vaistų dozės neatitaikai?
aš tai vat neprisiruošiu irgi rimtai užsiimti su ta skydliauke, nes turiu tokį įtarimą, kad jau reik. buvo nedidelis padidėjimas TTH, nekreipiau dėmesio, bet paskutiniu metu irgi jaučiu širdies tabalavimus nebūdingus
ir su baigimais/stojimais streso. nors man labiau finansinio bet matau, kaip merginos stresuoja, iškart milijonai ligų pradėjo kabintis, nervuotos labai patapo. stengiuosi palepinti visaip kaip, nes daugiau tai nieko neįtakoju
pavydžiu Šarangei ankstaus pabudimo nes nori uir išsimeigot ir viską suspėt, oi taip nesigauna
žalia bliuskė mano akimis atrodo įveikiama ie be recepto
bet man jau baimė, kad aš laiku neįveiksiu ir dovaninio šalio. o dar ir pripirkto gabaliuko atspalvis kiek skiraisi..... bus š dovana
ir kaip ir Restar - savo sesers 50-čiui neturiu ką apsirengt
Labas rytas,
galva į mažus trupinėlius išsibarstė. Vakar žiauriai susinervavus buvau, nes staiga į lektuvus dingo visi bilietai Va ką reikškia kai nėra jokios patirkies su agentūromis
Vienu žodžiu skrendu į Maroką bet lagaminas tik rankinis, tai mezginio nebepaimsiu, o Clover vašelį ar galima, kaip ir ilgokas
Oj, Restar, tikrai daugokai visko viename...
Man tai dabar yr labai atsiradęs noras pirkti, nu bet faktiškai kaip visada pavasarį Pievutės sezonas atsidaro...
O kad spinta nelūžtų tai prieš tai 4maišais atsikračiau, iš jų vienas megztinių Luknė sagas tik iškarpė....
Va šitas su modifikacijom kirba senokai...
O man ta nugara kaip tik ir nepatinka, kažkokia drevė tas raštas vidury nugaros...