Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas iš ryto,

iš didelio trūkumo,kaip papuošti savo muzikuojančią panelę,pradėjau pati sukti lankelius. Kad jūs būtumėt mačiusios vakar mano Luknę,kiek laimės vaikui buvo  :wub: 

DSC_4433_medium2.JPG

DSC_4431_medium2.JPG

DSC_4427_medium2.JPG

DSC_4426_medium2.JPG

DSC_4437_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, labai gražu :wub:

O iš ko gėles darai?

O patys lankeliai tokie jau būna, tik papuoši, ar irgi padarai pati?

vienas už kitą gražesni. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 balandžio 2018 - 09:03

Labas rytas

Ristinos grožiai   :super: Olaivos lankeliai  :wub: 

Atsakyti

su gėlėm sunkiausia...gražiom gėlėm,tokiom,kokias aš įsivaizdavau ant galvos :D internetu vienam prabangiam salone susiradau smulkučių,gražučių,užsisakiau,bet nemokėjau,nuvažiavau pasiimti ir...staigmena :D foto visagalės :D gėlės kaip kapininės,iš jų vos vieną šakelę nusipirkau. tuomet pradėjau turistavimą po Kauną,praėjusią savaitę daug taškų apvažiavau su savo giminaitės floristės pagalba,ji daug žino,kur kas gražaus yra.taip ir prisipirkau visokiausių kvietkų

lankeliai jau būna tokie platūs,neblizgiu audiniu aptraukti,tikrai kokybiški,man jis labai patiko.ir spalvų daug,bet pradžiai-balta. irgi tikėjausi,kad pigesni bus,bet,matyt,kokybiškesni ir kainą savo turi.ant bile kokių neplanuoju gėlių montuoti...

Atsakyti

Sveikos

Jei kuri užmatytų ir nupirktų man šito siūlo matkelį, būčiau labai dėkinga. 95 Nr.

s-l1600.jpg

Radau tik Ebay, bet siuntimas iš Vokietijos 9 svarai. Nu nekyla ranka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 16 balandžio 2018 - 09:57

Sveikos,

pažiūrėt gražūs lankeliai. Techninis smalsumas - karštais klijais primontuoji ar kaip? Tik savo panoms kažin ar uždėčiau.  Tada garderobo atitinkamo reikia, o tas jau brangiai sukainuotų :). Kuom turi, tuom ir puošiasi. Atvirai, tai sunkiai įsivaizduoju savo mažę kantriai grojančią, bet bus matyt, šiemet lankė paruošiamąją grupę muzikoks mokykloje, tai tik dainavo ir kitaip ten lavinosi, bandys stoti į pirmą klasę. Bus matyt, kas iš jos išeis :).

Vyrui kai užrodžiau tavo krosnį, tai dabar skaičiuoja, skaičiuoja, galvoja, planuoja. Noriu tiėkti, kad bus greičiau tokią pasidaryt, negu kokią mūryt. O dičkis sakė, kad ir svao noru dažniau važiuos į sodą, kai bus krosnis ir kepsim picas. Nes dabar tai enįmanoma prikviesti. Teko pasiimti pusę torto 6 žmonėms ir pusę jam palikom vienam namuose. Bet man tie karai dėl visokių važiavimų jau nusibodo, lengviau nesiginčyti ir neprašyti, mažiau nervų.

Atsakyti

ir karštais,ir siuvu ant plono veltinuko,įvairiai.aš mėgėja saviškei vienspalvę suknelę aprengti,paprastutę,tuomet tik kažkokio aksesuaro reikia.palaidi plaukučiai jai grojant labai tinka.na jau turim savo "stilių" :D džiaugiuosi,kol dar mūsų skoniai sutampa :D

Atsakyti

vai vai vai,kaip tokios užsimaniau iš tokių pat :D

30167935_943798909113637_792907196271840

Atsakyti

Man irgi seilė nuvarvėjo ją pamačius  :wub: 

Atsakyti

Qqut koks nerimo rastas?

laba

apsikirpas ivyko. Galvoju dar gal paskaityt iki kol vyras pamaotins mane ?:)

jau deliojasi vizija megztukui. Dabar mezgama puki palikau rudeniui. Labai jau ilgai tas slidumas man bando megztuku pavirsti- tai lai pastovi dar siek tiek.

Atsakyti

Sveikos

Jei kuri užmatytų ir nupirktų man šito siūlo matkelį, būčiau labai dėkinga. 95 Nr.

s-l1600.jpg

Radau tik Ebay, bet siuntimas iš Vokietijos 9 svarai. Nu nekyla ranka.

https://www.ebay.co....s0mk2JVkqJMjYSA

Čia pigiau  :4u: 

Lietuvoje aš tokių nesu mačiusi...

Atsakyti

Maniškė irgi su vienspalve suknele, ale jos turimos  visos be rankovių, tai va megztukai/bolero vis kažkokie, tai jau reikėtų derinti. Ir plaukai jau gerokai per ilgi, kad būtų palaidi :).  Mažė jau irgi lyg augina, nors man ji tokia graži pakirpta būna.

Užsimaniau Drops belle, seniai noriu kokio vasarinio megztuko./užmestuko... Ir kaip tai suderinti su siūlų nepirkimu :wacko:.

Vakar, kaip Qqutė pamečiau vąšelį mašinoje. Tik pasivežiojau į sodą žgutą, vakare išsitraukiu, kad bent prie vienos serijos panerčiau... ir žaibavau/putojausi paskui. Iš to didelio noro atradau kažkokį bile kokį, bet labiausiai bijojau, kad nebūčiau pametusi naujutėlaičio Clover. Gerai, kad šįryt atradau...

Kam plačių rankovių?

Calla_lily_133_medium2.jpg

Atsakyti