Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristinos nebegirsiu, iš pavydo ir iš laukimo savojo grožio :)))

Tokie dideli darbai, man reiks ilgai laukti:)))

Žinok, numegztas tavo reikalas :ax: tik turiu šiokių tokių abejonių, tai pasidėjus laukiu minties nušvitimo.

Numegzčiau tau ir dvidešimt, jei tik tavo padangėj saulė nušvistų :console:

Nesenai radau internete megztų paltukų foto.

Priedas  0_23ec6a_b41bed19_orig.jpg   208,55KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  0_23ec72_b717660a_orig.jpg   211,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  0_238a45_c8875437_orig.jpg   278,42KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  0_238a4f_6a02742d_orig.jpg   173,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokie faini pvz šitie..

Ingriduška, pabandyk Cinko papildus. Imuninei ir nuotaikai. Laikykis uoga.

Aš šiandien tinginiauju :) Šliaužiuoju su chalatu. Nuo ryto žadu plaukus dažyt. Užmigo mažius, eisiu pasigražint.

Susiskambinau su buvusom kolegėm, kur prieš 15 metų dirbau. Prisiklykėm po pusvalandį. Sutarėm 17 dieną susimatyt :) Ooooo kiek bendravimo manęs laukia :) 

Cipakai, tada Marijampolė. O tada 18 dieną eisiu pas visažistą mokytis dažytis :) Va, nusipiešiu veidą ir būsiu graži. 

Atsakyti

Sveikos :)

kaip gera namie !!! :) buvom su mažium truputį LT ligoninių būklė patikrinti.... 

norėjau rutinos pakeitimo, bet ne tokio :D kaip sakant reikia svajot atsargiai, nes svajonės pildosi, tik ne visada mums palankiausiu būdu :)

eisiu skaityt kuo gyvenot :)

Atsakyti

Ristiniuk, labai gražūs, tikrai ypač tas pirmas, madingas ir paltiškas, kaip jį tokį numegzt, aš aišku nert norėčiau, tvirtesnis būtų:)

Acha tai vis tik gimė mano grožis, nu tada ramiau, laukti razinkos visada smagiau, nei tiesiog laukti...

ar padėtų, greičiausiai ne...palauksiu :)))

Ačiū už palaikymą, už dalinimasi.

Liniuk man irgi tai naujiena, ech va 40 metų gyvenu su ta moterim, o nieko aš jos nepažįstu :)))

Tas guodimamsisi maistu vyksta, ir irgi liūdina, bet vis dar valdomai :))))

sportas nevyksta, nevaldomai.... va čia blogis :)

Vistiek manęs nebijokit, aš šypsausi, neužkrečiama esu, nuo tiltų šokti nesiruošiu ir prasmės gyvenime randu :)

ačiū kad esat.

Atsakyti

Žuviuk, kas jumei, nu čia suprantu visia ne svajonių išvyka buvo, leliukas mažiukas ???

Atsakyti

Ingriduska, dabar garsiai pažadėk vasario 16 dalyvaut cepelinuose  :lietuva:​ 

Atsakyti

Žuviuk vaje, viskas jau gerai?

nebesirkit daugiau iki ligoniniu

o aš o aš sulaksčiau iki Limituko, nusipirkau širdelių formos sagas :D biškį nerimtos nu bet ir aš į save labai rimtai nežiūriu :)

susirinkau siūlus gražuolius

ir dar priprašiau Limituko kad nufotkintų mane

kažkada kai turės laiko bus fotkių :)

Atsakyti

Pasigavom infekciją - kokią dar neaišku... laukiam tyrimų atsakymų.

Leliukas mano 10,5 mėn :) tikėjaus metukų be ligų sulaukt - nepavyko :D

mažius jua normaliai - siaučia namie... tik dar tyrimai ne visi geri... kraujss stiprų uždegimą rodo :0 bet namie ir sienos gyti padeda :)

Atsakyti

Zuviukui su Ikriuku  :4u: 

Atsakyti

Ingriduska, dėl tavęs pakuičiau nertų paltų. manau tvirtam reikalui reiktų ir siūlų tvirtų, gal net kokios medvilnės su koios alpakos ar mocheros plauku

va, ent su rašteliu

d3a05cdeb72ef4e157bb80c5e221b5e9.jpg

dfda9194fd44829fa8abe15204b6b8ac.jpg

va , šitas raštelis tiktų

a7b1c59e3d2cd187b01a227078a28713.jpg

Atsakyti

Ristiniuk, labai gražūs, tikrai ypač tas pirmas, madingas ir paltiškas, kaip jį tokį numegzt, aš aišku nert norėčiau, tvirtesnis būtų :)

Manau ir nert galima :)

Atsakyti

gal žąsų kojelių raštas patiktų? tokia ne visai nerta technika, tiksliau nerta+austa.

houndstoothcoat6_medium2.jpgIMG_1222_medium2.JPG

Atsakyti