Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mokytoja irgi taip moka. As dar ne. Ir manau nemokesiu. Svetimiems nesiuvu. O jei ko reik iskarpu turiu daugiau nei daug. Atradus ta etalonine paskui pasimodeliuot pagal save jau galima. Kur platint kur siaurint. 

Atsakyti

Prasivaikščiojau :super: koks oras  :didis: 

Siuvimas mane traukia beveik visą gyvenimą. Matyt kraujy įaugęs :D Mamos mama kaime pagirta siuvėja buvo, liemenukus labai gerai moteroms pasiūdavo  :D 

Mamos senelis irgi siuvėjas. Mano mama siuvo sau ir šeimai.

Tai aš dar vis valdausi  :B  :D esu net lankiusi kursus. 
Ir ateity, įtariu šviečiasi imtis siuvimo. Na, kai pažiūriu į kainas siuvėjų, tai tikrai norisi pačiai mažus dalykiukus namuos pasidaryt.

Dar mano bernas spagetis :B mokyklinio švarko net nesvajoju jam pirkt. Megsiu megztuką. Bet va kelnes nupirkt be pamatavimo - niekaip. Standartinės kaip maišai  :huh2: 

Pripratau su Augustu, kad užsimerkusi galiu internetu pirkt. Viskas tinka.

Atsakyti

Sveikos,

mano pietūs nuplauks, kai prisėdau prie kalendoriaus, supratau, kad nėra tarpelio ištrūkti.

Labai daug vaikų (virš 20) atvažiuoja, o projektą valdo mūsų dičkio auklėtoja , ji nori paskui savo vaikus išvežti. Sakė, kad nieko nereikia ypatingo. Dar kartą parašiau jai apie mūsų sąlygas. Nemanau, kad ir tie bulgarai visi turi savo atskirus kambarius. Atlaisvinsim lovą, spintos kampą. Daugiausia laiko mokykloje praleidžia. Jeigu nepatiks, daugiau nesisiūlysim :). O dabar mūsų dičkei merginai daugiausia šnekos apie tai - baisiai viskas rūpi, modeliuoja situacijas iš anksto...

Mano supratimas apie siuvėjas irgi toks kaip Kerpenos. Eidavau dažnai su mama pas kaimo siuvėją. Ji buvo ir darbų mokytoja, tai ir mus taip mokė - puskliošinį sijoną pati piešiau ant medžiagos ir siuvau.

Atsakyti

Kliosa puskliosi tai ir as ant medziagos piesiu. 😁 siuveju irgi yra leveliu ne vienas. Kaip ir mezgeju. Vienos mezga is zurnalu aprasymu schemu, kitoms uztenka tik foto intike paziuret.  Tai tarkim siuvime as jau kokiam 3 levelyje. Nes siuvu ne tik kepures ar marliukus. O jau ir striukes ir marskinius. 😂🤣 o iki to auksciausio dar lipt lipt lipt ir lipt. 

Atsakyti

Sveikos ;)

prisedau ptie siuvamosios su buriu dinozauru- pries tai apsilimui kelias eilutes pamezgiau ;)

idomu kas gausis abirm atvejais ;)

Atsakyti

Nu ką, grįžtu 04.26 naktį, 04.29 naktį turėsim svečią :). Teks mobilizuotis, nebus kada jaudintis :). Auklėtoja patvirtino, kad tikrai viską žino apie mus :) ir kad tikrai esam reikalingi.

RIstina - su tavo dienele! Visų svajonių išsipildymo, meilės pačiai sau, meilės iš aplinkinių, sveikatos ir ukvatos :D. :birthday2: :4u: :4u: :4u: :birthday2:

Atsakyti

Ačiū :aciuks:

Parodysiu, koks mano tortas šiemet :super:

Priedas  1.jpg   228,09KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   223,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, sveikinu ir aš tave su tuo ryššškiai raudonu tortadieniu  :4u:  :4u:  tegul visos tavo dienos būna tokios - nebūtinai raudonos, bet būtinai ryškios  :4u: 

Atsakyti

Su gimtadieniu Ristina!

Atsakyti

Ristina, su gimtadieniu :4u:  Linkiu, kad už tą pertrauką priverstinę kokius tris kinečius dovanų gautum :D 

Šarange, o ko tu nerviniesi, kad nesimezga? Ar turi konkrečius įsipareigojimus? Nes jei ne, taigi ne darbas. Man va paskutinu metu visai nesimezga ir visai nepergyvenu. Skaitau užtat daug. 

Vakar baigėm remontus. Nu taip gražu ir taip kitaip :D  Nors skirtumas tik vienas - buvo grindys tamsios, o dabar šviesios :)  Gal ir mezgimo mūza pareis, kai mezgiminė sofkė savo vietoj atsidurs.

Žuviuk, kur atostogavot? Man jau vėl taip norisi kur nors keliaut...

Atsakyti

Ristina, vau :super: Su švente tave!

Atsakyti

Ačiū :aciuks:merginos  :mirksiukas: 

Norėčiaus pasimatymo su mezgėjom. Mezgančiom ir nemezgančiom :bigsmile:

Pvz., dabar ir laikas tinkamas būtų  :ax: šiltoka, lauko darbų dar ne milijonai.

Aišku, aš čia iš savo varpinės rašau :D

Atsakyti