Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, aš iš po darbų neatsikasu, nemezgiau, liko taip minimaliai, susiūti vieną šoną ir sagas ir va jau savaitė  kaip nedėkingas... Šiltnamis, daržas, puodai, lova... Bent jau mini kelione be šeimynos  galiu pasidžiaugti, važiuoti reikėjo tik iki Hamburgo, į ten atskrido draugės iš Airijos, tai smagiai mergaitiskai praleidom savaitgalį, pas ketvirtąją draugę, svečiavomes namuose lyg iš žurnalo puslapių, taip tik dar labiau supratau, kad kol vaikai neužaugs apie nieką panašaus negaliu svajoti😄

Olaivos rodytas megztukas labai, labai fainas... Pasisaugojau ir aš, nors to finto nuo kurio galo ir kada tą dalinį mezgimą megzti ir nesupratau... 

Kampukais ir aš pasidžiaugiau  gal vėliau pavyks ir man savąjį nutraukti. 

Atsakyti

Restar prasiplaus truputį dažai ir nebesimatys tos raukšlės :)

ech aš norėčiau irgi į kokią kelionę...ale kas mane leis :)

Esmė tai ne dažuose, bijojau, bet labai akuratniai nudažė, neerzina, bet kad tarpuakį labai išravėjo :D. Užtat ir šviečia dabar raukšlė.

Ech, Kapseika... Jo, kol namai pilni vaikų, tai išvis nebeturiu jokių iliuzijų. O kad po to nebus ir ddielio poreikio turėti žurnalinius namus. Kiek ten dviem žmonėm reikia (čia aš apie save). Galiu gyvent paprastai kaime su minimaliai daiktų. Ir daugiausia laiko prabūt lauke :).  Pas jus turbūt daug šilčiau jau, kad sud aržais užsėmus. Aš tik rpaeitą savaitę žirnius supyukaiu į dirvą lauke, kitką tik šilnamyje dar. Ar tu pati daigelių pasiauginai šilnamiui? Aš šiemet pasiubagavau :blush-anim-cl: . O iš vieną įkvėptą savaitgalį sėtų dalykų,tai sudygo tik bazilikai ir astros. Dar šiandien lyg mačiau, kad lobelijos kiša savo smulkybes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 balandžio 2018 - 15:32

Ką aš išmokau augindama vaikus, tai peržengti krūvas netvarkos užmerkdama akis ir iki šiol taip iš įpročio darau, nors jau vaikai užaugo, nebegaliu prisiversti tapti tvarkingesne. Pasibaisiu savim, kai susimąstau, bet neišeina susiimti.

Atsakyti

Ką aš išmokau augindama vaikus, tai peržengti krūvas netvarkos užmerkdama akis ir iki šiol taip iš įpročio darau, nors jau vaikai užaugo, nebegaliu prisiversti tapti tvarkingesne. Pasibaisiu savim, kai susimąstau, bet neišeina susiimti.

netikiu,kad pas tave namie gyvatynas :D

o man nežinia kas užėjo,kuopiu namus,toookius užkaborius,spinteles.na kaip prieš Kalėdas :) ir taip nuo dūšios daug ką išmetu :D ta tvarkos mūza labai laukiama,bet reta viešnia :D

Atsakyti

Ne gyvatynas, bet tvarkos labai labai trūksta.

Atsakyti

qqtes  pumpureliai  sukele begalini nora nerti  svarkiuka . ant virbalu   pusalpakiniukas  vernitinis, turbut nebeprisiminsiu kaip rasta megzt .  pora dienu po  leliuko svarkiuko , tiesiog tinginiavau. dabar jau noresis  ka nors razgaliot. bet  silta, alpakiuku nebereik jau ...

Atsakyti

Tai tu čia visokius baigiamuosius darbus siuvi?

O dabar po tų mokslų moki išsimatavus žmogų pasiūt, ar reikia kokiom iškarpom naudotis?

Ir kur tu mokeis? Gal jau ir rašei kada - turbūt rimčiau nei kokie kursai.

Kažkada labai norėjau kažkokių tokių mokslų. Bet dabar turbūt jau nieko nenoriu.

Na kol kas pagal programa. Noriu pasisiut viska ka turejom spet. 

Pagal ideja konstravimo mokemes. Bet kaip pati mokytoja sake. Daug yra geru iskarpu. Kam vargt? Siaip sijona, kelnes ir suknele turiu sukonstravus pagal savo ismatavimus. Jau kurt geras iskarpas visas mokslas cia. Turiu daug norvegisku zurnalu. Ju iskarpis man tinka su siokiais tokiais pataisymais, nes esu visiskas nestandartas.... priekis nuo nugaros labai skirias del didelio kilnojamo turto. 

Diplominis bus atskiras gaminys. Kol kas nezinau dar.  Mokaus profesinej. Du metai siuvejo mokymo programa.

Atsakyti

.. Pasisaugojau ir aš, nors to finto nuo kurio galo ir kada tą dalinį mezgimą megzti ir nesupratau... 

Ko nesupratai? kai žinosi, kas neaišku, tada galėsiu padėt ir papasakot :mirksiukas:

Atsakyti

Gan aiškus vasarinės bliuskelės mezgimo masterklas'as :rolleyes: rašto nebūtina tokio daryt. Ir lygiu raštu tokia  :super: 
https://www.livemast...nyashku?msec=28

Atsakyti

ingriga saunuole kad ryžaisi. Mano galva niekas taip nemoko prisitaikymo ir kito priemimi kaip keliavimas ir kitu kulturu matymas/ pazinimas. 

Restar, o kur jus ruošiatės keliaut kad taip nedrasu???

qqut, o tavi seima nenori kartu keliaut kad nori leidima gaut??

Atsakyti

Zuviuk tai keliausim ir su seima rugpjuti, tik nelabai toli, simet finansai nelabai leidzia toli

O esme kad as norec be seimos bamba pakaitint  :B 

Kepu pyraga

Kvepia bjaurybe

Bet as stipri, man suknele visai nelaisva per uodega gaunasi, negalima pyrago 😊

Galvoju kaip vaseliu pecius graziai nulaidyt...

Atsakyti

Ristina ačiū už išklotinę  :4u: 

Žuviuk sveikint galėsi kai sparnus akelsiu  :D  kol kas bilietų dar neturiu  :oh: 

Atsakyti