Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviuk raštas purių stulpelių ko gero vadinas

Priedas  l.jpeg   66,91KB   1 Parsiųsta kartų toks tik stulpeliai su vienu uzmetimu, apsizioplinau ir nenorejau ardyt jau nemazo gabalo

Atsakyti

qqut viskas bus sitais spurgeliais? koki aspalva - as irgi viena mezgini, tiksliau nėrinį nusižiūrėjus medituoju kiek gijų det 3 ar 4...

Atsakyti

Na ką,dar kelios foto ir daugiau savo kūrybos nerodysiu ,kad nesikartoti :D nes modelis bus tas pats,tik kvietkos kitos :D

Olaivos__19__medium2.JPG

Olaivos__18__medium2.JPG

Olaivos__3__medium2.JPG

Olaivos__15__medium2.JPG

Olaivos__12__medium2.JPG

Olaivos__10__medium2.JPG

Olaivos__9__medium2.JPG

Atsakyti

Olaivos__6__medium2.JPG

Olaiva__7__medium2.JPG

Olaiva__9__medium2.JPG

Olaiva__4__medium2.JPG

Olaiva__1__medium2.JPG

Olaiva__3__medium2.JPG

pati savo šiais kūriniais esu labai patenkinta,žinoma,visų skoniui neįtiksiu,bet to ir nesiekiu :D smagu dėlioti,derinti,fotografuoti <3

Atsakyti

Olaiva, bet tavo mergaitei ypatingai tinka tos gėlės.  Maniškės dabar jau per didelės, nors jaučiu, kad tokio amžiaus būtų patikę kas nors panašaus.

Mezgu savo skersuojantį liną.  Gal atšilę orai kiek ir įkvepia paskubėti. :) Nors tiesą sakant ypač šį pavasarį pajutau, kad man geriau, kai yra sezonas reikalaujantis daugiau drabužių...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 balandžio 2018 - 21:01

Olaiva, bet tavo mergaitei ypatingai tinka tos gėlės.  Maniškės dabar jau per didelės, nors jaučiu, kad tokio amžiaus būtų patikę kas nors panašaus.

taip,jai tikrai tinka ir patinka lankeliai ;) 

pamiškėj tik sprogsta pumpurai,zyrtecas kišenėj krebžda :D

Atsakyti

Olaiva, nu labai dailiai prigaminai. dar truputis ir tuoj net aš užsimanysiu :D, va kaip tik mažei išleistuvėms tiktų kas nors. Kaip tyčia turi 3 tam tinkamas sukneles, lyg ir išsirinko per matavimusis vieną, bet dar gali persigalvoti :). O čia visus savo princesei pagaminai, ar ir pardavimui? Labai dailūs deriniai su rūbeliai, netingėjo taviškė persirenginėti fotosesijai?

Atsakyti

Olaiva, nu labai dailiai prigaminai. dar truputis ir tuoj net aš užsimanysiu :D, va kaip tik mažei išleistuvėms tiktų kas nors. Kaip tyčia turi 3 tam tinkamas sukneles, lyg ir išsirinko per matavimusis vieną, bet dar gali persigalvoti :). O čia visus savo princesei pagaminai, ar ir pardavimui? Labai dailūs deriniai su rūbeliai, netingėjo taviškė persirenginėti fotosesijai?

Luknė mėgsta persirenginėt,jeigu jai gražu ir dar ją fotografuoju :D tik švyst sukneles ant terasos,ir jau į kitą lenda :D pardavimui gaminu ir fotkinu.noriu daugiau prigamintų pafotigrafuoti,gražiai pateikti.nuotraukos gi visagalės :D

Atsakyti

Labos

Olaiva, nu bet tu ir kūrybinga  :super: Labai gražu  :wub: 

Zyrteko ir aš šiandien nusipirkau, amerikietiškų tik 1 tabletė liko. Pasirodo, LT antialerginiai vaistai receptiniai  :oh: Viskas atvirkščiai, žodžiu. Anapus nors kibirais juos pirkt galėjai...

Mezgu po truputį, bet kažkaip be ūpo. Nusibodo mezginiai, noriu plonų marškinukų ir suknelių. Ir batelių lengvų. Vidinis laikrodis man vasarą rodo  :ax: 

Atsakyti

Luknė labai tinka, o jau kasos ilgis  :wub: 

Atsakyti

https://www.ebay.co....s0mk2JVkqJMjYSA

Čia pigiau  :4u:

Lietuvoje aš tokių nesu mačiusi...

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Pavarvinau seile i Olaivos grozius 😍

Zuviuk taip visa suknele situo rastu, be jokiu daugiau pribumbasu, tiesi, neliemenuota is lanosso lino, alyvine spalva

Medituoju ties pazastim, ar daryt isimtas rankoves ar platint ttuputi ir daryt nuleistas

Ta prasme rankoviu tai nebus bet pats prakirpimas neismastau...isimtom ar ne per daug plocio nezinau,  laisva tokia, nors zinau kad kai virsu sukabinsiu ir nuo svorio dar pasiaures

Turiu net ne iki pazastu o jau suneriau 400 gr is turimu 600

Atsakyti