Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Olaiva, nieko sau kokiais kiekiai prisigaminai. Ir kokių gražių. :wub: Ir labai gera idėja su tų užsegimų panaudojimu. Nors jei ant virbalo  norėsis mauti, tai gal kiek per storas ir  per maž\a skylute. Bet prisegimui kur nors gerai. Aš kartais auskarų užsegimus naudoju, kai atkabinamų noriu pasidaryt. Nors tiesą sakant labai retai ir naudoju tokius, daugiau tik ant virbalo maunamus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 balandžio 2018 - 07:10

Labas rytas,

Olaiva, nieko sau kokiais kiekiai prisigaminai. Ir kokių gražių. :wub: Ir labai gera idėja su tų užsegimų panaudojimu. Nors jei ant virbalo  norėsis mauti, tai gal kiek per storas ir  per maž\a skylute. Bet prisegimui kur nors gerai. Aš kartais auskarų užsegimus naudoju, kai atkabinamų noriu pasidaryt. Nors tiesą sakant labai retai ir naudoju tokius, daugiau tik ant virbalo maunamus

aš pastebėjau,kad ant virbalo niekad nemaunu,tik prisegu,tai kai jau pradėjau naudoti savo auskarus sidabrinius,kaip skirtukus,supratau,kad reik imt ir pasigamint :D urmu,žinoma :D

Atsakyti

Sveikos, vėl zombiškai kėliausi ir sėdžiu darbe, oi, į žmogų nepanaši. Nes anksčiau atsigult gi neišeina :).

Olaivos gražūs vaizdeliai, ir mezginio, ir žymeklių. Viskas pas tave meniška :). Ar dar bereikia studijuoti :). O aš tokių žymeklių nenaudoju, turiu kelis atsegamus, bet neprireikė kažkaip...

Atsakyti

Sveikos, vėl zombiškai kėliausi ir sėdžiu darbe, oi, į žmogų nepanaši. Nes anksčiau atsigult gi neišeina :).

Olaivos gražūs vaizdeliai, ir mezginio, ir žymeklių. Viskas pas tave meniška :). Ar dar bereikia studijuoti :). O aš tokių žymeklių nenaudoju, turiu kelis atsegamus, bet neprireikė kažkaip...

na čia tik detalės,o va interjeras jau visa visata :D

vakar prikepiau sluoksniuotos tešlos pyragėlių,vidun dėjau blenderiuotą varškę,špinatus,kiaušinį ir druskos su česnakais.net blondinė mano valgė :D

savaitgaliui suruošiau picoms viską,kursim pečių,jau pasiilgau tokių laukinių picų

Atsakyti

labas rytas,

Aš tai ne zombis, bet čiurka   :dry2: :D Po darbo ir vakarienės snusteliu, tada neužmiegu, o jei užmiegu, tai 5:30 pabundu, nu visai man tai svetima, ypač pabudimas :D

Liniuka, užjaučiu ir beveik suprantu, nu pas jus ten matyt, viskas daug rimčiau, bet ir tu gi auditorė rimtesnė :D

Man antradienį auditas, o ir šiaip su nauju šefu tai kasdien kaip auditas :D 

Olaivos vaizdai atgaiva akiai, spalva ir kringeliai :wub: Pabudo noras kažką susivert, bet ne žymeklių, o papuošalų. Jau kuris laikas FB dairausi į apyrankes ir pakabuoklius, bet vis nerandu savo. 

Žymekliai užmaunami man visiškai nenaudojami, erzina kaskart perkėlinėt, o ir šiaip neseniai gi prisisakiau visokių šudukų iš kiniečių, tai ir tokių paprastų, metalinių žymeklių  tuo pačiu. Būtų gerai ir į mezgimą sugrįžt :D

Atsakyti

labas rytas

šiandien mašinoj pamečiau vąšelį, tai pakeliui darban skaičiau

bėda kad kamščių praktiškai nebėr

namie tas didelis ūpas megzt kuris vakar darbe buvo užėjęs dingo, skaičiau (užsikabinau ant Marininos detektyvų)

turėčiau būt išsimiegojus bet kažko savijauta sako kad ne, galva plyšta. visa kažkokia aptinus ir be energijos, dar burnoj žaizdelė katra gyvenimą gadina, skauda nesvietiškai, tepliot pradėjau tepalu kažkokiu specialiu, gal gi greičiau sugis, bet toks jausmas kad man nuo tos burnos visa savijauta "SH" iš didžiosios raidės

va pasiskundžiau, bet šiaip jei rimtai gyvenimas neblogas :) penktadienis, saulė, viena kabinete, skanus sūrelis prie kavos :)

žymeklių noriu ir noriu tašiukų mezginiams, nemoku anei siūt anei vert jokių ten žymeklių, net neįsivaizduoju nuo ko pradet

panorėsiu ir praeis :)

Atsakyti

namie tas didelis ūpas megzt kuris vakar darbe buvo užėjęs dingo, skaičiau (užsikabinau ant Marininos detektyvų)

žymeklių noriu ir noriu tašiukų mezginiams, nemoku anei siūt anei vert jokių ten žymeklių, net neįsivaizduoju nuo ko pradet

panorėsiu ir praeis :)

Reikia susikonspektuoti,jei kartais swapo metu likimas suvestų :rolleyes:

Marininos turbūt visas knygas esu perskaičius. Kažkada seniai vyras susidomėjo, pradėjo pirkt, tai ir aš užsikabinau, jam paskui praėjo, o man ne.

Atsakyti
taigi va žiūriu nesiskaito nieks daugiau...bet galvoju reiktų ant kokių kitokių pereit įvairovės dėlei :) bet niekas nekabina kol kas, matyt kol neperskaitysiu visko ką turiu nepereisiu :)
Atsakyti

O aš šiandien išvažiuojamam seminare. Su vynu nakvyne ir pirtim. Nu ir kas kad aš jos nemėgstu😁

Margis :B nu ne Malta bet vistiek :D 

Bet savijauta tai tokia panaši.matyt po darbų pavargau

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kol kas nuotaika puiki..kol nepradejau torto puosti.. zinau, kad subjurs :B Sveikata lyg ir taisosi, liko sloga ir gerkle.

Vakar buvau darbe po ilgesnes pertraukos, tai sefas iskart pristate sukurt koki skanu krema, siandienos patiekiamam desertui, kurio nera meniu kazkokiem vip klientam. Is pradziu issigandau tokios atsakomybes, bet sumakalavau visai nebloga krema :rolleyes:

rasyt, čia tau kiniečiai pagal užsakymą darė?  :hm:

Aha, kinieciai :rolleyes:

O joms niekas nesidaro ir darytis neturi :D

Mano medžiaginės kinietiškosios atlaiko :super:

Kai ieskojau kur uzsisakyt, prie panasiu radau komentara, kad isskalbus isblunka, tai todel ir ploviau :D

Ahoj

Pamacius rasytes etiketes iskart asociacija kilo. RaSlabucha 😂😁🤣

Vyro pravarde jaunystei buvo Slabakas :lol:

Mano virbaliukai dar neatkeliavo :dry2:

Olaivos skirtukus kelis ir as priglausciau.. tiesa sakant, tokiu net neturiu, o reiketu, Kai jau tenka mezgant skirt, tai is kitos spalvos siulo kilputes daraus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 13 balandžio 2018 - 08:24

šitąą

drakius klausia kaip drops safran siulai ar geri?

Atsakyti

Labos :4u:

Aš su netipišku moteroms pasisakymu :D  laiko turiu marias, galiu veikt ką noriu :D

Bet veikiu tik ką galiu :huh2: :unsure:

Atsakyti