Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na Restar nezinau kas per masina pas tave. Bet maniske ir ne nuliova is serviso. 1991 auduke. I Kroatija nuvaziavom ir gryzom ir nepagedom kaip vyras pasake: tepalai pakeisti, stabdziai perziureti, pagrindinis dirzas pakeistas, nes jau buvo laikas. Ir viskas. Nei kondiskes nei kokiu ten pribumbasu. +39 atlaikem 😊😉

Atsakyti

Freke, įkvepi biškį. Nors mūsų senesnė. Ir mes ir Lenkijoj važiuodami gedom, ir Čekijoj, tai aš iş anksto drebu... Tam tikruose dalykuose esu begalinė triznė... 

Dar prisiminiau, kad naujo gartraukio mirtinai reikia, nes arba namai.pilni dūmų, arba iš proto varančio blerbimo. Ir miegamąjį perdažyt šiemet suplanuota.

Kotletų beveik iš 3 kg mėsos prikepta, velnio maistui viskas suruošta, bet paliksiu vyrui surinkt, akys pilnos žvyro, padai dega, nebegaliu... ryt keltis darban...

Atsakyti

Sveikos

paskutine dienele darbe :yahoo:

kaip noreciau kur islekti prie juros pagulet, ar siaip keliones, bet deja neturiu su kuo :(

Atsakyti

va ir mums atėjo metas lauke židinį  mūryti. 

Olaiva, ar pas tave kažkoks ypatingas, su picos kepimo funcija? :D  Žodžiu, jei kas turite  kažkokius kitokius, nei vien elementariam šašlykui kepti, gal pasidalintumėt idėjom? :4u:  :4u:  :4u:

tu lygtais esi fb? mūsų pečius surenkamas šiltam sezonui,jame kepam picas,kugelį,duoną.

Atsakyti

Ingriga o viena nenori?

Labas dienas

Ruosiames i kaima

Atsakyti

qqte, sudetinga vienai. Vienvietis kambarys brangu, truputi nejauku, net nezinau :hmm:

Atsakyti

taip, Olaiva, FB aš- Vilma Ki    :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 14 balandžio 2018 - 13:11

Olaiva, man ir plačiau apie tavo krosnį norėtųsi  :4u:​ .

Atsakyti

Labas rytas jums sako Bestija 

Priedas  39655266850_cf383c3145_b.jpg   118,26KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  40570959085_e4502b4530_b.jpg   111,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

wauu kokia gražuolė  :wub: 

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Trys dienos neprisilieciau prie mezginiu :blink: ir siandien tai nesviecia, vel pasirasiau dirbt, nors pagal grafika netureciau.

Kokia ponia silko pataluos :wub:

Atsakyti

Sveikos :4u:

Mano grožiai :wub:

Megztiniai pagal jų pageidavimus. Spalvos, modeliai.

Priedas  5.jpg   192,57KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  5a.jpg   170,36KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  5b.jpg   164,6KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  025.JPG   276,94KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  42a.jpg   316,34KB   0 Parsiųsta kartų

O čia užulisiai :D

Priedas  066.JPG   116,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti