Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

šitąą

drakius klausia kaip drops safran siulai ar geri?

Geri :mirksiukas:

Atsakyti

blogai :)

drakiui tai gerai aišku, piniginei blogai :D

Atsakyti

Ristina, o kiek kamuoliuku drops andes tu sumezgei i ta ilga salika?

Atsakyti

Gal 4-ris :hmm: jau neatmenu  :D  jei nešiot arti kaklo reiktų trumpesnio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 13 balandžio 2018 - 09:47

Ristin tada dar paklausiu ar minkšti tie safran?panašūs i alizee bella gal? brac susigundziau kainom, o medvilnes atsargu neturiu beveik, prispyre

Atsakyti

Sakyčiau, labai panašūs su bella :D 

Eik į jutūbą apžvalgų pažiūrėt :mirksiukas: gausi dar kelias nuomones.

Iš šilto siūlo esu pirkusi medvilnę storėlesnę, irgi laabai patiko.

Atsakyti

nu žo/...prisikroviau pilną krepšelį...už bele kiek euru ir ar banko psl ar kas uzstrigo :D apsaugos suveikė...

gal nedings tos kainos, nors akcija nebloga :)

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Galva vėl skauda, tai vietoj to, kad dirbti, užsiiminėju visokiais mezgėjiškais reikalais. Pirmiausiai tai po visą Europą ieškojau šilko dasipirkti  :oh: Per Velykas gi susigundžiau nusipirkit ITO Kinu šilko su nuolaida. Pradėjau megzti ir jau akivaizdu, kad nupirkto kiekio neužteks. Parašiau vakar į narplioju.lt, tai mano spalvos nebeturi ir greitu laiku neturės.  :oh: Bet negi mane tai kada sustabdė  :mirksiukas: Paneršiau po europines siūlų parduotuves ir užsisakiau  :ax: 

O dar pradėjau diputą aliexpresse  :unsure: pirkau siūlus, aprašyme 100 proc. mercerizuota medvilnė. Kai gavau, tai pirmiausiai užkliuvo, kad etiketėje kažkokie procentai šalia hieroglifų surašyti, panašu, kad apie sudėti ten tie skaičiai. Tada sugalvojau padeginti siūlą - lydosi  :oh: Jei ten medvilnės ir yra, tai tikrai ne 100 proc. Bandysiu atgauti pinigus  :ax:​ 

Atsakyti

Ristina as noriu ilgo. Tai tada 5-6 imsiu. Aciu🎈

Patarkit ka pamatyt Varšuvoj? Yra savaitgalis. Noriu į zoosodą, Koperniko muziejų. Senamiestis. Kas dar? Gal koks uch ach reikalas yra 😊

Atsakyti

Ristina as noriu ilgo. Tai tada 5-6 imsiu. Aciu🎈

2 laisviems ratams užtenka 4-rių. Tą mano megztą nešiojo paauglė, tai apsisukdavp 3 kartus.

O 5-6 tai jau turi turėti žirafos kaklą :D nes siūlas stoooras.

Atsakyti

As turiu sena akrilanini. 3m salika 😊 noriu tokio pat.... as nesioju perlenkus per puse ir mazga padarius. Jei kas kepse kokia  nusirakaliosiu🤔

Atsakyti

Taip. Kepurei gana 1-1,5 matkio :bigsmile:

Atsakyti