Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nite,negaila tokių gražių kaselių išvynioti? kaip interjero detalė,kol neišsuktos :D

Aš jau pasigrožėjau, įamžinau ir dabar jau megsiu :wub: man paskutinioji dalis labiausiai patinka  :wub: 

Su įamžinimu sunkiausia, bet kažkas dar gavosi.

Galit ir jūs pasigrožėt

[url=https://radikal.ru]90911902f9ed.jpg[/url]

Atsakyti

Nite, bet  tikrai grožis. :wub: Tikėkimės, kad jis nedings sumezgus.

Atsakyti

Nite, bet  tikrai grožis. :wub: Tikėkimės, kad jis nedings sumezgus.

Šitas dings. Jis jau dingo, suvyniojus į keksiukus :rolleyes: bet aš tikiuosi, kad bemezgant atsiras kitas grožis  :D

Jei ką, tai pridėsim bliondiną ir bus gerai  :B 

Atsakyti

Siūlai tikrai nuostabybiški :D  :wub: Neblogai Vincis pasidarbavo :super:
Nite, tavo stalas gražus :rolleyes:

Atsakyti

ech, turiu įtarimą, kad medvilnę nudažyt biškį sunkiau nei vilną.....

mačiau Vincio pažaidimus :wub:  bet negalvojau, kad Nitės pirštas(pageidavimas) ten prikištas :D

Atsakyti

Siūlai tikrai nuostabybiški :D  :wub: Neblogai Vincis pasidarbavo :super:
Nite, tavo stalas gražus :rolleyes:

Mano stalas iš Ikea https://www.ikea.com...ucts/S09903014/

Tik jis ne visai mano. Čia kambarys mamos, ji ir stalą rinkosi. Aš ten "nuomojuosi" darbo vietą  :mirksiukas: 

ech, turiu įtarimą, kad medvilnę nudažyt biškį sunkiau nei vilną.....

mačiau Vincio pažaidimus :wub:  bet negalvojau, kad Nitės pirštas(pageidavimas) ten prikištas :D

O tu Vincio klausk dėl medvilnės dažymo :hmm: gal sunkiau, gal ne. 

Jokių pageidavimų nebuvo :D čia iš tos mezgėjiškos meilės taip gaunasi  :wub: 

Atsakyti

Mano mezgiminiai "darbai" - mėginukai :D gal kada pavirs į daiktus.

Priedas  016.JPG   117,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  003.JPG   266,57KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  014.JPG   236,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O as vis paglostau babinaite nuo roguciu su kasmyreliu ir vis pagaunusave, kad spalva man nepatinka, kazi ar sugebeciau nudazyt :unsure:  sudetinga cia procedura?  Margu neno.. vienspalvio norec. Ar geriau net nepradet :hmm:

Atsakyti

Ristinos meginukai :clap_1: ypac paskutinis :wub:

Atsakyti

Sveikos,

Jau galvojau, šiandien atkentėsiu auditą ir ramiai atslinksiu čia paplepėt, o bet tačiau.... Panašu, kad geruoju viskas nesibaigs ir tai kelia didelį nerimą... :unsure: 

Šiaip gerai, kad Olaiva sujudino temą su tais procesais, nes kartais mes nei proceso, a nei rezultato išvis nepamatom... o gaila :)  

Keista, bet mane asmeniškai sukirbino qqtės nėrinys, net nžn kodėl, nei nert noriu, nei spalva mano, bet kažkaip visuma žeuriai gražiai žiūrisi... :wub:  Olaivos nebekomentuosiu, o kitų procesai kelia smalsumą galutiniam rezultatui.

Atsakyti

Sveikos, greit įkišu nosį tarp darbų  - ačiū už proceso kampukus! Taip mielai akys pasigrožėjo, ypač, kur yra spalvų. ir megėjiška meilė graži. ir kad Nitė vėl kalbėt pradėjo :).

Mano kampukai namie - vienas nenusakomos plytinės spalvos žgutas ir  nenufotkinamas mėlynas šilkas laukia savo eilės...

Atsakyti

Eina sau kaip gražiai mezgat :wub: 

Vinčio grožiai kirbina norėjimą... Gi buvau ir aš kažkada pradėjus, bet tik pasibandymui. Rezultatai gavosi geruluai, tik namai labai smirdėjo :D 

Šarange, kas čia vis pas tave per auditai :hmm: Klientai :hmm:​ 

Atsakyti