Kerpena norėjau tokiom žemiau alkūnių kad pavasarį galėčiau nešiot darban be jokio švarkelio ale bet tačiau nelemta
Ristina,gal turi kokią špargalkę,kaip nuleidinėti pečius,bet kad kaklo išėmimas nestyrotų,o būtų išėmimas gražus? va kaip čia:
30167935_943798909113637_7929071962718408273_o.jpg 252,94KB 0 Parsiųsta kartų
džiūgauti reikia labai atsargiai,žinai, dar kas užpavydės tavo laimės ir nuvogs geriausia kalbėt vaizdais
Vaizdų irgi galima užpavydėt ir pavogt juos lengva
prasimezgiau laaabai panašų į nuotraukoj levandinį bandinuką.ir,juokas juokais,bet identiško fasono trikotažine bliuskute esu apsirengusi,nusirengiau,apsimatavau,po pietų brūžinsiuosi
Olaiva, o kokį kaklą nori daryt?
Ir kaip nori megzt? Nuo apačios, ar šonu?
Mezgant nuo apačios, tai pečiai "nulaidomi" kaip reglanui, t.y. po2 iš raštų, kas 4rias eiles. Jei apykaklė kaip siūlogalo, tada daliniu reik pamezgėt ne tiesiai užbaigt.
Sveikos,
iš ryto prasukau pro biblioteką, įmečiau į grąžinimų dėžę mažės perskaitytą pirmą pasakų knygą, tada dar pro Senukus - žemės (nes po darbo vis nespėju) ir... netyčia... 3 augalus daugiamečius į darželį...(geltona kraujažolė, baltas liatris ir raudonžeidė rūgtis), gal vis rasiu dar kur įkišti . Nes niekada gėlių man nebus perdaug, o ypač žydinčių ♥. Akcija buvo .
Mane irgi ta bliuzelė labai domina - nuo pernai vasaros . 4 šilko kamuoliukai laukia, kada aš pasiryšiu... Būtų drąsiau, jeigu ir su manim pasidalintumėt mintim, kaip ten tuos pečius ir kaklą nuleidinėt .
Olaiva, o kokį kaklą nori daryt?
Ir kaip nori megzt? Nuo apačios, ar šonu?Mezgant nuo apačios, tai pečiai "nulaidomi" kaip reglanui, t.y. po2 iš raštų, kas 4rias eiles. Jei apykaklė kaip siūlogalo, tada daliniu reik pamezgėt ne tiesiai užbaigt.
nuo apacios megsiu.kazkuriam man buvo taip,kad isemima per maza padariau,ta dalini,tai lipo ant kaklo mezginys.jeigu toks uzmanymas,tai gerai,bet si karta noriu atviresnio kaklo.na meginsiu
Paieškosiu užrašuose schemos ar kokį rūbą pafotkinsiu
kai nenuleisti peciai,tai kakla pradedu isimineti,likus iki virsaus kokiai 30 eiliu,priekyje.o kai nuleisti peciai,kazkaip kitaip gaunasi.silkių bliuskelę tai virbalais damezgiau,bet jau sito plono siulo nenoreciau virbaluoti
Kampukais giriatės, ane? Ir aš vieną tokį turiu.
90proc. šilkas, 5proc. kašmyras ir 5proc. medvilnė. Pirmas mano tvidas.
Vis pagalvoju apie Kerpeną - ir pamirštu parašyti. Labai skaniai tavo mezginys atrodo. Bet jau tu sadomazo , po vieną giją liną vyniotis... Guli pas mus matkelis lino viengijo, vyras pirkęs sodams verti, kai dar buvo užsikabliavęs. Bet man kažkaip visai nekyla noras jo nusisavinti . Nes darbas juodas, ir rezultatas sunkiai prognozuojamas (dėl skersavimo...) Bet kuriuo atveju labai lauksiu tavo pasirodymo, nes kažkas gražaus turėtų būti, kaip visada.
Terezza - VAU - KAŽKAS!!!