Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u:

Pasigrožėjau Olaivos kūriniais  :wub:  ką aš galiu pasakyti - turi motera skonį, taiklią akį ir rankos abi ne kairios  :D Gražu man tie "rūtų darželiai" ant baltapūkės Luknės galvos, visuma labai organiška gaunasi  :wub: Bet savo zdraicos su tokiais pribumbasais tai visai neįsivaizduoju  :oh: Tokiems papuošimams turbūt reikia truputį mėlyno kraujo turėti  :D

Vakar visai smagiai pamezgiau savo šilko megztinį, tik kažkaip sugebėjau kokius tris kartus virbalą po nagu įsivaryti, net saldu pasidarė  :oh:

Gal kuri norit perimti ryškios žibuoklinės spalvos siūlus?

Priedas  1.jpg   192,64KB   0 Parsiųsta kartų

Čia tie kinietiški, kur disputą rašiau - pardavinėjo kaip 100 proc mercerizuotą medvilnę, bet panašu, kad sudėtyje yra ir kokio akrilo dalis. Turiu 600 g. Šiaip siūlas atrodo visai gražiai, turi kažkiek blizgesio. Tik vat spalva man per ryški ir pats siūlas storokas. Tikrai nieko iš jo nemegsiu, nuguls į amžinų nelikvidų lentyną...

Atsakyti

Lace aš visą savaitgalį vąšelį po nagu kaišiojau

Tikrai saldu neišpasakytai , nu bet kaip ten virbalą susivaryt neįsivaizduoju

Atsakyti

Lace, siusk atgal. Jie privalo priimti ir padengti siuntima, nes siulas neatitinka aprasymo.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Tik dabar pradedu atsipaipaliot po darbingo savaitgalio  :D 

Olaivos lankelius nuziurejau fb.. pritariu Lace, tikrai Olaiva meniskos sielos zmogus :wub:

Mezgu su 6.5nr chiaogoo virbalais.. nu ir bado pirsta, tai su pertraukom mezgu, nes bijau, kad liks skyle :D

Lace, siusk atgal. Jie privalo priimti ir padengti siuntima, nes siulas neatitinka aprasymo.

Jei normalus kinieciai, tai turetu ir siulus palikt ir pinigus grazint.

Atsakyti

Lyja lietus per karaliaus pietus :D gal tiksliau, pila lietus  :rolleyes: 

Gražus tetos Olgos juodas megztukas :rolleyes: apie tokį svajoju jau senokai, t.y. su tokia apykakle ir raštu. Ir net numegztą kažkiek turiu. Nagai niežti, bet teks dar palūkėt..

Atsakyti

aš apie bliuzele vasarai pagalvojau tokią, kaip tik turiu bellos likučiu :)

Atsakyti

Lace aš visą savaitgalį vąšelį po nagu kaišiojau

Tikrai saldu neišpasakytai , nu bet kaip ten virbalą susivaryt neįsivaizduoju

Aš tai atvirkščiai, puikiai įsivaizduoju, kaip galima virbalą įsivaryti, o beveik  neįsivaizduoju, kaip vąšelį. Turiu galvoje mezgimo/nėrimo procese.

Pas mus dar nelyja, nebent koks lašas kitas. Šįryt buvo toks netikėtai šiltas rytas. Oras buvo pilnas dulkių, vos pašlakstytų menku lietumi, kvapo ir visokių paukščių čiulbėjimo, o beržai pasitiko  ką tik prasprogusiais lapeliais - patys gražiausi beržai pasaulyje.  Tikras pavasaris. Nors nuotaika nepavasariška, bet ką jau darysi, bandau rasti kelią iš šitos duobės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 balandžio 2018 - 09:53

man vąšelis piktybiškai lenda po kairės rankos nykščio nagu vos tik įsismaginu nerti greitai, aš musėt laikau atitinkamai nėrinį kad kartais ne į kilputę o į pirštą pavarau

Atsakyti

šiandien vasarišku oru visai nekvepia...tad vietoj palto mezgu bliuskelę,taip pakaitom du mezginiai :D

pasirodykit,ką mezgat,įdomu ir procesas,ne tik galutiniai vaizdeliai

DSC_4546_medium2.JPG

DSC_4537_medium2.JPG

DSC_4555_medium2.JPG

DSC_4547_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas,

Lace ar tu galėsi ketvirtadieni susitikti?

Atsakyti

Mano mezginys namie, tai negaliu parodyt.

O Olaivos kampukai ir gabaliukai visada labai gražiai atrodo. :) Ačiū, kad pradžiugini tokiai vaizdais. :4u:

Atsakyti

Olaiva tikrai žudai  :wub: 

Atsakyti