Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiūūūūū

Atsakyti

bet kaip nauja šukuosena galvon trenkia...jau ne pirmą kartą pastebėjau,kad apsikirpus kažkas už rankos tempia naujos suknelės pirkti.kažkokia šiemet aš ne ruda,ne mėlyna :D apsipirkau savo mėgstamiausioj parduotuvėj šalia muzikalkės :)

Atsakyti

Tai kokia tu šiemet, Olaiva?

Atsakyti

Tai kokia tu šiemet, Olaiva?

na aš savam stiliuj,bet kitokia :D

Atsakyti

Spalva pirktos suknelės kokia :), jeigu ne ruda ir ne mėlyna?

Atsakyti

Spalva pirktos suknelės kokia :), jeigu ne ruda ir ne mėlyna?

mrgu margu .pati nustebau,kaip ji man tiko :)

Atsakyti

Gavau pakvietima i pacta :yahoo: Atkeliavo mano virbaliukai  :wub: 

Reikes susigalvot koki virbalini modeli, kad galeciau isbandyti :rolleyes:

Olaiva, laukiam sukuosenos irodymo beigi sukneles :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 13 balandžio 2018 - 14:45

Aš pagaliau irgi susitariau laiką į kirpyklą, nes vis netiko, netiko, netiko, o kirpėja itin užimta... KIta savaitė nebus tokia beprotiška, tai vidury dienos nuvažiuosiu ir nusikirpsiu, o dažysiuosi namie, nes brangoka man ten, dabar reikia taupyti rimčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 balandžio 2018 - 15:37

Restar,jau ne vieną kartą rašei apie rimtą pirkinį.išduok paslaptį ;)

Atsakyti

Oi, Olaiva, jokių rimtų pirkinių, deja, tik daug išlaidų....Išleistuvės 3 vaikų, tėvų kapų sutvarkymas minimum 1350 dalint iš 2, bet gal daugiau sukainuos, čia brolis man kol kas tiek pasakė, tada norim kur nors išvažiuot, o mašina grabas.. ir viskas tik iš mūsų algų, jokių galimybių užsidirbt iš šalies, tik kartais po kokią premiją gaunam...Jeigu dvynys įstos į Vjg - iškart reiks krapštyt 200 eur, abiems naujos uniformos bet kuriuo atveju. Sodui norinm bent kokios pavėsinės, lauko baldų, krosnies.. o kiek dar galėčiau norų vardint :D. Bet bent kaip nors pagrindinius poreikius atbūt...

Atsakyti

Aš irgi nusikirpau prieś savaitę, bet jokio rūbo šukuosena neprišaukė. Netgi darbe atvažiavusi moteriškė su Utenos trikitažu beveik ntraukė pažiūrėti.

Atsakyti

. Sodui norinm bent kokios pavėsinės, lauko baldų, krosnies..

va ir mums atėjo metas lauke židinį  mūryti. 

Olaiva, ar pas tave kažkoks ypatingas, su picos kepimo funcija? :D  Žodžiu, jei kas turite  kažkokius kitokius, nei vien elementariam šašlykui kepti, gal pasidalintumėt idėjom? :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti