Ačiūūūūū
bet kaip nauja šukuosena galvon trenkia...jau ne pirmą kartą pastebėjau,kad apsikirpus kažkas už rankos tempia naujos suknelės pirkti.kažkokia šiemet aš ne ruda,ne mėlyna apsipirkau savo mėgstamiausioj parduotuvėj šalia muzikalkės
Tai kokia tu šiemet, Olaiva?
Tai kokia tu šiemet, Olaiva?
na aš savam stiliuj,bet kitokia
Spalva pirktos suknelės kokia , jeigu ne ruda ir ne mėlyna?
Spalva pirktos suknelės kokia , jeigu ne ruda ir ne mėlyna?
mrgu margu .pati nustebau,kaip ji man tiko
Gavau pakvietima i pacta Atkeliavo mano virbaliukai
Reikes susigalvot koki virbalini modeli, kad galeciau isbandyti
Olaiva, laukiam sukuosenos irodymo beigi sukneles
Aš pagaliau irgi susitariau laiką į kirpyklą, nes vis netiko, netiko, netiko, o kirpėja itin užimta... KIta savaitė nebus tokia beprotiška, tai vidury dienos nuvažiuosiu ir nusikirpsiu, o dažysiuosi namie, nes brangoka man ten, dabar reikia taupyti rimčiau.
Restar,jau ne vieną kartą rašei apie rimtą pirkinį.išduok paslaptį ;)
Oi, Olaiva, jokių rimtų pirkinių, deja, tik daug išlaidų....Išleistuvės 3 vaikų, tėvų kapų sutvarkymas minimum 1350 dalint iš 2, bet gal daugiau sukainuos, čia brolis man kol kas tiek pasakė, tada norim kur nors išvažiuot, o mašina grabas.. ir viskas tik iš mūsų algų, jokių galimybių užsidirbt iš šalies, tik kartais po kokią premiją gaunam...Jeigu dvynys įstos į Vjg - iškart reiks krapštyt 200 eur, abiems naujos uniformos bet kuriuo atveju. Sodui norinm bent kokios pavėsinės, lauko baldų, krosnies.. o kiek dar galėčiau norų vardint . Bet bent kaip nors pagrindinius poreikius atbūt...
Aš irgi nusikirpau prieś savaitę, bet jokio rūbo šukuosena neprišaukė. Netgi darbe atvažiavusi moteriškė su Utenos trikitažu beveik ntraukė pažiūrėti.
. Sodui norinm bent kokios pavėsinės, lauko baldų, krosnies..
va ir mums atėjo metas lauke židinį mūryti.
Olaiva, ar pas tave kažkoks ypatingas, su picos kepimo funcija? Žodžiu, jei kas turite kažkokius kitokius, nei vien elementariam šašlykui kepti, gal pasidalintumėt idėjom?