Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba. 

Jus mezgat, o as siuvu. Vakar marskinius pasiuvau. Liko pabaigt. Sagas isiut ir kilpas padaryt. Bet gal padarysiu paprasciau su knopkem 😁

Toki megztuka kaip Olaiva nori kazkur esu macius is vieno gabalo. Net ir mezgus buvau. Tais gudziais 19..... metais. Is rusisko saito. Bet jau atmintis ne ta...  nepasakysiu nei is kur nei kas ir kaip

Atsakyti

Freke, bet tu tai jau siuvėja pasidarei  - mačiau kažkiek nuotraukų facebooke.

Restas, žinok, tikrai sadomazo, bet kaip jau rašiau pirkdama net nepagalvojau kad taip bus. Rogutinį meriną gi irgi po giją susivynioji ir nieko. Bet vyniojau visą savaitgalį, tas linas labai bjaurus reikalas, labai susipainioja, kad tik kiek, nukrenta nuo kamuoliuko gabalais. Ir dar suvytas  skersuoja :wacko:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 balandžio 2018 - 11:02

Kerpena, tai mokslus juk baigiu. Kaip gaila... visai nenoriu.... kazkokia terapija ten. Bet gal, jei planai pavyks, namie ir toliau  terapinsiuos 😊 reik dar svarka pasiut ir liemene kostiumine. 🤔 liks diplominis ir egzaminas....

Atsakyti

O aš antrą dieną po Turkijos keliones knysuos  :oh: 

Atsakyti

Ingriga atradai kompaniją ar sumastei viena?

Atsakyti

O aš antrą dieną po Turkijos keliones knysuos  :oh:

tai jau kaip ir turėtumei sėdėt paplūdimy :hmm: baigsis atostogos besiknisant

o aš ką... po senovei. darbai darbai darbai..... neatsikasu.

Atsakyti

Jau kaip ir viena buvau sugalvojus, nes radau viešbutį kur kaina nesikeičia, bet sese atkalbėjo, kad vienai visdėlto nepatogu  :oh: o važiuot tai labai norisi. Buvau vienam kelionių psl. mačius kad moteris irgi ieško su kuo važiuot, taigi perlipa vakar per savo baimę ir parašiau laiškeli. Šiandien bendravom telefonu, kaip ir viskas gerai, rytoj būsiu Vilniuje tai pasiūliau susitikti  :hmm: 

Katuk užteks juk ne mėn. važiuoju.  :D

Oi tik kaip ta viešbutį išsirinkt 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 18 balandžio 2018 - 13:33

O as galvoju dramblys ar jura 😂😂😂 reik apsisprest ir ziuret marsruta.

Atsakyti

kaip staiga ižėjo noras ryte kažką nusibrūžinti,taip po pietų praėjo :D bet ačiū,Ristina,užsisaugojau špargalkę ;)

Atsakyti

Ingriga, šaunuolė, kad ryžtiesi! Aš tai jau labiau bijau nei noriu...

Freke, pavyyyyydžiu tau siuvimo. Gėrių gėris.

Ristina - ačiū!  Reiks bandyt būtinai, su špargalke lengviau :4u: .

Apsikirpau, kirpėja nupirko dažų, ir ... pirmą sykį gyvenime antakius nusidažyt pribrendau :). Seniai norėjau susitvarkyt, bet tai negi aš kaip žmogus galiu tokį dalyką suplanuot. O atsitiktinai retai pavyksta, kai užeinu ir paklausiu, gal yra galimybė, tuo metu, kai pati esu laisvesnė. Tai va, šįsyk pavyko toj pačioj kirpykloj :). Dabar labai ryškiai raukšlė tarpuaky matosi :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 balandžio 2018 - 14:21

Kerpena, tai mokslus juk baigiu. Kaip gaila... visai nenoriu.... kazkokia terapija ten. Bet gal, jei planai pavyks, namie ir toliau  terapinsiuos 😊 reik dar svarka pasiut ir liemene kostiumine. 🤔 liks diplominis ir egzaminas....

Tai tu čia visokius baigiamuosius darbus siuvi?

O dabar po tų mokslų moki išsimatavus žmogų pasiūt, ar reikia kokiom iškarpom naudotis?

Ir kur tu mokeis? Gal jau ir rašei kada - turbūt rimčiau nei kokie kursai.

Kažkada labai norėjau kažkokių tokių mokslų. Bet dabar turbūt jau nieko nenoriu.

Atsakyti

Restar prasiplaus truputį dažai ir nebesimatys tos raukšlės :)

ech aš norėčiau irgi į kokią kelionę...ale kas mane leis :)

Atsakyti