Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, nžn, nes tai neįprasta, nes neturiu kur dėtis :D Turiu truputį ir įsipareigojimų, bet tokių negriežtų tai muilinu :D

Aš tai kitą savaitgalį važiuoju į Kauną  :rolleyes:

Ristina, kokios ryžžžkios dovanos, gaila valgyt bus, būk ir tu ryžki ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 balandžio 2018 - 12:08

Aš tai kitą savaitgalį važiuoju į Kauną  :rolleyes:

Labai pasistengusi, beveik galėčiau atsikrapštyt iki Kauno :bigsmile:

Atsakyti

Ristina, su gimtadieniu, tave :4u:. Linkiu pirmiausiai greičiau atgauti rankas, kad netektų megzti kojom :rolleyes: Ir šiaip visokios laimės :rolleyes:

O tortas labai gražus :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 balandžio 2018 - 12:31

Ristina su gimtadieniu :) visu noru ir svajoniu issipildymo :)

Atsakyti

LIniuka, o kodėl reikėjo keisti grindis? Ar dėl to, kad ant tamsių dulkės perdaug matosi? :D Pas mus vonios kambary juodų plytelių grindys :wacko: .

Fainas Ristinos "tortas" :).

Atsakyti

Aš kai tokia tinginti tvarkytis, tai ką nors namuose keičiant, remontuojant pirmiausiai galvoju, kaip tepsis ir valysis :geda:

Tai jau, kur galiu vengiu tamsių paviršių, blizgančių ir dar kokių sunkiai prižiūrimų.  Virtuvė, jau kai kraustėmėsj grindims tokias plyteles susidėjom - rudas, šiek tiek marguliuotas, tai tikrai net pakankamai nešvarios grindys tokios iš pirmo žvilgsnio neatrodo. :blush-anim-cl:  Kai remontavom vonią ir WC irgi panašias susidėjom grindims. :blush-anim-cl: Dar yra šiek tiek tamsių baldų užsilikę, kuriuos buvę šeimininkai paliko. Bet tai bent gerai, kad ne patys tamsiausi ir ne blizgantys. Kažkada senam bute tokią spintą turėjo, o vaikai maži buvo ir rankomis nutepliodavo - niekuo negalėdavau nuvalyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 balandžio 2018 - 12:55

Restar, pasikraipę grindys buvo, naujas namas pasivaikščiojo :) O kad jau išėmė grindis, tai prie to pačio ir laminatu atsikratėm, susidėjom parketą.

Dėl praktiškumo tai jo... Pas mus viskas baisiai nepraktiška. Plytelės baltos, o katinas juodas. Vonios plytelės tamsiai rudos, o vanduo kalkėtas ir kiekvienas lašas matosi. Baldai tamsūs tik dulkėms ir demonstruotis. Na lieka tik pasidžiaugt, kad daiktais ir niekais neapsikrovę ir gaujos namų siaubėjų nėra :D​ 

Atsakyti

IMG_2732_medium2.jpg

IMG_2775_medium2.jpg

2017.07.26_MalabrigoHeritage_Meek-0013_m

IMG_7714_medium2.JPG

bloom_sweater-8-2_medium2.jpg

bloom_sweater-11_medium2.jpg,

fullsizeoutput_161f_medium2.jpeg

DSC06682_-_Copy__2__medium.JPG+

R73M27-h_medium2.jpg

OLY08192_Z_s_medium2.jpg

Atsakyti

Pasiemiau lino. Siusiu suknele. Ir piesiu ant audinio. Nes lengva labai. 😁 iskarpu daryt neverta. 

Ristinos tortas grybukai ir siulai? Ar siulai kaip dekoracija? Nesuprantu tarp eiluciu 😊😊

Atsakyti

Ristinos tortas grybukai ir siulai? Ar siulai kaip dekoracija? Nesuprantu tarp eiluciu 😊😊

Siūlai - savaime suprantama :D bet jie tik prie chebros.

Tortas - grybukai.

Mano liaudis sakė, taupys ir nevalgys :lol:

Atsakyti

Kaip mano mazge pasakytu: valgomi grybai 😂😂😂😂

Atsakyti

Ristina, su tavo diena!!! Lai daugiau niekas neluzta, net ir adatos nuo mezgimo :) laiideju netruksta ir klienciu skoniai buna motyvuojantys :)

Liniuka, egipte savaitei buvom :) su tikslu paburiuoti:) visa šemyna :) tai dar ir pasnorklinom  ;) 

Atsakyti