Na Restar nezinau kas per masina pas tave. Bet maniske ir ne nuliova is serviso. 1991 auduke. I Kroatija nuvaziavom ir gryzom ir nepagedom kaip vyras pasake: tepalai pakeisti, stabdziai perziureti, pagrindinis dirzas pakeistas, nes jau buvo laikas. Ir viskas. Nei kondiskes nei kokiu ten pribumbasu. +39 atlaikem 😊😉
Freke, įkvepi biškį. Nors mūsų senesnė. Ir mes ir Lenkijoj važiuodami gedom, ir Čekijoj, tai aš iş anksto drebu... Tam tikruose dalykuose esu begalinė triznė...
Dar prisiminiau, kad naujo gartraukio mirtinai reikia, nes arba namai.pilni dūmų, arba iš proto varančio blerbimo. Ir miegamąjį perdažyt šiemet suplanuota.
Kotletų beveik iš 3 kg mėsos prikepta, velnio maistui viskas suruošta, bet paliksiu vyrui surinkt, akys pilnos žvyro, padai dega, nebegaliu... ryt keltis darban...
Sveikos
paskutine dienele darbe
kaip noreciau kur islekti prie juros pagulet, ar siaip keliones, bet deja neturiu su kuo
va ir mums atėjo metas lauke židinį mūryti.
Olaiva, ar pas tave kažkoks ypatingas, su picos kepimo funcija? Žodžiu, jei kas turite kažkokius kitokius, nei vien elementariam šašlykui kepti, gal pasidalintumėt idėjom?
tu lygtais esi fb? mūsų pečius surenkamas šiltam sezonui,jame kepam picas,kugelį,duoną.
Ingriga o viena nenori?
Labas dienas
Ruosiames i kaima
qqte, sudetinga vienai. Vienvietis kambarys brangu, truputi nejauku, net nezinau
taip, Olaiva, FB aš- Vilma Ki
Olaiva, man ir plačiau apie tavo krosnį norėtųsi .
Labas rytas jums sako Bestija
39655266850_cf383c3145_b.jpg 118,26KB 1 Parsiųsta kartų
40570959085_e4502b4530_b.jpg 111,63KB 0 Parsiųsta kartų
wauu kokia gražuolė
labas rytas
Labas rytas
Trys dienos neprisilieciau prie mezginiu ir siandien tai nesviecia, vel pasirasiau dirbt, nors pagal grafika netureciau.
Kokia ponia silko pataluos