Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ypatingai išvaizdus kampukas :D Drops Lace Priedas  2018-04-17 21.32.36.jpg   189,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

Kaip smagiai cia jus visas istrauke pasirodymams :D

As irgi mezgu.Leeeetai.Pasidejau arciau-galvoju pamezgesiu,parodysu,bet kur tau....padejau vel atgal.

nekenciu erkiu :B

Atsakyti

Kerpena, kas čia bus??? Labai labai gražu

Atsakyti

Aš jau gal ryt pafotkinsiu ka šiandien išardžiau jei vėl turėsiu. Ir dar pūkį :)

Atsakyti

Bijau ir sakyt, kas ten bus, gal dar nieko neišeis. Megsiu, kol siūlas baigsis, Tai gal suknelė, gal tunika, o gal iš vis išardyt reiks.

katuk, iš tokių, kaip tavo drops lace mezgiau skarą kažkada, Man atrodo, kad ta pati spalva.

Tokį baisokoką filmą pažiūrėjau. "Prometėjas". Šiaip nelinkus žiūrėt visokios fantastikos šiuo metu. Bet užsikabinau už aktoriaus. Tai vis kokį filmą su juo pažiūriu, bet tie filmai ne visi mano skonio.

Nors su tuo skoniu visko nutinka. Prieš pora savaičių pažiūrėjau "Pjūklo keterą". Buvau ne vieną kartą apie tą filmą girdėjus, bet pasižiūrėdavau, kad apie karą ir atidėdavau, nes tokių irgi vengiu.  Bet tada dukra nakvojo pas draugę ir kartu jos žiūrėjo. Sako grįžus, ar matei? Labai geras filmas. Tai pažiūrėjau ir tikrai geras, nors ir tikrai labai daug to karo ten.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 balandžio 2018 - 22:18

Tai visos kampukus pasirodė ir vėl bus tyla. :)

Labas rytas. :4u:

Atsakyti

Kad kalbetis ir dalintis norisi gerais dalykais, o kai nieko gero tai geriau patylet.

Atsakyti

labas rytas :) panėriau mašinoj truputuką, apsisprendžiau rankoves nuleistas daryt :) ir durna viltis kad o gaal užteks rankovėm...

Atsakyti

Tai visos kampukus pasirodė ir vėl bus tyla. :)

Nu ir kas :D Nebent kitą kampuką parodyt  :lol: 

O kas pas tave per siūlas? Pati kūrei?

Atsakyti

Nori ilgomis rankovėmis?

Nite, mano siūlas - iš Lino namų. Pirkau tokius matkiukus po 1 giją ir pati susisukau iš 5 siūlų . Baisus vargas, kaip pasirodė, buvo. Kai pirkau net nepagalvojau, kad taip sunku bus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 balandžio 2018 - 07:50

noriu kažko mašininio,greito,gal reik eit kažką sumąstyti...

Atsakyti

Kad kalbetis ir dalintis norisi gerais dalykais, o kai nieko gero tai geriau patylet.

džiūgauti reikia labai atsargiai,žinai, dar kas užpavydės tavo laimės ir nuvogs :D geriausia kalbėt vaizdais :D

Atsakyti