Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, kas čia vis pas tave per auditai :hmm: Klientai :hmm: 

Šiuo atveju aplinkosaugos dėl cheminių medžiagų importo ir naudojimo, va su importu iš ne ES ir turėsim bėdelių...  Gal tu turi patirties, kaip sprendžiamos tokios problemos>? :D

Atsakyti

Šiuo atveju aplinkosaugos dėl cheminių medžiagų importo ir naudojimo, va su importu iš ne ES ir turėsim bėdelių...  Gal tu turi patirties, kaip sprendžiamos tokios problemos>? :D

Ui ne... Pas mus du žmonės ant to sėdi.

Atsakyti

Laces spalva graži, bliuskutei gal ir norėčiau :hmm:​  bet ne 600g 

Įsimesiu ketvirtadienį, jei nepamiršiu, galėsi gyvai pažiūrėti

Atsakyti

Ristinos meginukai :clap_1: ypac paskutinis :wub:

O man tai tas pirmas :D ir dar jei būtų pilkai mėlynas  :wub: 

Atsakyti

Sveikos, greit įkišu nosį tarp darbų  - ačiū už proceso kampukus! Taip mielai akys pasigrožėjo, ypač, kur yra spalvų. ir megėjiška meilė graži. ir kad Nitė vėl kalbėt pradėjo :).

Nesidžiauk labai, galiu ir vėl dingt :D kažkaip kartais darbas mane tiesiog praryja  :oh: 

Atsakyti

Grizau is mokyklos po pokalbio su vidurineles mokytoja, prigyre mano moksleive :wub: o kad tokia gera ir visokia kokia butu ir namie  :D  :rolleyes: 

Paziurejau kaip dazomi siulai..jauciu kada bandysiu, nes lb jau knieti ka nors nubruzinti is kasmyrelio :wub:

Olaiva, gal zinai  koks ten procentas kasmyro yra :)

Atsakyti

Nite, niekas nežino, kas bus rytoj, tai šiandien džiaugiuosi šia diena :). Rasyte - mamos širdžiai daug džiaugsmo tokie pašnekesiai ♥.

Mano visai nemeniškas dvigubas kampukas. Žgutą turiu nuregzt iki šeštadienio, tai jau ne malonumas, o darbas, o taip norėjau iki Kipro bliuzę nusimegzt naują...

20180417_182800_medium2.jpg

Atsakyti

Ir aš savo šššilką rodausi :wub: :rolleyes:

Priedas  7E1CCC88-4E7A-46FC-91AC-E81DF6BAEA41.jpeg   307,24KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ieškojau ieškoja telefone SM atsakymų lango, n kartų puslapį atjnaujinėjau, ogi pasirodo, kad atsijungus :D.

O taip stengiausi, nes gi telefonu ir savo kampuką pafotkinau. Bet vis tiek nieko neišėjo, negalėjau nuotraukos įkelt, nes šaukė, kad per didelė. Tai staiga nesugalvojau, ką daryti telefone. Teko kompą jungt.

IMG_20180417_184331_medium2.jpg

Lace, gražus tavo šilkas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 balandžio 2018 - 18:53

kokia spalvinga tema  :rolleyes: faina ;)   grįžau iš dresūros pati kaip ciucikas nusivariusi,mūsų Briga ten susirado simpatiją,pafotkinsiu kurią dieną :D geras vaizdelis poros :Ddėl

kačmyro % nežinau,bandyk,kažkas vis tiek gausis.juodai dažyk ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 17 balandžio 2018 - 20:59

Aš labai neidomiai mezgu ir nelabai noredama, bet ner kur dingt vakare, neužimtom rankom ir galva dar blogiau  😁

Ir foto neikelia...nu zodziu dvigubas perliukas, dzinso spalvos, nesunku isivaizduot 😁

Atsakyti

Kerpena, ką mezgi? :bigsmile:

Atsakyti