Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

Atostogos gėris! Ypač kai išsikrovus lagaminus supranti kad dar turi viena savaitę! 

Užsukau pažiūrėt kuo gyvenat, bet pamačiusi kad čia buvau kovo vidury.... supratau kad pasivyti yra be šansu. Vaiku gimtadieniai ir arostogos ir darbai ilgam mane buvo nuo sm atitrauke... Tad labinuosi ir einu bent paveikslelius peržvelgsiu.

Atsakyti

Ristina, koks suvyriškėjęs dičkus tavo, rimtas toks. Mažis išstybęs smarkiai. Vyrukai su skoniu, o mama patrakus -lūžus ranka niekam ne kliūtis, matau :).

Mes sode ir tuo viskas pasakyta  :wub: . Ir didžiausias nuovargis, ir geriausias poilsis kartu. Vakar sulakstėm iki Ringaudų, parsivežėm aviečių, pelyno, snapučių, pilnavidurių žibučių  :wub:  ir pomidorų daigų. Kelis jau žydinčius pasodinom šiandien, ir tegu padeda jiems Dievas... Arba turėsim anksti, arba anksti nušals :). Nes kur juos belaikyt... Tikra vasara šiandien  :wub:​ .

Atsakyti

Ech koks gažus oras :wub:  Vakar atidariau lauko darbų sezoną, tai tooookią pūslę ant piršto susivariau :B  Ir dar vis tęsiasi nesėkmių sezonas - šiandien nusilaužiau protezuotą dantį :cray: 

Įkritau į knygas, tai mezginys kamputy tūno. O ir mezgimo kamputis laikinai neprieinamas per tuos remontus. Na bet jau po kelių dienų turėtų tvarka grįžt.

Atsakyti

... o mama patrakus -lūžus ranka niekam ne kliūtis, matau :).

Nedaug ką galiu... :unsure: jau liūdnai liūdna. Mezginiai buvo megzti senooookai. Čia tik foto.

Va, ir atšilt spėjo... o žiemą dičkis neturėjo jokio megztinio. Labiau rūpinausi tetų garderobais nei savo vaiko  :huh2: Tad įtariu, apsivilko jie šiuos megztinius tik po kartą.

Atsakyti

Liniuka, nejaųgi dantim grėblį kokį tampei :hmm:  biškį sekiau tave šiandien :D galvojau vyriškis tavo, o ten žiūriu-blondė už vairo :D kaip tik važiavau netoli Restar sodo irgi visokių gėrių parsivežt-avietės, serbentas, agrastas ir krūva visokių gėlių nepažįstamų :D bet bijūnai- mano meilė :wub: bus ir pas mane.

Taigi,apturėjau penktadienį nerealų seminarą su savo skyrium-komandą stiprinom. Su nakvyne Margio viešbuty. Super ir oras ir diena su visuo kuo. 

Šeštadienį parsivežiau "kinietį" iš oro uosto. MB buvo savaitę Pekine. Tai įspūdžių :bigsmile: sakė, labai didinga šalis. Viskas kitaip-ir yra ko pasimokyt.

Kaip supratot-megzti nėr kada :D 

Ristina, tavo bernai kokie dideli :bigsmile: megztukai geruliai.

Bestija :wub: 

Atsakyti

Oj, Liniuka tavo danties reikalas įtariu, skausmingas visapusiškai :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 15 balandžio 2018 - 20:12

grįžom iš sodo,važiuojant maudymosi eilę pasirikiavom,tai nusprendėm,kad po savaitgalio Brigantina maudysis pirma :D

o mane link nakties įkvėpimas pagavo ir kai ką sumeistravau.ryt vakarop pafotkinsiu Luknę pasipuošusią ;)

mano eilė dar neatėjo,reik eit uniformas suruošt,ryt daug šilumos žada  :B​ 

Atsakyti

Katuk, mačiau ir aš tave :rolleyes: 

O dantis tiesiog valgant išlūžo... Matyt tiek tereikėjo. O sukainuot skausmingai turėtų :B Nebėra ant ko jo lipdyt, tai lieka implantas, t.y. 1300 pinigų :B  Jaučiu kol kas dar susilaikysiu nuo remontų, paskutinis dantis viršuj, nesimato :B 

Ristina, tavo bernai rinktiniai :wub:​ 

Atsakyti

Restar, oi kaip mes pelyna ilgesingai apkalbejom beatostogaudami. Jauciu but jis padrjes neparsivezti zarazu... kai kad is musu gtupes turejo jo pamerkto alkoholyje. Tai jiems kaip ir padejo susidoroti su kalbamciais pilvais. Mums truputi liudniau...  as dar pengvai atsipirkau- vaikai ne kazka ragavo egzotisko- praktiskai fri bulvytem gyvi buvo, mazasis ant pieno dietos sedo, tai jie kaip ir nesusizarazino, bet va MB tai kol kas rimtas ligonis ir vis pilva glosto...

gerai kad viskas i gala kelionea, tai nesutrukde pasimegauti siluma , veju ir vaizdais :)

Atsakyti

Katuk, oi kaip as myliu bijunus- kasmet vis labiau - reiks puokstele nusipirkti :)

Atsakyti

Liniuka, patiko tavo rispinis paltukas bet su jo svoriu tai nejuokai  :blink: 

pati vis nyksti- matau tuoj issipildys musu pasikalbejimas, kad ne tik skonis bet ir dydis bus tokie patys :) tu mazeji- as dideju :) 

bet va qqute gal sumotyvavo rasti jegu tirpimo procesui ;)

Atsakyti

labas rytas :)

Zuviuk kaip as tau sumotyvavau? as pati augu vietoj tirpimo ir mėginu save kazkaip sumotyvuot...bet vis kazkaip gaunasi kad ai ir taip gerai :) o tas gerai tai gerai gerai o ziurek jau ir per daug to gerumo :D

nėriau visą savaitgalį..planavau suknelę su rankovėm bet panasu kad neuzteks siūlų, nu koks abzora tas rastas baisu

ir pamezgejau pyniu dar pora eilikiu

medvilnės graziu vasariniu spalvu noras nepraejo, tramdausi kad pirksiu ne anksciau negu numegsiu bent 3 daigtus is turimu siūlų..

nu arba jei masinis dropsu uzsipirkimas is lanade bus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 balandžio 2018 - 08:23